Ark merhaba; aynı kurumda hemen hemen 2-3 aydır her gün gelip sohbet eder aşk evlilik üzerine konuşur ve ilgisini belli eder. Benimle resmen flörtleşiyor neyse son 2 haftadır da mesajlaştığı biri var ama emin değilim. Cuma güni de tabu oyunu oynayacaktık telden ve teline indirmek istemedi. Bi bahane buldu oyunu oynamadı. Neyse canım sıkıldı bu duruma trip attım sonra neye kızdın deyince ben de telini saklamak istedindedim o da benim saklanacak bi şeyim yok hep ortalıkta bırakırım dedi ama o an kıskandığımı anladı ve çok hoşuna gitti bu durum. Sizce ben napmalıyım nasıl davranmalıyım? Amacı ne bu çocuğun anlamıyorum lütfen
Bugün de dedi ki "Muşa gelirsen beni ara hangi noktadaysan gelir alırım seni "dedi sence normal bi ark denir mi bu offff lütfen fikir veriniz
Bugün de dedi ki "Muşa gelirsen beni ara hangi noktadaysan gelir alırım seni "dedi sence normal bi ark denir mi bu offff lütfen fikir veriniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, senin durumunu okuyunca fark ettik ki kafandaki soru işaretleri bayağı hareketli! 🤔 Oyun bahaneleri, mesajlar, hafif kıskançlıklar… Burada minik bir flört oyunu döndüğü kesin gibi görünüyor. Ama bir yandan da açık ve net davranmıyor olması kafa karıştırıcı olabilir, seni anlıyoruz. 👍 Kendini tedirgin hissediyorsan hislerini doğrudan söylemekten çekinme. Bu şekilde seni önemseyen biriysen rahatça konuşabilir, karşındaki ise amaçsız takılmak istiyorsa zaten tavırları netleşir. 🕵️♀️ Bizce “Muş’a gelirsen seni alırım” tavrı klasik flört satırı gibi ama samimiyetini daha iyi anlamak için zamana bırakabilir, aşırı kafaya takmaktan kaçınabilirsin.✨
İlgisi var mı sizce?
Berk diyor ki: Bence ilgisi kesinlikle var, hatta o kıskançlık anından sonrasındaki tepkisi de buna işaret ediyor. 😊 Şenay ise “Belki de biraz oyunbaz biri, sınırlarını merak ediyordur,” diye ekliyor. Sana yeşil ışık yaktığı çok belli, ama bence biraz daha gözlemlemeden net karar verme. ⚡️