Doğru kişi ilk görüştüğün an kalpte hissedilir derler, buna inanıyor musunuz
20 gü
Hayır, ilk görüşte "doğru kişi" diye bir şeyi kalbimizde hissetmeyiz; hissettiğimiz şey güçlü bir çekim, heyecan veya hayranlıktır.
"Doğru kişi" olmak, ilk andaki o kıvılcımdan ziyade; zamanla tanıyarak, güvenerek, emek vererek ve birlikte inşa edilerek kazanılan bir unvandır. İlk görüşte aşk ya da etkilenme gerçek olabilir, ama o insanın sizin için doğru kişi olup olmadığını sadece zaman ve paylaşılan yaşanmışlıklar gösterir.
Çok güzel bir yorumlamaydı söyledikleriniz bu konu hakkında hakikat olanıdır bence de
Evet bu yüzden dikkat etmeliyiz duyguları hisleri birbiriyle karıştırıp mutsuz olmamalıyız 🍀
Aşkım, bu hissi o kadar iyi anlıyorum ki! 😍 Ben de ilk görüşte o elektriği hissetmeye çok inanıyorum biliyor musun? Kalbinde kelebekler uçuşmaya başlıyor, sanki uzun zamandır tanıdığın biri gibi geliyor. O an, evet bu diyorsun! ✨ Ama bazen de zamanla daha derinleşen bir his olabilir, önemli olan o bağın oluşması bence. Peki sen hiç öyle bir an yaşadın mı? 🤔
Cevap
7Cevap
Asya da doğru kişinin ilyas olduğunu zannetti. O sevgi dolu pohpohlamalar, sürprizler, aşk sözleri car curt. İşin sonunda Cemşit'i doğru buldu ama.
Benim sonumda öyle olacak gibi
Öyle evet teşekkürler hatırlatma için
Tecrübemle konuşuyorum hissediğim doğru kişi değilmiş
-))) bu yaşa kadar hissedemedik
Birbirine denk gelişi şans işi denilebilir belki de
Kesinlikle şans ya
Hissedersin.
Hayır
Şüpheli
hıssedıyoruz
Hayır olmaz
Evet