merhaba KScanlar
Sizce gerçekten seven insanlar nasıl davranırlar, nasıl yaklaşırlar, işte bu doğru kişi dememiz için onun ne yapması gerekir?
merhaba KScanlar
Sizce gerçekten seven insanlar nasıl davranırlar, nasıl yaklaşırlar, işte bu doğru kişi dememiz için onun ne yapması gerekir?
önce siz bilgili aklını kullanan duygularının ve hormonlarının esiri olmayan biri olmayı başarmalısınız.
yani aklını kullanan insan olmayı becermelisiniz
her sevgi sözcüğüne her iltifata sevgi yorumu yapmayan akıl ile ölçen test eden olmalısınız
tamamı ile iyi test edin. yoksa size bir sapık katili güzelce sevgi dolu masum mülayim adam olarak tanıtailirler.
Cok iyi olmamalı cok kotu de normal biriyle konuşuyorum gibi olmalı sonradan anlasılır zaten dogru kışı mı değil mi
fırtınalı bir deniz yolculuğunun sonunda uzaktan deniz feneri gb sadece ışığıyla ayağimi yere daha sağlam basacağimi hissettiriyorsa benim icin dogru kişidir.❤
Cevap
18Cevap
Sana değer veriyorsa eğer seni mutlu ediyorsa
Doğru sandığın kişi bile en sonunda seni sırtından bıçaklıyor
Ben hissediyorum direkt. Konuşma tarzından, attığı mesajlardan, oturmasından vs zaten anlayabiliyorumda. Bundan olabilir, bununla aynı yolda yürüyebilirim diyorum kendi kendime. Hiç yanilmadım :))
Bi yerde test etmen gerekiyo. kritik bi dönemeç herkesin olur
Hayatımıza giren kişinin doğru kişi olduğunu zamanla acı çeke çeke öğreniriz.
Kişiliğinden ve konuşma tarzında ve davranışlarından anlayabilirsin
Birbirinizle anlaşıp iletişim kurup birbirinizi anlayorsaniz ve güzel zaman geçiriyorsaniz bu doğru kişidir
Doğru insan kendini, seni kaybedecek konuma sokmaz.
O sana doğru olduğunu gösterecek anlarsın merak etme
Mantığım uyuyorsa kalbim atıyorsa doğru insandır derim
Çok uzun bir süre yakından tanımak lazım ya anca öyle bu devirde çok zor
Bu zamanda gerçek aşkı bulmak çok zor herkesin amacı kötü maalesef
cok basıt aslında bir erkek annesıne babassına saygılı iyi davranıyorsa iyi erkkektir
Hergün ariyorsa seninle sohbet ediyorsa birlikte gülüyorsaniz geleceği konuşuyorsaniz herşeyni merak ediyorsa eğlenceli şeyler yapiyorsa doğru kişidir bu
Seni üzebilecek şeyleri yapmaktan kaçınır
Evlendikten 5 yıl sonra
Bence kaybedince anlaşılır
Her seye ragmen seviyosam dogru kisidir
Geri geri koşabiliyorsa tamam bu derim
Yok öyle bir kişi doğru kalmadı ki
Evlenince anlarsın Anyayı Konyayı
Anlayamayız kesinlikle
Anlayamayız
Şimdi anlaşılmaz
Bunu anlamak zor imkansız
Cogu yanlış