Herkes doğru biz yanlış olabiliriz de kişilerin birbirleri için doğru kişi olduğu nasıl anlaşılır?

Zaman mı kötü insanlar mı kötüleşen sjdhshd.
Herkes doğru biz yanlış olabiliriz de kişilerin birbirleri için doğru kişi olduğu nasıl anlaşılır?

Zaman mı kötü insanlar mı kötüleşen sjdhshd.
Bizi olduğumuz gibi kabul eden insan doğru insandır.
En ufak tartışmada veya anlaşmazlıkta kaçıp gitmeyen insandır, merak eden ve tanımaya çalışan, güven veren insandır kısacası...
En akıllıca çok mantıklı bir yaklaşım
Bu aslında kolaydır ; kibar davranan, biz söylemeden bizi düşünen ilgisi devamlı olan, yalan konuşmayan, iki yüzlülük yapmayan, en önemlisi sadece onu övdüğümüzde değil, eleştirdiğimizde de eleştiriye açık kimse olması. Cinsellik konularını açmaması. Şefkatli davranması, zaman ayırması. Bunları sayabilirim. 🎗
Birlikte geçirilen zamanla insan anlar bunu. Ama bu zaman genelde en az 3-4 yıl oluyor , birbirine uygun olmadığını anladığın zaman da iş işten geçmiş oluyor.
Eyüphan şarkısı görünce bi hüzünlendim. Karga konmuş gül dalında şakıyor sözleri aklımdadır. Doğru insanı anlamak değil de hissetmek sayılabilir ya.
Cevap
10Cevap
Hiç kimseyi dört duvar arasına girmeden onunla yol almadan tanıyamszsın çünkü her insan yanıltabiliyor
Anneannemin kardeşi var teyzem ağzı bozuk biraz şey derdi kimseyle aynı tuvalete şey etmeden ne şey olduğunu anlayamazsın, o biraz daha farklı söylerdi tabi 😀 doğru demek
Birde elin lafiyla gerdeğe girilmez derler 😂
Tartışılabilir aslında bu ama neyse hem zamanında yeri gelince altımı değiştirmiş insana el diyemem 😃
Haha 😂
zamanla anlaşılır bu davranışlardan ve bize verdiği değerden. ama ben doğru insana inanmıyorum hayatta
Sorarim sen dogru kisi misin diye?
Evet derse olay bitmistir, inanirim 😇😇
😬😬🤪
Şahsen ben anlamam bazı şeyler için daha erken ben bunu ona yıllarımı verince anlarım anca.
Merhaba,
Böyle bir anlayış yoktur diye düşünüyorum...
Ancak yaşayarak
Nazını çekiyosa doğru insandır 😒
Hesabı açar açmaz haklı olduğumu gördün demek. d
Nazlanmalı mıyım yani 😃
@Sky_Walker hayır sen değil 😂
Ben nasıl anlayacağım birde bu çok bencilce değil mi @simlitavsan 😀
Ama ama naz kadına yakışıyor erkeğe yakışmıyor siz başka bişey bulun kendinize😀😂
Buldum mesela benimle sıkılıyorsa her zaman anlamaya çalışıyorsa bencilce yaklaşmıyorsa çok fazla önemsiyorsa hayatım onunla yoluna girmişse birbirimizi birbirimizden daha çok düşünüyorsak aynı dili konuşuyorsak eksik yanlarımızı tamamlıyorsak ve daha niceleri gibi falan falan o kişi doğru kişi herhalde
E bu ben😌skfjjdjf
Üç kere e üç kere b diyip kaçmıyor sana katılıyorsa doğru insandır
Sana gerçekten değer veriyorsa her şekilde sana güveniyor ve anlıyorsa o doğru kişidir kesin
Doğruları doğrularımla, yanlışları yanlışlarımla aynıysa ya da çok yakınsa...
Sabırlı ve anlayışlı olduğunu fark ettiğim an dünyanın en mutlu kadını olduğumu fark ederim
Hayatından çıkıncaya kadar anlamazsın 😂
Zaman en büyük ilaçtır
Güveni rahatlıkla verebiliyorsa oradan anlarız
Doğru insan falan yok evlenmeyin..
Bir süre aynı evde yaşadığında anlayacaksın
Zamanla anlarsın
Samimiyetinden
Zor zamanlarında yanındaysa doğru insandır.
Zamanla bence
Güvenerek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?