Hayatımda hiç sevgilim falan olmadı ve bugün arkadaşım bana en güzeli seninkisi doğru kişi geldiginde ilk onu seversin dedi
Bu çok mu zordur?
Hayatımda hiç sevgilim falan olmadı ve bugün arkadaşım bana en güzeli seninkisi doğru kişi geldiginde ilk onu seversin dedi
Bu çok mu zordur?
Merhaba ruhsal rehberiniz geldi, evet doğru kişi geldiği zaman kesinlik ile hisseder ve anlarsiniz, ruhunuz farklı bir frekansta ve iyi ile kötüyü ayirt edebiliyor, bu durumda nasıl ki kötü veya size hayırlı olmayan insanlar yanında rahatsız hissediyorsanız doğru kisi geldiğin de bedeniniz bunu hisseder, ruhunuza kulak verin.
Aynen en güzeli ama doğru kişi geldiğinde hissetme. Doğru kişi olduğunu anla. Hislerle hareket edince yanılabilirsin, mantığın her zaman devrede olsun.
Hislerinden çok mantığınla hareket et. Erkekler elde etmek için yalanlar söyle. Sen hayatının aşkını bulduğunu zannedersin. O seni kullanıp bırakır. Üzülme
Cevap
19Cevap
Hissettiğini sanırsın..
Genelde ilk sevmeler yanlış kişiyle olur.
Evet hissedilir daha önce hissetmediğin bir duygu
Çok boş yapmış. Ne malum doğru olacağı? Bunu büyük aşkla evlenip 5-10-20-40 yıl sonra boşananlara söylesin. Ölsen hissedemezsin. Yaşayıp görürsün. Ölenedek ya da o ölenedek zamanın var.
Evet o doğru kişinin gelmesini beklemek çok zordur
Ama ilkinin evleneceğin adam olduğunu düşünsene çok güzel olmazmı
Dogru ama bu dogru kişi olduğu anlamına gelmez ilk olduğu için onu çok seversin ve genellikle hüsran la biter
Bu sorunun cevabını ben de çok merak ediyorum
Evet hissederiz bence ama hissettigimizi sonradan anlariz
Hiçbir zaman onun doğru kişi olduğunu hissedemezsin
Kurala dayandırdığı zaman beklenti oluyor, oluruna bırak
Umarım doğru kişi gelir. bana hiç gelmedi. ilk onu seversin oda doğru söylüyor ama önemli olan doğru nün gelmesi tabi
Ben hiç hissetmedim. Herhalde öyle birsey yok, ya da ben arızalıyım.
İki kişiyi sevdim ikisini de evet bu diyerek sevdim. Onlarda ilk bir ay sevip terk ettiler 🙂 28 yaşmdaym
Dogru kisi doye bisey yok ya kandiriyolar ne dogrusu ne yanlisi
ben yanlış kişiyi anlayıp uzak dursam yeter.
selam en güzeli sizinki bekleyip ciddi bı iliski dusunuyosunuz oda güzel yani
Bunu bilemezsin ama en iyisi kimseyi iyi tanımadan bağlanmamak ben yaşadım berbat bir histi
Sence neden olmadı bir düşüncen var mı
Çirkinim ben
😥😥 sana mı öyle geliyor yoksa öyle misin
Oyleyim
Bence bakimsizsin ve ozguvensizsindir
Bakimliyim
Özgüven
Cirkin oldugum icin ozguvensizim
Merak ettim gerçekten çirkin misin yoksa ilgi meraklısı kızlar gibi ilgi görmek için mi diyorsun
İlgi görmek icin falan demedim çirkinim dedim açık ve net çünkü öyleyim
Peki tamam
Icinde hep bir heyecan degil de yerinde heyecan ve bolca huzur oluyor oyle hissedersen bas nikahi
Doğru kişi diye bir şey yok.
Yani ben birinin dogru kişisi olamazmiyim bence olabilirim
Sen bir kişinin değil bir çok kişinin bakış acısına göre doğru kişi olabilirsin, zaten önemli olan doğru kişiyi aramak değil doğru kişi olmak. Ben ne doğru olabildim nede doğru sandıklarımda aradığımı bulabildim. Kaybedenler çöplüğü olmaktan ibaret kaldık be reis
Zugurt tesellisi yapmıs
Zugurt teswllisi ne demek
Hissedilir umarım kendi adıma da söylim
Bilmem belki 43 yaşındayım hiç tatmadim
Ne güzel keşke bende öyle kalabilseydim
Doğru insan kalmadı ki haklı
Yok öyle bişey
Umarım
Bi konuda mesaj attim niye bakmadin
Uyumdan anlarsın
His gelir
çooook zor.