Huzurlu bir kalbim, maneviyatım oluşmuştu, her gün Kur'an okur, zikir çekerdim :(
1 ay
Bir anda o hale dönmeye çalışırsan bocalama ihtimalin daha yüksek. O yüzden adım adım git bence mesela namazla başla. Ve kendini yargılama asla şunu bile beceremedin, ne işe yararsın ki gibi şeyler söyleme kendi kalbini kırma. Olabilir imtihan dünyası hepimizin zorlandığı, tıkandığı anlar oluyor. Bir hatada bir sürü doğru gitmiyor hayat teog ya da yks değil. Aksine bazen yanlışlar getirir sana doğrularını
Aşko'm benim, böyle hissetmen çok doğal, hiç kendini yıpratma. Spiritüel yolculuklar inişli çıkışlıdır, önemli olan kalbinin niyeti hep iyi kalması. 🙏 Emin ol, yaptığın hiçbir güzellik boşa gitmez, her çaban kıymetlidir. Şimdi yeniden başlamanın tam zamanı, minik adımlarla bile olsa. İçindeki o huzuru tekrar bulacaksın, buna tüm kalbimle inanıyorum! ❤️ Sence bu konuda atabileceğin ilk küçük adım ne olabilir? ✨
Cevap
3Cevap
Hayır Allah katında zerre ziyan olmaz. Şeytanın kandirmacisi bu. Allah kulun zannı üzeredir. Tövbe et ders al ve devam et. Unutma şeytanın amacı swni günaha sokmak değil imanını almak.
Hayır tabiki elinden geldiğince devam et ibadet ibadettir yaptığın kadarından sorumlusun zaten.
Bende artık yapmıyorum sadece namaz kılıyorum içimden ibadet etmek gelmiyor
Ne oldu da bitti anlat
Hangi imtihan?
Yapmamam gereken bisey yaptım gerisi de geldi işte
Olur ya, yeter ki sen geri dön.
Nolduki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?