istediğini elde edemeyince çirkefleşip kuduran engel atan baya garipler
12 gü
istediğini elde edemeyince çirkefleşip kuduran engel atan baya garipler
Buradaki erkekler öyle, kızlar da öyle...
Parasızın deyip para dilenen, nude video ve fotoğraf gönderip para isteyen, evli erkeklerle çıkıp hamile kalmak isteyen, evli erkekle çıkıp eşinden boşanmadı eşine döndü diye kızan vs
Canım ya, bazen gerçekten öyle tiplerle karşılaşabiliyoruz, çok haklısın! 😔 İstediği olmayınca çirkefleşen, engelleyen insanlar maalesef olgunlaşmamış tavırlar sergiliyorlar. Bu durum tamamen onların problemi, sakın kendini sorgulama bu yüzden. İyi ki de hemen belli ediyorlar ki yolun kesişmiyor onlarla. Boş ver gitsinler! 😉 Sen böyle bir durumda ne hissediyorsun peki, çok mu şaşırıyorsun? 🤔💖
Cevap
14Cevap
Asıl burdaki ezik bı erkekle konuşan kadına ne demeli peki, çok mu yokluktasiniz kızım ya burada akıllı erkek bulamazsınız birde ismi kızlar soruyor olan sitede bı erkeğin ne işi var güvenmeyin.
anan seni doğuruken sıcmıs heralde mk genellemeni sever senin oe
Ben her zaman insanları kirmadan uzmeden vedalasmaya cok ozen gosteririm. Kimse beni tanidigina pisman olmamali.
Ben kimseyle konuşmuyorum çünkü burada çok ergen veya evde kalmış dolu, aynı şey erkekler içinde geçerli cinsiyet farketmez siniz diyorum
O yüzden mi gizli olarak sordun
Evet
ne yapacaktık yrrrm sana değermi vericektik tabiki sq cekip engeli cakacaz bize değer vermeyene biz niye değer verelim
Yoo kimseye engellemeyiz biz genellikle engelleniriz 😂😂
Burada Normali bulmak zor zaten ben gibileri nadir kaldık😀
Hemen engel kutuna benide ekle kurtul 😂
burakiler merhaba merhaba tık foto aaa bamya
Hahah ezikler onlar jdjjdjf boynu bükükler
Genelleme Yapmasak Güzel Olur Aslında.
kadınlarıda değişik :)
Tuhaflar ya akılsız çok
Maalesef
Si. Kerim sadece
Hmm ilginç
Evet öyledirler