Aile & Toplum Burada takılan erkeklerin kduuruk olduğu gerçeği? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor En safi en madumu bile kuduruk gördükleri gibi değiller bıktım hepsinden Güncellemeler+1 yıl Ay erkekler ağlıyor yine juhahaha Burada takılan erkeklerin kduuruk olduğu gerçeği? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,9b cevap paylaştı. Açız 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Renkli gözlükleri sevmem Yorumla
Ñumbness Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Şu noktada burada ki insanlara kendini kaptırma. Burasınin sokaktan farkı yok ki. Kadını erkegi ben de masum deģilim açıkca. Artık daha dikkatli olursunuz. 0 0 Yorumla
Solaraaystem34 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 87% +1 yıl Abazanına denk geliyorsan hepimizi aynı kefeye koyamazsın ben kızları koymadığım gibi sende bunu yapamazsın bu doğru değil 0 0 Yorumla
UluGökKurt Takip Et Master Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sadece buradaki erkekleri böyle sanacak kadar polyanna olan kızlar ne olacak peki? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Maalesef erkekelre nakış açım hep bkgkr Yorumla
Berrğodan Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 460 cevap paylaştı. Ben kendimi bildikten sonra kimin ne dedigi ne dusundugu umrumda degil 0 0 Yorumla
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Dünya üzerindeki tüm erkekler böyle. Evrime ve doğa kanununu değiştiremezsin. Sorun sende 0 0 Yorumla
mavilipenguen Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Haddini aşanlara sağlam küfür edip basıyorum engeli o düşünsün 0 0 Yorumla
Cyclaxss Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Burasıyla alakası yok her erkek öyledir zaten 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Peki sen niye bu kadar kudurmuşun arasında duruyorsun o zaman? Bu kadar rahatsızsan bence istemem yan cebime koyun diyorsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Site, eskort sitesine dönmüş açılan başlığa bak.Böyle bir sitede ya kim olacaktı 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Başlikta ne var cinsellik kısmında bir gez gel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen bir koşu hemcinslerinin basliklarina bir dolan gel Yorumla Soran +1 yıl Sen ne dediğinin fakrondacmiskmn oseumda ne bar Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Valla sevgilim yok kimse yargılayamaz. Seviyorsakta ihtiyaçlarımız var napalım. Besleyen olmazsa başkası besler öyle değil mi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İhtiyacını sanaldan mi giderion Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Genelleme yapma gizli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl kizlari gör sen birde arsiz abazalar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Onların çoğu erkek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl erkek meme vajina fotosu atamaz Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 24,5b cevap paylaştı. Kaç kişiyle konuştun ki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bin Yorumla Nükleerteori +1 yıl Sosyolojik kanı için 5000 kişi ile görüşüp, noter huzurunda kayıt yaptırman lazım Yorumla
WhiteLightning Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Yine kezbanın teki bir şeyler zırvalıyor. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hoşt Yorumla WhiteLightning +1 yıl Sana hoşt Yorumla Soran +1 yıl Sne nasıl 19 yaşındasin ellerin 40 gibi Yorumla WhiteLightning +1 yıl El yapım böyle Yorumla
Mustzy Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 582 cevap paylaştı. Ne alaka 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 10b cevap paylaştı. Büyük çoğu diyelim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Renkli gözlükleri sevmem
Şu noktada burada ki insanlara kendini kaptırma. Burasınin sokaktan farkı yok ki. Kadını erkegi ben de masum deģilim açıkca. Artık daha dikkatli olursunuz.
Abazanına denk geliyorsan hepimizi aynı kefeye koyamazsın ben kızları koymadığım gibi sende bunu yapamazsın bu doğru değil
Sadece buradaki erkekleri böyle sanacak kadar polyanna olan kızlar ne olacak peki?
Maalesef erkekelre nakış açım hep bkgkr
Ben kendimi bildikten sonra kimin ne dedigi ne dusundugu umrumda degil
Dünya üzerindeki tüm erkekler böyle. Evrime ve doğa kanununu değiştiremezsin. Sorun sende
Haddini aşanlara sağlam küfür edip basıyorum engeli o düşünsün
Burasıyla alakası yok her erkek öyledir zaten
Peki sen niye bu kadar kudurmuşun arasında duruyorsun o zaman? Bu kadar rahatsızsan bence istemem yan cebime koyun diyorsun
Site, eskort sitesine dönmüş açılan başlığa bak.
Böyle bir sitede ya kim olacaktı
Başlikta ne var cinsellik kısmında bir gez gel
Sen bir koşu hemcinslerinin basliklarina bir dolan gel
Sen ne dediğinin fakrondacmiskmn oseumda ne bar
Sende konusma ben buradan kimseyle konusmadim konusmamda
Evlilik sitesi mi bura sjjsksksk ciddi düşünen tabi olmaz
saçmalama ben sadece trollemek için burdayım
Valla sevgilim yok kimse yargılayamaz. Seviyorsakta ihtiyaçlarımız var napalım. Besleyen olmazsa başkası besler öyle değil mi
İhtiyacını sanaldan mi giderion
Kuduruk olmak kötü bir şey mi?
Genelleme yapma gizli
Yav uydurmayın eğlencesine giremezmiyiz
Sağlıklı birey kuduruk olur
Yine boş konuşan bir kadın.
Tamamen senin hüsnükuruntun
Bizde sizden bıktık.
Asparagas bilgi arkadaşlar inanmayin
kizlari gör sen birde arsiz abazalar
Onların çoğu erkek
erkek meme vajina fotosu atamaz
Kaç kişiyle konuştun ki
Bin
Sosyolojik kanı için 5000 kişi ile görüşüp, noter huzurunda kayıt yaptırman lazım
Muhatap olmazsan sıkıntı olmuyor
Yine kezbanın teki bir şeyler zırvalıyor.
Hoşt
Sana hoşt
Sne nasıl 19 yaşındasin ellerin 40 gibi
El yapım böyle
10 tanesinden 8 i oyle maalesef
ağlama kral
Genelleme yapma.
Karpuzu alırken dışınamı bakıyon
Ne alaka
Hakli
Ben değilim 🙄
Evliya mi arıyon mk