Güncellemeler
1 yıl
Bu konuda fikrini var mı acaba?
Kova burcu Bi yakınım var annesiyle problem yaşadım annesi doldurdu ve kişi olayları yanlış bildiği için tartıştık ve aylardır benimle konuşmuyor. Sorun değil konuşmasın ama problem şu her ortamda benim canımı sıkacak kimsenin anlamadığı ama benim anlicam şekilde canımı sıkıyor görmezden geldim hep ama artık çok sinirim bozuluyor. Bu durumu nası çözerim
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Erkekler Ne Diyor
Olayın doğrusunu anlattın mı?
Belli aralıklarla onun şahit olmadığı anlarda 2 3 olay yaşadık annesiyle. Daha sonra mesafe koymaya başladı durduk yere anladım ki annesi sürekli her olay sonrası anlatmış. en son Bi olayda annesi yine çok üstüme geldi ve ben yine sinirime hakim olamadım bu kez onların whatsap gurubuna yazdım annesine laf soktum. Arkamdan olacağına yüz yüze olsun her şey istedim. Bu kez kova olan kişi bana laf soktu bende direkt aradım laf söyledim yüzüme kapattı o günden beri konuşmuyoruz bana çok ayıp edildi adım atmadım bu kez oda hiç sormadı. Muhatap olmuyor benimle. Ama nezaman ortamda bulunsak Bi şekilde canımı sıkacak bişey yapıyor
Annesi manipüle etmiş evet. Başta öfkeyle hareket edip annesine sataştığın ve buna şahit olduğu için, sonrasında aranızda geçen konuşmayı da eklersek, geri dönüşü olmayan bir yola girmişsiniz.
Sorunun çözümü umursamamak, umursadıgın zaman sinirine dokunur.
Zaten ukursamaz davrandım hep. Beni ortamda yok saydı hep bende yok saydım aynı şekilde. Sonra bazı hareketler yapmaya başladı sinirime dokunacak ben bunları da görmezden geldim. Ama dozu arttırmaya başladı zamanla ve sinir oluyorum artık. Aleni bişey de yapmıyor ki çekip kenara hayırdır desem
Satranç oyunu gibi ya :) Sinir oldugun hamleye aslında etkilenmedigini gösteren bir hamleyle karşılık ver. Oturup tepkisiz kalma, o zaman sinirin daha da artıyor.
Bu hep böyle mi sürecek ama. Annesi yüzsüz gibi geldi bana adım attı her olayda. Ve hala sıkıntıyı ben çekiyorum. Onun zoruna ne gider bilmiyorum nası bana yapıyorsa bende ona yapmak istiyorum
Seni manipüle ediyor bak, dışardan değil içerden tepki verdiriyor. İçinde kaldıgı için de öfkeden çıldırıyorsun. Muhtemelen kudursun diyerek gülüyorlardır.
Etkilenmediğini gösteren hamleler yaparsan, vazgeçecek veya taktik değiştirecek.
Etkilenmedimi gösteren hareketler nedir ama
Yaptığı canını sıkan şeyleri söylemedin
Ya ben enerjik insanım ve anlık düşünemem benden su istediler bayram günü ben 2 bardak getirdim o sıra oda istemiş bende boşta bulunup uzattım benden almadı abisi aldı benden ona verdi. Sonra annesinin evi tadilata girdi aynı apartman da oturuyoruz. Benim evime eşya getirmedi eminim ki minnet etmek istendi ve annesi o yokken bana her konuda yarıdıma çağırıyor o varken çağırmıyo ya da o varken iş yaptır mıyo. Mesela masayı siliyorum herkes kolunu aldı masadan o kolunu aldı ve masaya sandalyede yan döndü. VS Bi çok şey bunlar gibi
Ve ben böyle durumlar da hiç bir şey olmamış gibi işime gücüme devam ettim yüzüm asılmadı anlamamış gibi davrandım
Bunları bilinçli yaptıgını sanmıyorum, sadece muhatap olmamak için çaba gösteren şımarık biri.
Benim yaptığım tatlıları yiyiyo mesela. Bi gün bizden gitti küçük kardeşini tatlı aldırmaya göndermiş bende kardeşi kendisi için alıyo sandım meğer o göndermiş. Manyak mı ne ben sevmedim insanın yaptığı şeyi yemem de istememde
Saçma ama zaten konuşmuyoruz bende üstüne gitmiyorum ki ekstra çabaya gerek yok ki
Tamam hamleni bulduk, mesela küçük kardeşi tatlı isterse yine ver orada yedir, götürmesine izin verme.
Bu herzaman olmaz ki 😂 daha iyi bir fikrin yok mu kova burcu değil misin
Aslında 😂 onu sinir edecek yöntem bulsam sonunda hayırdır der bence ama o yöntemi bulmam lakzö
Örnek olarak verdim bunu, kardeşi, abisi kimi kullanma ihtimali varsa ona göre davran yani.
Bununla konuşmak istemiyorum ama tatlıları güzel demiştir, onu yerim demiştir :D
Annesiyle sohbetin var mı, Kavganın sebebi annesiydi
Var tabi gayet iyi aramız kadjn her seferinde sabrımı zorlayıp olay çıkarttırdı bana sonunda kendi geldi adım attı aylarca muhatap olmadım çünkü
Bu kız annesine çekmiş biraz :) Ama bunun kova olması değil, belki yükseleni veya ay burcunun etkisi vardır. Başak muhtemelen, başak çok kanser bi burçtur. Benim başımda da var bitane
Kişi kova erkeği 😂
Tamam yükseleni veya ay burcu etkiliyor olabilir ya. Kova değil direkt. Ben kız sandım önemli değil bu.
Ben de kovayım da böyle kindar değilim.
O fena amcasının kafası güzel Di Bi gün yine adam selam vermeden geçti diye bayramda bayramlaşmaya gitmedi o derece
Başaktır yükseleni. 2 burçta kendini hep haklı görür zaten 2si bir kişi de birleşirse çok fena :)
Neyse artık baya konuştuk. Teşekkür ederim yardımcı olduğun için 😊
İyi geceler.
Oğlak var
Ben kova burcuyum