Sürekli ayrıl-barış döngüsünde bağımlı kaldığım adamı kalbimden nasıl silerim?

Kızlar selam, içinden bir türlü çıkamadığım, mantığımın bittiği ama kalbimin söz dinlemediği bir durumun içindeyim. Lütfen bana akıl verin...
2 yıllık bir ilişkim vardı, şu an ayrıyız ama tamamen kopamıyoruz. İlişki boyunca aşırı ilgisiz, umursamaz bir adamdı; "yoğunum" diyerek günlerce hiç yazmadığı olurdu. Sürekli ayrıl-barış döngüsündeydik. Her seferinde geri dönen o oluyordu ama dönünce yine aynı gamsızlığa, ilgisizliğe devam ediyordu.
Daha önceki bir ayrılığımızda ona sosyal medyadan istek atmıştım ama kabul etmemişti. Üstelik hala Facebook'unda engelliyim, engelleri bile kaldırmıyor. Buna rağmen kendisi dönüp duruyor, beni seviyor mu sevmiyor mu asla çözemiyorum.
Şu an ayrıyız ama araya bir şey girince dayanamayıp yine konuşuyoruz. Onu engellemek, tamamen silmek bana ölüm gibi geliyor, yok sayamıyorum. Beni bu kadar umursamayan, sosyal medyada engelleyen bu adamı hayatımdan tamamen çıkaramadığım için şu an "arkadaş kalmaya" bile razı bir haldeyim, yeter ki bağ kopmasın diye...
İçinizde benim gibi bu tarz gel-gitli, sürekli geri dönen ama asla mutlu etmeyen bir adama bağımlı kalan oldu mu? Bu yok sayma acısıyla nasıl baş ettiniz, onu aklınızdan ve kalbinizden nasıl çıkardınız? Lütfen yardım edin...
Güncellemeler
26 gü
Kafayı yiyecem bayram mesajı attı nasılsın diyo bir insan neden ilişki içinde ilgisiz olur ama tam sa bırakmaz bana net olsa rahat unutacağım onu belki 😞
Sürekli ayrıl-barış döngüsünde bağımlı kaldığım adamı kalbimden nasıl silerim?