Bilmiyorum.. :/
Dur sana ayrıntılı olarak anlatacağım.. ;)
Bu gerçekten zor bi durum, senin yerinde olmak istemezdim :o
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben olsaydım direk olarak söylerdim, bazı şeyleri zorlayarak birliktelik olmaz, genelde belki de evlilik öncesi yapılan en büyük hata bu oluyor, insanlar evlendiği insanın Düşünce yapısını kültürünü, aynı dili konuşup konuşmasını dinî olarak hassas olup olmadığını namaz kılıyor mu bunlara bakmadan sırf yalnızlık korkusu ile evlilik peşinde koşuyor, ondan sonra da Psikolojik olarak şiddet kavga anlaşmazlıklar söz konusu oluyor.
Bu yüzden bazı şeylerde yol yakın iken uzatmadan bitirmek daha doğru olur.
Bu gerçekten zor bi durum, senin yerinde olmak istemezdim :o
Hz Mevlana oluna der ki; "Oğul sakın gökteki yıldıza özenme!.. o, senin için orada. Akıl ilimler şehrinde hocalık eder de, senin yanına varan da aklını şaşırır. Yeter ki ben deme!"
İnsanlar düşüncelerinin, duygularının ne kadar güçlü olduğunu bilseler, belki de dünya muhteşem bir yer olurdu. Aşk ateşi sevilmek arzusuyla kordur, sevmek arzusuyla nur. Bazende olmaz bizden hayır yağsa, karşımızda şer sulanır. Biz gülücük saçsak, karşımızda ki öfkeye çarpar. Bizim ahsasımız nur saçsa, karşımızdaki gam yağdırır. Gitmek gerekir kalmak isterken, beklemek zulüm olur, gitmek başka bir zûl. Bu sebeple bir şeye daha bakmalıyız. İnsan en çok kendisine aşıktır. Mesele bunun farkına varmakta. İnsan salya sümük, onursuzca her emre gönüllü itaat ediyorsa, o bile kendisine aşkından ve öyle yaşamak istediğinden. Dünyada kendisi var ise bu dünya ona var. Onun varlığı ile ay döner, güneş yüzer , o var olmasa, bunların ne anlamı var. Yeterki o noktayı görebilsin anlaya bilisin. O zaman çok dah kolay "hayır" diyebilir.
Her durumda aklı selim ile hareket ederek.
Hepimiz duygularımızın esiriyiz, bizi yönlendirirler ama günün sonunda mantık kazanır.
Daima kazanır.
Soru kızlar başlığı altında atıldıysa Biz niye varız
Sırlarını paylaşmıyorlar demek ki aynen konuştuğumuz konu çekememezlik ya da fikir vermemek
Aaaa tabi yaaa ondann
Hatunlar eig almalıydı bu soruda ama bana kaldı
Teşekkürler 😊
Cevap
7Cevap
Sana ve ruhuna iyi gelen seni her anlamda iyi, mutlu ve enerjik hissettiren insanlarla zaman geçirmekten yanayım. Digerleriyle cokta iletişim kurmuyorum ☺️
Kızlar demişsin ama şu ana kadar ben dahil 10 erkek yazmış, kızlardan ses yok🤣 bence yazmayı ve aramayı azaltıp soğutun. Toksik ilişki insandan alır her zaman, bir şey vermez.
insan bi beni merak eder bu çocuk napiyor sesi soluğu çıkmıyor diye
Cok zor bivdurum ama hergun ölmekten se bi kere ölüp kurtul derim
Sen onu seviyorsan biraz zor
Kızlara sormuş
Şayet bana geç mesaj atması yeterli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?