Sevgili değildik sadece konuştuk, bir sürü fotoğraf attı şu an bende duruyor, nişanlanacağı dönemde telefonda konuştuk bana aşkım falan diyordu siz ne yapardınız?
Beni engellemiş şu an wp'den falan.
Sevgili değildik sadece konuştuk, bir sürü fotoğraf attı şu an bende duruyor, nişanlanacağı dönemde telefonda konuştuk bana aşkım falan diyordu siz ne yapardınız?
Beni engellemiş şu an wp'den falan.
Cevap
5Cevap
fotografları sil imha et boşyere kimsenin gunahına girme kız başka bir yola girmiş
Evet bende sebep olmak istemiyorum zaten, son zamanlarda o konularıda konuşmak istemiyordu namaza başlamıştı.
adamsan bir şey yapmazsın kız hayatına bakmis mutlu işte
Öylede peki o adamın haberi var mı? ben kimseye sebep olmak istemiyorum zaten ama şahsen ben bilmek isterdim.
yani geçmiş geçmişte kaldı adam bilse bile ne olur ki sonuçta senle bir şey yaşamamış oluruna bırak
Yani sadece sosyal medyadan konuştuk başka bir şey olmadı ama okşarken falan videoları var yinede öyle üstü kapanacak bir konu değil. Dediğim gibi kimseye sebep olmak istemiyorum zaten öyle içimde kalmasın diye buraya yazdım.
anladım sen gene bunu kendine sakla bunu bir kadın erkeğe yapsa bile yanlış olur dediğim gibi gelmiş geçmiş bir şey anlık heyecanlar
Saklıyorum isteyenler oluyorda atmıyorum bile. Ama ne bileyim ben eşimin geçmişinde ne oldu bilmek isterdim. Belkide yanlış düşünüyorum çünkü bende biraz paranoyaklık varda. Gerçi kimseye güvenmiyorum o da ayrı bı mevzu.
haklısın aslında bende bilmek isterdim ama eğer kadın evli olduğu halde öyle şeyler yapıyorsa onla sorun vardır yapmıyorsa sorun yok demektir bide artık hayatında değil karışma boş ver
Bilmiyorum şu an ne yapıyor belkide evlenmiştir bile. Ama biraz ahlâksız bı insan olduğunu söyleyebilirim konuşurken işte eşimde isterse başka bı erkekte olabilir falanda diyordu yani.
hmmm biraz genişlik var sanki bunda evliliğinde yapsa bile boş ver ama ya kendi hayatı belki bir gün yaparsa patlak verir
Bence aldatmaya meyilli bir karakter bı erkekle konuşmaya başlarsa yakınlaşma olasılığı yüksek.
olabilir aslında belki o adam içinde en iyisi budur? belki sonradan pişman olabilir şimdi öğrenebilir ama gene de karışmamak en iyisi intikam mı almak istiyorsun ondan
Aynen geniş biri, ben özellikle sormuştum eşinde onaylasa ister misin diye evet demişti. Gördüğüm en a*zgin kızlardan diyebilirim aslında çirkin bı kızda değildi fiziği falanda iyiydi ama nefsi çirkin işte. Bu kadının erkeklere kendini bu kadar basit yapması iyi değil.
aranızda aşk olmadan nasıl böyle şeyler oldu hayret kaldım en azından sevgilin felan olsa hani o zaman bu kadın daha önceden de bir şeyler yaşamış olabilir.
Hayır intikam falan almak istemiyorum çünkü buna sebep yok zaten sevgilim falanda değildi biz öyle konuşuyorduk o benden büyükte biriydi. İntikam alınacak bir şeyde olmadı bana bı zararı dokunmadı.
o zaman keyfine bak bence boş ver
Valla 26 yaşındaydı evde kaldım psikolojisindeydi belkide o yüzden bu duruma düşmüştür aramızda hiç duygusal bağ olmadı beni beğenmişti ama yaşım küçük diye 24 yaşındayım bu yüzden istemedi. Bana bakireyim ama sadece seviştim diyordu.
olabilirr
Bı kaç güzel laf, iltifat ediyordum fotoğraf alıyordum bilmiyorum belkide ilgiyle muhtaçtı. Gerçi bende muhtacım ben ne yapayım yani? en son ne zaman ilgi gördüm hatırlamıyorum bile.
ilgiye muhtaclik değilde açlık olabilir
Senimi kırıcam öyle diyeyim. Aslında erkeklerde ilgi ister, sevilmek ister, duygusallık ister çok uzun zaman oldu bunları terkedeli. Öyle boş hayat yaşıyorum işte.
Ya kusura bakma böyle bı anda söyleyesim geldi biraz doluyumda.
sorun değil içini dökmek iyi gelmistir
Öyle işte bazı duygularla vedalaşalı uzun zaman oldu. Bana çoğu kişi hep gamsız falan demiştir hep ama bilmiyorlar ki içimde neler yaşadığımı.. Sizler dışardan bakınca benim göstermek istediğimi görüyorsunuz sadece.
Ben dışarıdan bakılınca acısını, üzüntüsünü belli etmeyen, renk vermeyen biriyim dışardan bakan bu robot falan diyordur kesin. Ama ben erkeğim hep güçlü ve dik gözükmeliyim üzülmek hüzüntü bende olmamalı.
bunun için yardım aldın mı peki hiç sanırım büyük bir dert oluşmuş sende içini kemiriyor gibi
Hayır hiç yardım almadım, sadece 7 ay antidepresan kullandım onuda bı anda bıraktım gerçi onu kullanma sebebim başkaydı. Duygusal bir boşluktayım ama nasıl çıkicam bilmiyorum. Çıkmamda lazım zaten.
hmmm anladım
Sil fotoları ne yapacaksın başka
Arada bakiyom baya sağlam kızdı.
Sil abicim
Kendine saygın varsa sil
Kanka çok sağlam hatundu arada bakiyom.
Ben sustum lafımı geri aldım
İstiyon mu görmek?
boş ver knk boş ver et
Ama adamın bilme hakkı var değil mi? Kimseyede sebep olmak istemiyorum.
Nişanlısına at, yanmasın adam, erkek dayanışması
Tanımıyorum tanisamda atmam.
Ben olsam ben de atmazdım, burası makara. Kız eski sevgilin mi
Kanka soruda yazdım ya sevgili değildik konuştuk sadece.
Dm at knka
Niye kanka?
Bana at ekle
Yok atmam ağa.
İyii
Çok mu var
Var
Son kez çek boşal sil kanka sjsjkd
Hahahhahaha
Yazsana bana makara yapalım aga
Nasıl yazcam?
He pardon çıktım özekden yaz aga dertleşek senşn kafa karışık
Yazdım ağa.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu gerçekten üzücü ve karışık bir durum yaşamışsın canım, hiç hoş olmamış bu belirsizlik. 😔 O fotoğrafları tutmaya devam etmen bence doğru olmaz, sonuçta özel şeyler ve ilişkiniz bitmiş, hatta yeni bir sayfa açılmış onun için.
Şu an seni engellemiş olması ve nişanlı olması, artık onun hayatında başka bir dönem başladığını gösteriyor. Bence en doğrusu, o fotoğrafları tamamen silmen olacaktır. Bu hem senin içini rahatlatır hem de gelecekte yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçer. Ne de olsa eski hatıralar bazen sadece yük olur, değil mi? 🤔