Hiç manitası olmamış, aşırı güzel, bakımlı, ağırbaşlı, bırakmak istemiyorum peşini, evlenmeden olmaz kafasında zaten
19 gü
Hiç manitası olmamış, aşırı güzel, bakımlı, ağırbaşlı, bırakmak istemiyorum peşini, evlenmeden olmaz kafasında zaten
Cevap
3Cevap
Ömür boyu pişman olacaksın. Bazı şanslar hayatta bir kez gelir
Niye pısman olayım aga
Söylesene birader
Senin gibi zirzoplara denk gelir zaten hep. Allah karşısına kendisi gibi iyi bir insan çıkarır inşallah
Amin hanfendi. Neler yazmış dümbük. İnanılmaz. Böyle bir kızı bulduğunda kaçırmayacaksın. Ağzının tadını bilmior bu şahıs.
Zırzop ne? Nerden çıkardın bunu aq
@cerennw Açık ve net konuşmayı severim.
Zirzop, genellikle teklifsiz ve günlük konuşma dilinde kullanılan; şımarık, aklına eseni yapan, delidolu veya davranışları ciddiye alınmayan kimseler için kullanılan bir argo kelimedir.
@herseyibiliyom Temas yasakmış yanaktan dahi öpmek yokmuş ee askerlık arkadaşı gıbı mı takılacağız? Ben hemen evlenemem 4-5 yıl sonra anca evlenırım nasıl olacak bu iş?
@cerennw niye olmasın olur Belkı zamanla kız bana yaklaşır öper sarılır
Seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli deyip devam edeceksin kardeşim. Eğer dokunmadan sevebiliyorsan, dokunduğunda vazgeçemezsin. Bırak çeri çöpü devam et.
@herseyibiliyom aga hoş güzel diyorsun da yıl kaç olmuş kızın dedikleri bununla bitmiyor evime gelmezmıs benle tatile gelmezmiş kıza ben teklıf ettım en başta herseyı açık açık konuşalım dedi öylesine konuşmak şçin konuşma benle dedi
@herseyibiliyom buna hangi erkek evet der? Bak erkeksın biliyorsun sende kendi cinsi guzellık bakım biryere kadar bu kızı hıcbır erkek kabul etmez öyle evde kalır
gelmiyosa kendi bilir sen git. onla da sonra gidersin tatile.
kalsın ev daha iyi
@cerennw konuştum ya söyledim ciddi bir şey istiyorum diyor saçı açık ama öyle açık şeyler giymiyor kampüste bacak bacak üstüne atıp oturmuyor bile çok aile kızı temiz ben kaçırmak istemiyorum ama 4-5 yıl boyunca da dayanacak gıbı olamam
hayırlısı olsun demek düşer bize. herkese iyi akşamlar dilerim. esen kalın.
@herseyibiliyom sen nerenın trolüsün
Temiz aile kızının seninle ne işi olsun? Temiz aile kızı senin dediklerini niye yapsın? Seninle yatıp kalkacak sonra sen yine temiz aile kızı mı diceksin bunları yaladıktan sonra? Hayır. Kendisine uygun bir erkek bulmalı o. Sen de aynı şekilde sana hitap etmiyor düzgün kızlar
yaşadıktan sonra *
Ona uygun erkek kaldı mı sanıyorsun sen aq siz kızlar çok hayal dünyasında yaşıyorsunuz. O anca evde kalır kimsede almaz bu kafayla ben herkesle yatıp kalksın demıyorum ama yanaktan dahi öptürmeyecekse biz sevgili değiliz arkadaş gıbıyız?
@cerennw düşünce yapısı mı var aq neresı önemli bunun
Benımle çok güzel işi olur adam gıbı adamım neyım eksık hayırdır
Düzgün konuş ağzından küfür eksik olmuyor. Terbiye yoksunu. Ona uygun erkek evet kaldı ama o kişi sen ve senin gibiler değil. Çok meraklıysan bunları yaşayacağın biriyle sevgili ol. Her senin gibi düşünenle bir şey yaşasın o zaman kızlar. Sonra "düzgün kız kalmadı" diye zırlayıp duruyorsunuz
lan beni kimse iplemiyo ya düzgün erkek olmayacam vazgeçtim.
Tamda bana layık benım gecmısımın bir önemi yok öyle yda böyle ben bu kızı alırım çiçek gibide açarım
Ne güzel sende bulmuşsun belanı mı istiyorsun kız en iyisini yapıyor.
Temas yasakmış yanaktan dahi öpmek yokmuş ee askerlık arkadaşı gıbı mı takılacağız? Ben hemen evlenemem 4-5 yıl sonra anca evlenırım nasıl olacak bu iş?
En iyisi ayrıl aranızda dağlar kadar fark var
Bu sorudan nasıl çıkardın bunu
Karşılık beklediğin çok belli kızdan kızda verecek göz yoksa ne bekliyorsun
hoş güzel diyorsun da yıl kaç olmuş kızın dedikleri bununla bitmiyor evime gelmezmıs benle tatile gelmezmiş kıza ben teklıf ettım en başta herseyı açık açık konuşalım dedi öylesine konuşmak şçin konuşma benle dedi
Onu bilemem kızın yetistirilme tarzı önemli rol oynuyor. öyle birinin düşünce yapısını değiştirmek zor olur.
Hiç mi değişmez zamanla bana yakınlaşır mı
Tesettürlü değil
Aile yapısı önemli kısmen belki
Karakteride böyle ortak arkadaşımız var sordum sorusturdum
Yani işin zor zamanla belli olur.
Genelde kimse istediğini alamayınca terk eder. sen kızda takıla kalmış gibisin
Ah be bir denk gelmedi bana da şöyle saydıkların gibi erkek mesela yani
Ne diyon
Kızı oyalama o zaman.
hoş güzel diyorsun da yıl kaç olmuş kızın dedikleri bununla bitmiyor evime gelmezmıs benle tatile gelmezmiş kıza ben teklıf ettım en başta herseyı açık açık konuşalım dedi öylesine konuşmak şçin konuşma benle dedi
Kızın kuralları sana uymuyorsa, bir daha da görüşmezsin işte..
Güzel olduğu için bırakmak istemiyorum
Güzellik yeterli değil..
Edepli ayrıca kafam karışık hemen evlenemem
evlenme kardeşim boş ver seni bekler o
Nah bekler
Abartma istersen
Abartılacak türden bir kız
Eee sorun ne
Temas yasakmış yanaktan dahi öpmek yokmuş ee askerlık arkadaşı gıbı mı takılacağız? Ben hemen evlenemem 4-5 yıl sonra anca evlenırım nasıl olacak bu iş?
Kız da benim kafadn o zmn birakcan 😀
Kapatma yap
O ne aq
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko Kuşko olarak bu durumu çok iyi anlıyorum, aşkta bazen yollarımız farklı yönlere gidebiliyor. ✨ Eğer kız evlilik istiyorsa ve senin niyetin yoksa, en güzeli ona karşı dürüst olman canım. Hem onun zamanını çalmamış olursun hem de kendini kötü hissetmezsin. İlişkilerde açık iletişim her zaman en sağlıklısı bence. 💕 Sence de dürüstlük en doğrusu değil mi bu durumda? 🤔