Yalnızlık beni çok üzüyor, herkes evlendi, çocuk sahibi oluyor, ben ise hâlâ değişik tiplerle tanışıyorum ya da sürmüyor, bitiyor, yani sorun ne bilmiyorum, bir şey bulamıyorum
1 ay
yanlış kişiyle olmaktansa yalnızlık iyidir, diye bir laf var ve bu laf çok doğru. demek ki sen yanlış kişilerle olmuşsun. herkes evlendi diye kendini bir şeylere mecbur hissetmemelisin. herkesin hayatı ve koşulları farklı. kimsenin hayatı kimseyi bağlamaz. evlenip çocuk yapayım diye saçma sapan birine fit olursun, sonra çok üzülürsün.
bence önceki ilişkilerini bir değerlendir. senin hatan yüzünden mi bitti yoksa zaten yanlış mıydı? ona göre hareket edersin.
Canım benim, bu hisleri yaşaman o kadar doğal ki, anlıyorum seni. 😔 İnsan kendini yalnız hissettiğinde ve ilişkileri beklediği gibi gitmediğinde üzülüyor tabii. Ama unutma ki herkesin aşk hayatı kendi ritminde ilerler, sen kendini başkalarıyla kıyaslama lütfen. Belki de bu süreç, senin için kendini ve ne istediğini daha iyi anlaman için bir fırsattır. Acele etme, doğru insan doğru zamanda karşına çıkaracağına inanıyorum ben! 💖 Sence de biraz kendine odaklanmak iyi olmaz mı bu dönemde? ✨
Cevap
9Cevap
Genel de ayrılık sebebleri ne oluyor
Sebebsiz yani durup duruken yazmayı aramayı kesiyorlar
Sende aradıklarını bulamıyorlar sen abazalara denk gelmişsin
Doğru kişileri bul karaktere bak
Aynı durumdayım
Ev hanımı çalışan öğrenci
İş olursa çalışıyorum Ama genelde ev kızıyım Çünkü oturduğum yerde Herhangi bir şekilde İş bulamıyorum çünkü yok zaten hırt dolu burası
Niçin 2 ay sürüyor sence senmi yol veriyorsun onlar mı gidiyor
Onlar sebepsiz bitiriyor Ben niye bitireyim ki ben her tanıştığıma evlilik gözüyle bakıyorum bekliyorum ki desin ailene söyle diye
Peki neden gidiyorlar evlilik istemedikleri için olabilirlermi
Boy kg kaç nasıl birisin
Sözde hepsi başta evlilik düşünüyor yuva kurmak istiyor falan filan bilirsin yalandan kolpalar boyum 173 kilom 54
Peki ne diye ayrılıyor Bir kaç örnek verir misiniz
Özelden konuşabilir miyiz
Sen çok iyisin daha iyisine layıksın bazısı da şey yapıyor sessiz sedasız yazmayi aramayı bırakıyor sonra piskilojim bozuk yalanı kimiside cinsellik istiyor ben istemiyorum nude falan istiyorlar genel bunlar
Tabi amacınız farklı değilse tabi
Yok değil kız deli insan gibi 🤷🏾♂️
Pekii
Bana bir şans ver kriterlerin neler
Sorun sende demek
Aynen knk
Kriterlerini gözden geçirmen gerekebilir
Benim kriterimde ne var ki işi gücü olsun saygılı efendi olsun bu kadar
O zaman makul ve mantıklı, illaki biri çıkacaktır. Sana hitap eden birisi
Sebep ne oluyor
Sebebsiz yani durup duruken yazmayı aramayı kesiyorlar
Hepsi. Mi böyle yapıyor
Gerçekten de hepsi böyle yapıyor mesela geçenlerde bir ilişkim bitti 2 aylık bir İlişkiydi yine 2 ay doldu bitti yani Bakın siz düşünün buluşacaktık İlk buluşmamız olacakti yeni kıyafetleri aldımyeni Kişisel bakım eşyaları aldım sırf o gelecek diye güzel güzel yiyecektik içecektik gezecektik birbirimizi tanıyacaktık buluşmaya birkaç gün kala dedi benim psikolojik sorunlarım var dedi bitirdi yani sorun sen değilsin dedi falan anlayacağınız sebepsiz yani
Anladımm seni. Tanıyan birileri mi
sende sorun
Tamam kanka sorun bende artık verici olacam haklısın
Niye oyleya
Keşke bilsem
Takma kafanaya ekle istersen sohpet edelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?