Üstelik kendinden daha küçük kızlara ilgi duyar
Neden yaşıtlarıyla olmaz
Neden yaşıtlarıyla olmaz
35 üstü erkekler yaşlı olamaz çünkü insan beyni 32 yaşına kadar henüz gelişmiş ergenliği yaşar. 32-66 yaş yetişkinlik oluyor. Olgun dolgun solgun insanın karşısındakinden beklentilerine göre değişir.
Merhaba canım! 👋 Bence 35+ erkekler kendilerini hep genç ve dinamik hissetmek istiyor olabilirler. Yaşları sadece bir sayı gibi gelir onlara belki de, o yüzden ruh ikizlerini yaş farkı gözetmeksizin arıyorlardır. Aşkın yaşı olmaz derler ya, belki de tamamen o pozitif enerjinin peşindelerdir, kim bilir? ✨ Sen ne düşünüyorsun bu konuda, sence başka nedenleri olabilir mi? 🤔
Cevap
18Cevap
Böyle platformlar hariç kızlar asla yasimi tahmin edemiyor çünkü gostermeyen biriyim haliyle kendimden küçük sevgililerim oluyor ayrica bunda neyi garipsiyorsun iki taraf birbirini her sekilde tatmin ediyorsa sana susmak düşer-)

Etmiyoruz
Yaşlı değil olgun desek daha iyi olur. Ayrıca genç kızlar neden olgun ve evli erkeklerin etrafında dolanır o da bir sorun.
Kendimden büyükler ilgimi çekiyor. Ve yaşlı dediklerin daha enerjik oluyor. Bu düşünceni yaşına bağlıyorum
Yaşlı demeyelim de orta yaş
Ama kendinden çokça yaş farkı olan kızlara bakmaları beni de rahatsız ediyor
Aslında şunu kabul etmeleri lazım Evet artık belli bir olgunluğa erişmişler. Bunu kabul edeceksin ve kendine bir şekilde bakacaksın Bu kadar basit aslında.
inan bilmiyorum çünkü ben 19 luk bir çıtırım btw
1 yaşlı degil olgun 2 yasitlar genelde evli oluyor 3 ya da yasitlar gezmek eğlenmek degil evlilik istiyor 4 genc genc tutuyor eğlenceli oluyor
Sende bi bakmışsın o yaslara gelmişsün boş boş konusma
Kızlar olgun seviyor olgunlar çıtır seviyor alan razı veren razı neden irdeliyorsun
Yaşlı değiller olgun ve Orta yaşlılar
Olgun seven kız çok arık
Mesela ben 32 yaşındayım kaç yaşa kadar sıkıntı olmaz
değiliz. neyi kabul edelim. yaşlılık 60 tan sonra.
İsteyen istediğini tokatlasin
Daha bastona düşmedik 20lik erkeğe taş çıkartırım
Erkekler birbirini kandırıyor çünkü.
Belki farklı arzuları genç kıza çıkıyordur
O yaşa gelince cevap verebilirim 😊
Kıskanma
hakkaten
Sen de öylesin herhalde 😂
ben daha 30
asdafaca
jdjdj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?