Aşk İlişkileri 30 yaş üstü erkekler niye var? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 30dan sonra pilleri bitiyor amcaların Güncellemeler+1 yıl Soruyu yaşlılar basmış ya 30 yaş üstü erkekler niye var? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SeductiveWhiteWoman Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sen öyle san. Asıl onlar işini biliyor. Deneyimli oluyorlar 4 1 Yorumla sitmyface +1 yıl canımsın Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aslında 50 ye kadar yolları var sonra pilleri bitiyor, özellikle 25 - 35 yaş grubu doruk noktasında 4 1 Yorumla sitmyface +1 yıl true Yorumla
koçgızı Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl haha kendinden 10/15 yaş küçük kızlara sulanan pedofili bozuntularına az bile bu dediğin. 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Pis bunaklar işte ne olacak Yorumla Soran +1 yıl Bu arada bende koç burcuyum😂 Yorumla koçgızı +1 yıl biri de eksilemiş bak 😂 Yorumla Soran +1 yıl Kudurmuş bir 30 üstü amcadır ya amannn Yorumla Kauss +1 yıl Yaşla alakalı olmadığını anlamayacak kadar cahilesiniz Yorumla koçgızı +1 yıl haa o zaman gelsin senddn 15 yaş büyük kadın sana sulansın. bakalım ne diyeceksin? ne işse bu pedofilik bir erkeklere normal sanki. Yorumla Turızmciadamm +1 yıl @koçgızı Onlar bana sulanıyor. Yorumla
krisby Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kendinden 10 15 yaş büyük sevgili yapan kızlar hakkında ne düşünüyorsun peki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kafasizlar🤢🤢 Yorumla krisby +1 yıl Ona katılıyorum 😄 Yorumla
Ovarya Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Evet 30 yas ustu biri tarafından terk edildin demi 🤣 1 0 Yorumla
Secretzone Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Denemeden karar verme senin pilini bitiririm 0 0 Yorumla
__MütefekkirSeyyah Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sıradan çinko karbon pil miyiz biz niye bitelim? #Vesselam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 35 yasında ama iki kere bulustuk doktorluk oldum 1 8 Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Dağıttı mı Yorumla Soran +1 yıl Erkeksin Yorumla mirxano +1 yıl Olgunlarda tecrübe vardir boşuna dememişler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl degilim Yorumla Soran +1 yıl Evet evet kesin değilsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl degilim allah carpsınkı sorunu begendim mal Yorumla Soran +1 yıl Evet geçen bir sorumdada gördüm şimdi daha emin oldum erkek olduğuna mesaj at demistin😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Kadın profili açan erkek skdkdjfj Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. 33 yaşındayım hiç sevgilim olmadı hiç sevilmedim bu yaştan sonra da olmaz zaten şanssızım maalesef 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Hiç bişey kaybetmedik sadece seçiciyiz. Sadece Bizi isteyen değil bizim de istediğimizle oluruz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 18 yaş altı ergenler niye var? Kafaları daha çalışmıyor yavrucakların 0 0 Yorumla
JohnBlackCloud Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl O bitmezde motoru geç açılır açıldımıda durmaz sen açamamışındır moturunu ara gaz vericen boştayken. 0 0 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl 30 yaşa geldiğinde bir daha söyle bunu fjdkw 0 0 Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Hahahahha oldukça rahatsız edici :D 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Ahha evet pil bitiyo aküye geciyo 😂😄 0 0 Yorumla
Ohannesburgss Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Ahahaaha sen çok bebe kalıyor olmayasın 0 0 Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Senin bulduklarının pili bitmiş 🤣 0 0 Yorumla
Derman034 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çok iddialı bir cümle 0 0 Yorumla
KapitanNemo Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kocan 30 yaşını geçince aldatırsın yani? 0 0 Yorumla
sanki_freud Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Burada ben varım diğer adım duracel sjsjsjsjs 0 0 Yorumla
İnspiref06 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 41% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 578 cevap paylaştı. Bitiklerine denk gelmişsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl 30 tane olsa birini sana layık görmem. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Yaşlı sevmiyorum ya🤢 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senden bir şey istiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beni engeller misin diğer bütün hesaplarından da. Bir daha kaldırma engelimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hepsinden engelle ama Yorumla Soran +1 yıl Amca niye kudurdun sen ya. Ay minnoş Yorumla Soran +1 yıl Seni büyük sincap Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Ayip ayip üyle süyleme 😂😂 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,1b cevap paylaştı. Halı saha maçı için varlar 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Sana 15 lazım 2 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Bitmez 0 0 Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Dene ve gör 😂😂😂😂 0 0 Yorumla
Burokolii Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Ne alaka sen 30 yaş üstü erkeğe denk gelmemişsin. 0 0 Yorumla
Tahsin_a Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl Nerden biliyorsun demeyelim bakalım kim pes edecek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Sen öyle san. Asıl onlar işini biliyor. Deneyimli oluyorlar
canımsın
Aslında 50 ye kadar yolları var sonra pilleri bitiyor, özellikle 25 - 35 yaş grubu doruk noktasında
true
haha kendinden 10/15 yaş küçük kızlara sulanan pedofili bozuntularına az bile bu dediğin.
Pis bunaklar işte ne olacak
Bu arada bende koç burcuyum😂
biri de eksilemiş bak 😂
Kudurmuş bir 30 üstü amcadır ya amannn
Yaşla alakalı olmadığını anlamayacak kadar cahilesiniz
haa o zaman gelsin senddn 15 yaş büyük kadın sana sulansın. bakalım ne diyeceksin? ne işse bu pedofilik bir erkeklere normal sanki.
@koçgızı Onlar bana sulanıyor.
Kendinden 10 15 yaş büyük sevgili yapan kızlar hakkında ne düşünüyorsun peki
Kafasizlar🤢🤢
Ona katılıyorum 😄
Evet 30 yas ustu biri tarafından terk edildin demi 🤣
Denemeden karar verme senin pilini bitiririm
Sıradan çinko karbon pil miyiz biz niye bitelim?
#Vesselam
35 yasında ama iki kere bulustuk doktorluk oldum
Dağıttı mı
Erkeksin
Olgunlarda tecrübe vardir boşuna dememişler
degilim
Evet evet kesin değilsin
degilim allah carpsınkı sorunu begendim mal
Evet geçen bir sorumdada gördüm şimdi daha emin oldum erkek olduğuna mesaj at demistin😂😂😂
Kadın profili açan erkek skdkdjfj
33 yaşındayım hiç sevgilim olmadı hiç sevilmedim bu yaştan sonra da olmaz zaten şanssızım maalesef
Hiç bişey kaybetmedik sadece seçiciyiz. Sadece Bizi isteyen değil bizim de istediğimizle oluruz
18 yaş altı ergenler niye var? Kafaları daha çalışmıyor yavrucakların
kuyruk acısı görüyorum hocam var bi fırıldak :D
O bitmezde motoru geç açılır açıldımıda durmaz sen açamamışındır moturunu ara gaz vericen boştayken.
30 yaşa geldiğinde bir daha söyle bunu fjdkw
Hahahahha oldukça rahatsız edici :D
Ahha evet pil bitiyo aküye geciyo 😂😄
Duracell mi bu knk kdkdkd
Ahahaaha sen çok bebe kalıyor olmayasın
😊 benim pilim duracelden yüksek
Senin bulduklarının pili bitmiş 🤣
Pilden kasıt nedir
Çok iddialı bir cümle
Kadınları da koy ayrımcılık yapma
Kocan 30 yaşını geçince aldatırsın yani?
Sen öyle bilmeye devam et.
Burada ben varım diğer adım duracel sjsjsjsjs
Bitiklerine denk gelmişsin
Denk gelmemissin demek..
çok biliyorsun galiba
30 tane olsa birini sana layık görmem.
Yaşlı sevmiyorum ya🤢
Senden bir şey istiyorum
Beni engeller misin diğer bütün hesaplarından da. Bir daha kaldırma engelimi
Hepsinden engelle ama
Amca niye kudurdun sen ya. Ay minnoş
Seni büyük sincap
Ayip ayip üyle süyleme 😂😂
Halı saha maçı için varlar
31 yaşındayım pilim fazlasıyla iyi
Duracell olan da var asdfg
Sana 15 lazım
Yaslandik be kizim😃
Bitmez
Bitiyor evet mal kalkmıyor artık
Git bak bakalım bitmiş mi pilleri :))
Dene ve gör 😂😂😂😂
Ne alaka sen 30 yaş üstü erkeğe denk gelmemişsin.
Nerden biliyorsun demeyelim bakalım kim pes edecek
Olgun iyidir
Genc tercih et
Tabi tabi
Sende 30 olacan
sen öyle san canikom
Komik 😊