Sırf genç kadınları düşürmek için kullandıgınız sen olgunsun, baskalarına hiç benzemiyosun, cok zekisin bla bla palavralarınız ne zaman bitecek? Çok acınası ve iğrenç 

Espri bir tarafada bunun yaşla alakası yok. Sitede pek yaptırım olmuyor. Malum sitede sürekli üye kaybediyor. Üye kaybetmektense bazı şeyleri görmezden gelelim kalan kalır giden gider diyorlar. Yaptırım olmadığını görenlerde bundan cesaret alıyor. Gerçi sitede iyice sıkmaya başladı
Sıktı ya
Sjsjsj sosyal medya yürüme aşk meşk olay bilmem de gerçek hayatla ilgili unuttuğum bir şey öğrendim hoşlandığın insana çiçek veya sevgini belli edecek bir şey verdiğinde bakışları seni kabul ediyor gibi bakıyorsa işte aşk orada tatlıdır
Sjsjkdkdd ne alaka la
hiç de ergen olmayan biri var burada sanki
SJAKDKDKJFDK
Oaa bana da gelmişti bu
Sasırdık mı sjzkxka
Cevap
22Cevap
Bunun yaşla alakası yok.
Bende bak dürüst oluyorum
Çoğu kıza sen benim için başkasın demişimdir
Çoğu kıza seni seviyorum demişimdir
Çoğu kıza keşke benim sevgilim olsan demişimdir
Yapacak bir şey yok istek meselesi
1 kadının yanına 40,1 erkeğin yanına 40 kadın gerekirmiş..
Ben inkar etmem
Dürüstlükle erkeklikle falan alakası yok sapıksın sadece
Onyargılı diilim kendin diyosun 40 kadın diye. Kadınkadınkadın yani açlığını daha fazla belli edemezdin bu yasına kadar dısarı cıkmadan kadın gormeden mi yasadın anlamadım ki
size yazan 2-3 erkekle tum erkeklerımı kıyaslıyorsunuz... onlar herkese yazıyor hanımöefendı kendınızı ozel zannetmeyın yanı..
genelleme yaparak kendı egonuzu sısırıyorsunuz... bazı 30 yas ustu erkekler yazsan neolutyor oraya.. ıncınıyormusunuz?
Tum erkekler derken genelleme yapıyorum istisnasız demiyorum aglama
ağlıyorum şu an deep breath bizi sapık kategoruısıne soktu dıye... ay nasıl uzgunum anlatamam.. depresyona girecegım
Kes la dümboş
Yalancı pezefenkleri ciddiye almayın. Gaz verip gençleri kandirma derdinler.
Maalesef yasıtlarım amcaları yasında insanlar tarafından manipüle ediliyor ve bu cok acı
🤣🤣 Adam düşünebilmiş düşünmesi yetmemiş taktik geliştirmiş amip olmaktan çıkmış evrimleşmiş
Farklı bi tür amip diyelim
yok öyle bir sey ben bir beserim sadece. misal hangi kadina ne yazmisim cikip görsel paylassinlar.
Ekseriyetle böyle. İstisnasınız maalesef
üzülüyorum sadece.
Profilin bile yok, adama bak ya :)
Bunu ve bu gibi ilgiyi gören kizlarda havaya biniyor işimiz zorlaşıyor 😂😂😂
Erkek beyninden başka ne çıkabilir ki hep aynı şeyler yaşla alakası yok bunun
boş ver bu 30 yaş üstü dayıları tatlım 25 yaşında dipdiri genç karşında
Sadece ninen düşer o sözlere oda alzheimer olduğu için 😂😂😂
Ben de o yaşlardayım. Senle ne işim olur. Konuştuklarında cahil
Buyuklerle takildigim icin 😁gerek duymuyorum acemilere
Sana kapalı gelen mesaj kutusunu açmasaydın o zaman ergen
Ben kapatmıycam sen yazmıcaksın yallah
Ergenlere yazacak kadar düşmedim şükür. Yalnızlığını başka yerde gider burada değil
Kudur
40 üstüde yazıyor benden küçüklerde birisi çıtır severim diyor diğerleri olgun işleri güçleri belaltı konuşmak
21-22 yaşında kızlar yüz verirlerse normal böyle olmaları
Böyle yapan insanları ifşalamak lazım cidden 😤
Su basit cevabıma bile kudurdu küfredip engelledi ddkdkkd o kadar var ki bu modellerden
Ben hiçte öyle biri değilim vallah 😅
Bu pijler bahtimizi kapatıyor 😂
Kaç kişiye atıyorlar bu mesajı acaba
Herkes kendine yakisani yapar
mm tam dişime layık dur bi deniyim
Oltayı ataraın ya kamlumbağa gelir ya balık şans
Oltana sokim biraz yaratıcı olun bari
Abazalar işte
Yarın biter belki
Bilmem
Ha ha
Ne bu