4 senelik ilişkim bitti döner mi?

4 senelik kız arkadaşım bana artık aşık olmadığını söyleyerek benden 20 dakikalık bir mesajlaşma ile ayrıldı, beni hala sevdiğini ama vefa ve sadakat gibi olduğunu söyledi, özür diledi, yapamadığını söyledi, içinden artık eskisi gibi gelmediğini, her ihtiyacın olduğunda hala yanımda olacağını, bana çok minnettar olduğunu söyledi. 4 sene boyunca hiç kavga etmedik, tartışmadık, hiçbir problem olmadı aramızda. Son 1 aydır değişimi hissediyordum, uzaklaşıyordu benden, daha az konuşuyorduk, daha kısa buluşmalar yapıyorduk, nasıl oldu bilmiyorum, neden oldu bilmiyorum. Ona son zamanlarımızda durumu sorduğumda, artık benden daha öncelikleri olduğunu hissettiğimi söylediğimde, öyle bir şey olmadığını söyledi, bir şey anlatmadı. Konuşması, ses tonu yavaş yavaş değişti. Örneğin akşam işten geldiği zaman uykusu olduğunu söyleyip uyumak isterdi, konuşmazdık, tabii ben anlayışla karşılardım bunu ama kız arkadaşı çağırdığı zaman saat 22:00'de işten çıkar giderdi yanına, olabilir diye düşünürdüm, sonuçta 4 yıllık bir beraberlik, benden başka şeylere de vakit ayırması gerekir. Ona sorduğumda da iş, okul derken kafasının çok dolu olduğunu, hala önceliği olduğumu ama zaman ayıramadığını, düzeltmeye çalıştığını söyledi, özür diledi benden, hayatını kolaylaştırdığımı söyledi, iyi ki varsın dedi ama sanırım son zamanlardaki bu sözler yalandı ya da kendini kandırmaya çalışıyordu. Son 2 haftadır sigara içmeye başlamıştı aniden ama en çok kafamı kurcalayan şey son zamanlarda uyuduktan sonra birkaç gece onu çevrimiçi görmemdi, ona soramadan da ayrıldı benden.

Kızlar yardıma ihtiyacım, size soruyorum sizce durum gerçekten neydi, bir hata mı yaptı, kafası mı karışıktı, pişman olabilir mi ya da başkası mı vardı yoksa çocukluk aşkım gerçekten benden sonsuza kadar uzaklaştı mı, bu yükü kaldıramıyorum, gerçekleri öğrenmek istiyorum

4 senelik ilişkim bitti döner mi?