Arkadaşım ve sevgilisi bunlar ne yapmaya çalışıyor arkadaşım içinde bulunduğu durumun farkında değil mi?

Arkadaşım ondan yararlanmak isteyen bir adamla sevgili. İlk buluşmada evine davet etti ben gitme dedim öğütler nasihatler verdim. Gitmedi ama adamla bir yıla yakın konuşuyor uzak mesafedeler ve sosyal medyadan tanışmışlar. 2-3 ayda bir buluşuyorlar ilk buluşmadan beri arkadaşım onun şehrine yakın bir şehre gidiyor otelde kalıyor 2 gün sonra dönüyor. Hiçbir şey olmadı diyor inanmak istiyorum ama bir yanım inanmıyor. Adam yol parası bilet şu bu her şeyi karşılıyor. Ve adam da arkadaşım da sevgili oldukları halde başkalarıyla da görüşmüşler. Kaç defa arkadaşımdan uzak durmaya çalıştım yüzüne vurmadım ama bıktım. Bugün de adam ”rüyamda sen evime geliyordun” diye mesaj atmış arkadaşıma. Arkadaşım bu mesajı bana atıp gülücük atıyor altına ben neyin içindeyim ya

Güncellemeler
24 gü
Arkadaşımın ailesi sevgılısı oldugundan haberi var ama otel konusunu bildiklerini sanmıyorum.
Arkadaşım ve sevgilisi bunlar ne yapmaya çalışıyor arkadaşım içinde bulunduğu durumun farkında değil mi?