Sevgilimin arkadaşı aramızı mı bozmaya çalışıyor?

Erkek arkadaşımla 6 aydır beraberiz. Beni en yakın kız arkadaşıyla tanıştırdı, ben de buraya üniversite okumaya geldiğim için fazla bir tanıdığım yok ve arada dertleşiriz falan diye kız beni dışarda bir şeyler içmeye çağırıyor ben de gidiyorum çok haz etmesem de iyi davranıyorum kıza çünkü erkek arkadaşımı üzmek istemiyorum. Bana karşı samimiyetsiz hissediyorum bu kızı çünkü sürekli laf arasında bana yaşımın küçük olmasından laf çarpıyor gibi hissediyorum mesela bana dedi ki " biz tabi üniversiteyi bitirdik evlenme yaşına geldik eminim emre de (erkek arkadaşım) evlenmek istiyordur ama senin okulunu beklemek zorunda seni üzmemek için sabrediyordur" falan dedi üni ilk sınıftayım erkek arkadaşım da geçen yıl üniyi bitirdi yani öyle aman aman da bir fark yok en fazla dört yıl bekleyecek ki bence bu daha iyi şunun şurasında 7 aydır çıkıyoruz. Her neyse geçen gün kızla yine bir şeyler içmeye gittik orda yan masadan bir çocuk arkadaşını bizim masaya göndermiş bana rahatsız olmazsanız arkadaşım tanışmak istiyor dedi ben de sevgilimin olduğunu söyledim o da tamam özür dileriz dedi gitti. ben de kıza dedim ki lütfen emrenin bundan haberi olmasın boş yere canını sıkmak istemiyorum bu aralar biraz sorunları var dedim. tamam tamam hiç söyler miyim zaten niye söyleyim sen cevaplarını verdin dedi ben de teşekkür ettim öyle konuşmaya devam ettik. benden habersiz bunu erkek arkadaşıma anlatmış ve erkek arkadaşım "ben bunu senden duymak isterdim sana güvenemeyecek miyim biri sana asılsa benim bundan haberim olmayacak mı?" falan dedi kavga etti şu an çok soğuk davranıyor bana. kız sürekli böyle tartışmalarımıza sebep oluyor arama mesafe koydum sabah kahvaltıya gidelim mi dedi moralin bozuktur aranız açıldı ya dedi bir de dalga geçer gibi. işim var yazdım sadece hiç yüz vermedim. ne yapmalıyım gerçekten aramızı açmaya mı çalışıyor?
Sevgilimin arkadaşı aramızı mı bozmaya çalışıyor?