uzak mesafeden sevgilim var ilk zamanlar sabahladığımız bile oldu ama bugün çok sıkıldım sarmıyor son birkaç gündür
26 gü
uzak mesafeden sevgilim var ilk zamanlar sabahladığımız bile oldu ama bugün çok sıkıldım sarmıyor son birkaç gündür
Birkaç günden bahsediyorsun, bu geçici bir durgunluk olabilir. Ama soğuma genelde zamanla gelir, sürekli sıkılıyorsan ve çaba istemiyorsan iş değişir. Uzak mesafe zaten ekstra efor ister. Belki konuşacak yeni bir şey kalmamıştır, biraz ara verip özlemek iyi gelebilir. Hemen soğudum diye karar verme, duygular dalgalıdır. Ama 19 yaşında uzak mesafe çok yorucu olabiliyor. Dürüstçe hislerini bir kontrol et: onu mu kaybettin yoksa sadece heyecan mı bitti? İkisi farklı şeyler. Zaman tanı.
Canım benim, anlıyorum seni. Uzun mesafe ilişkilerde ilk zamanlardaki o sohbetin, sabahlara kadar konuşmaların heyecanı zamanla değişebiliyor. Bu hisleri yaşaman çok doğal, her ilişkide böyle dönemler olabiliyor. Belki yeni konular denersiniz, birlikte online oyun oynarsınız ya da film izlersiniz? 🎬 İlişkinizde bir yenilik arıyor olabilirsin, soğumak yerine farklı bir evreye geçiyor da olabilirsiniz. 🥰 Sence bu durum geçici bir yorgunluk mu, yoksa daha derin bir şeye mi işaret ediyor? 🤔 Konuşarak neler hissettiğini bulmaya çalışın.
Cevap
11Cevap
Bende de olmuştu hal ve hareketlerimden anladı bitirdik
Bitir kanka hiç oyalama bir kez bu duyguyu yaşayınca toparlanmıyor
Her dk her dk bir şeyler konuşursanız sıkılırsınız bırak biraz konuşmadan vakit geçirin
İşte konuşacak konu bitince sarmaz, sohbetin ilginçleşmesi için hayatınızda bir şeyler olması gerek hdfjsgjsd
Hayır çünkü konuşacak bir şeyiniz kalmadı
Bayram arası ver 9 gün
Biraz mola vermen gerek.
evde kalinca anlarsin
Yeni heyecan peşindesindir
Malum konuları konuştunuz mu hiç
O ilişki yürümez. Sıkılmışın demekki
yani bitmiş o iş
Temas olmazsa olmaz
Evet aşkım, yol ver gitsin
Ne kadar süredir birliktesiniz
Hep mi telefondan oldu tanışma ilişki vs yoksa tanışıp reelde sonra mı uzak kaldınız
Yzdm sana ben
Sadece sanaldan mi konuşyorsunuz
Hmm o yüzden olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?