Sevgilim artık benimle çok az konuşuyor :'( ?

Ağzından zorla kelime çıkartıyorum nerdeyse. internet üzerinden tanışmıştık ve ben onu çok sevdim birbirmize ciddi ddüşündüğümüzü söyledik sonra benden bişey istedi yapmadım ardından konuşmıcam dedi soğuduğunu belirtti :( hiç girmiyo bile insan özlemezmi hiç diye düşünüyorum ben çok özledim 1.5 gün oldu böyleyiz ben eskisi gibi olmak istediğimi söyledim 2.5aydır birlikteyiz ayrılmadı ama sevdiğini söyledi ve özür diledi içten bir özür değiildi hissettim bunu ayrıca sizden ricam internetten ciddi bir ilişki olmazz demeyin ben gerçekten inandım buna :'( ama böyle davranınca yani ilişkiye yürütmek için ben uğraşıyorum eskide olanların yerinde başka bir kız olsa kesinlikle ondan ayrılırdı ama çok merhametli biriyim ondan ayrılmak istemiyorum ama ayrılcak olsam ayrılamam :'( ona mesajlar yollluyorum o işim var dedi sonra konuşalım gibi şeyler dedi :( ve benimle konuşmak istemediğini anladım onu unutamam ben hayatıma giren kimseyi unutmam ve acıları halen bende duruyo o yüzden unut demeyin ayrılmak istemiyorum ayrılda demeyin yemek yerken dahi ağlamamk için kendimi tutuyorum artık ağlayıp rahatlayamıyorum bile :'( :'( napıcam bilmiyorum ayrı şehirlerdeyiz sadece o girerse faceye konuşma olanağımız var ben faceye girdiğim zaman hemen kapalı görünüyo açık oluyo ama 1 sn sonra kapalı görünüyo 1 dk önce açıktı bir ara sohbeti kapadı heralde benimle konuşmak istemiyo ama ayrılmıyoda napıcam çok üzülüyorum evde ailemin yanında ağlamıyorumda tutuyorum kendimi gece ağlıyorum ona seni asla bırakmıcam dedim ama :'( yardım edin lütfen kafamı dağıtmak için uğraşmıcam çünkü olmuyo aklımdan çıkmıo o hiç :'( kurduğumuz hayaller geliyo ban
Sevgilim artık benimle çok az konuşuyor :'( ?