Kanser, sınav senesi ve eski sevgili üçgeninde kalpte bitmeyen ilişkiyle nasıl başa çıkabilirim?

Kanser oldum, şimdi eski sevgilim ile tekrar barıştık, sonra yine ayrıldık, barıştık yine ama sevgili olmadık ama sevgili gibiydik, sonra ben kanser oldum, 2 ay hastanede yattım, geldi yanımda kaldı, 7 ay böyle devam etti, sonunda ise ben belirsiz olduğu için ara verme konuşması yaptım ama o bunu ayrılık gibi algılamış. Ben hastanede yatarken Muğla'ya gitti, o zaman olmuştu, 1 ay konuşmadık, 1 ay boyunca annemi aradı, beni sordu, annemi sordu. 1 ayın sonunda annem vasıtasıyla beni aradı ve konuştuk, ayrıldığımızı sanmış, onun sınav senesi, kafam çok karışık, ne yapacağımı bilmiyorum, sınavın bitimine kadar konuşmayalım diyor. Sizce arkadaşlar ne yapmalıyım, kafada bitirdim diyor ama kalpte bitirmedim diyor, sevdiğine yüzde yüz eminim hâlâ ve bana bu kadar yanımda olan bir insanı da kaybetmek istemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum ama sınav bittikten sonra istemezse beni ne yaparım bilmiyorum, nasıl başa çıkabilirim bununla

Kanser, sınav senesi ve eski sevgili üçgeninde kalpte bitmeyen ilişkiyle nasıl başa çıkabilirim?