İnstagramına karıştım dün sinirlendi beni instadan engelledi. Sonra bayağı trip yaptı yazma bana vs dedi aramadı falan. Akşam da iki kelime yazdı sadece. Kız olarak haklı olduğum halde ben peşinden koşuyorum delireceğim. Ne yapmam lazım niye böyle yapıyor hesapta çok seviyor.
Peşinden koşmaya devam etmem işe yarar mı? Çünkü ben kavgalıyken durabilen biri değilim hemen düzeltmem lazım. (Boş ver diyecekler şimdiden sussun bana çözüm lazım)
En son bunları yazdım bakmayınca silip acil ara dedim

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Çöpe at bunu trip atan erkek olgunluğunu alamamış demektir ki bundan zaten bir halt olmaz
Of bende asla yazmadan duramam cevap alana kadsr. Görmezden gelinmek beni kudurtuyor ve o bunu gaaayet iyi biliyor
Yani wp ye giriyor arkadaş grubuna yazmak için bana bakmıyor bilerek
Niye süründürür bi erkek of
Bilerek yapıyor ki bi daha kavga çıkarmıyım ceza binevi
sen bu şekilde çok yorulur ve kırılırsın ben sana söyliyim yeri gelince sınır koymayı bitirmeyi bileceksin
Bitirsem sallamaz ki nasılsa geri gelecek der
ona bu bakış açısını sen vermişsin gelmeyeceğini ona göster
İşe yarar mı ki
Herkes böyle diyor senin gibi
işe yarar zaten çöpe atılacak biri işe yarar yaramaz çöpe atmış olursun
Şimdi aradım tekrar en son yazalı 40dk oldu. Direkt meşgule attı demekki telefon elinde
Of cesaretimş toplayıp yapıcam bu dediğini
araman bile hata
Wp den aramıştım ardından mesaj attım açmayınca tek tik oldu belki de interneti kapalı anlamadım
internet falan kapalı değil seni cepte gören biri böyle yapar nasıl olsa gelecek kafasında ne yaparsam yapayım yazar kafasında böyle yaparak kendini değersizleştiriyorsun bilmem farkındamısın.
Evet haklısın😔niye böyle yapıyor anlamıyorum durduk yere. Bana mesaj atsa arasa konu kalmayacak zaten
durduk yere değil istediği zaman seni bulacağını bildiği için böyle sen onu böyle yapmışsın
kaçan kovalanır kankssssss
Of bende asla yazmadan duramam cevap alana kadsr. Görmezden gelinmek beni kudurtuyor ve o bunu gaaayet iyi biliyor
değer bilmeyene çöp bile verme.
Çok haklısın
Bu oğlan beni delirtti
Daha 1 gün önce bana ölüp bitiyordu. En ufak bişi eleştiri yapıp kavga edinxe böyle oluyor yani aklınca beni cezalandırıyor ki bi daha uapmiyim
bide görüldü atmış , girip başkasına yazdı sana yazmamşta olabilir , bu kadar düşürme kendini , dünyada sadece o yok.
Prenses erkek modunu açmış, instagramina karisildiginda vitesten atıyorsa başka arayislari da vardır muhtemelen. Uğraş vermen sadece zaman kaybı diye düşünüyorum.
Erkek kadın gibi trip mi artıyore
Of aynen öyle
Z kuşağının sorunu. Roller değişmiş.
Yaş kaç ergence
Kesinlikle öyle. Ben 24 o 25
Yazmamak aramamak ne ya heleki engel ergence
Of bende asla yazmadan duramam cevap alana kadsr. Görmezden gelmek beni kudurtuyor ve o bunu gaaayet iyi biliyor