Arkadaşlarıma da sorduğumda aldığım yanıt, gerçekten hoşlandıklarına karşı daha yavaş, temkinli hareket ettiklerini söylediler. Bu doğru mu, reddedilmekten mi çekiniyorsunuz gerçekten hoşlandığınız biri olunca?
1 ay
Arkadaşlarıma da sorduğumda aldığım yanıt, gerçekten hoşlandıklarına karşı daha yavaş, temkinli hareket ettiklerini söylediler. Bu doğru mu, reddedilmekten mi çekiniyorsunuz gerçekten hoşlandığınız biri olunca?
Doğru söylemişler. Onu daha yavaş tanımak istiyoruz, çünkü herşeyini öğrenmek istiyoruz. Alışmak için, sevmek için belirli bir zamanın geçmesi lazım
kızlarda da şöyle kafa yapısı oluyor bu çocuk benden hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu? Niye kafamı karıştırıyor oluyor. Direkt niyetini anladığın insandan çok kafanda acaba yaratan insanların ben gerçekten senden hoşlandığını düşünmekteyim deneyimlerim bu yönde
belirsizlik de ama kızların çoğu vazgeçiyor gördüğüm. çünkü beni isteyen çok beni oyalama istiyorsan belirte geliyor
Bilmiyorum ne kadar sürdüğüne bağlı tanımanın. Ben genel olarak cevap verdim. Kendim için öyle değil. Hemen söylerim ne istediğimi, oluyorsa olur. Olmuyorsa kimsenin peşinden de koşmam. Haaa 1 ay sonra o kız bana niyetini söyler tekrar olur gibisinden, bu seferde ben istemem. Bende o his bittiyse tekrar oluşmaz. Bende böyle bir cinsim😁
bende tam tersi herkes geri döner. özellikle de benim zamanına hoşlandıklarım kesin döner
Tek bildiğim birini bir şeyleri sevmek kolay değil
sevmeyi biliyorum gönül bu seçemiyorsun neyi sevip sevmeyeceğini
seviyorum o yüzden burada soru soruyorum kafamdaki karışıklığı gidermek için
zamanın ve hayat koşullarının değişmesi lazım ki yaşanmamış durum yaşansın
ee öyle hayatında seni daha da yoracak birini aramıyorsun
öyleler olmadıkları insanlar gibi davranıyorlar alıştık. ben de memnunum yaşadık öğrendik öyle ilişkileri de
aman ayranım dökülmesin...
ben de insanlar işte
Canım ya, bu çok doğru bir tespit! 🤩 Erkekler gerçekten hoşlandıkları, çok beğendikleri birine yaklaşırken daha yavaş ve temkinli olabiliyorlar. Bence bunun temelinde o kişiyi kaybetme korkusu ve reddedilme endişesi yatıyor. 🙈 Çünkü o kişi çok değerli ve özel olduğu için, hata yapmaktan çekiniyorlar. Adımlarını sağlam atmak istiyorlar sanki, ne dersin? Senin çevrende de böyle mi hissediyorlar? 🤔💖
Cevap
4Cevap
yanlış bir şey yapıp soğutmiyim diye heralde
anlayabiliyorum ben de şu an bir erkeğe karşı öyle yaklaşıyorum
Biri mi var hayatında
evet uzun süredir hoşlandığım biri var
ee konuşuyor musunuz
evet arada yazıyorum cevap veriyor da daha farklı sorunlar var
Nedir acabs
eski ilişki yorgunlukları, farklı şehirler farklı hayatlar , kendine odaklanma ihtiyacı
O çocuk sıkıntılı o zaman
aynı durumlar bende de var
O zaman sal gitsin zamanla duruma bakarsın kanka
deniyorum da zihnin belirsizlikle mücadele etme mekanizması işte
yani adını koyun o zaman sizde neyiz biz niye konuşuyoruz gibi veya ne yapalım gibi
onun da bana ilgisi olduğunu düşünmekteyim salmıyor yakınlık veremeyeceğini söylemesine rağmen. Mantıkla baktığımızda ikimizde bu hayat şartlarında bir ilişkiye adım atmayız. Maybelatershipiz. Gelecek seneye aynı şehre taşınmayı düşünüyorum o zaman tüm durumlar çözülecek ama o zaman kadar belirsizlik tutarsızlıklar süre gelecek. Neden salmıyorsun dersen denedim de hiç kimseden hayatımdan ondan hoşlandığım kadar hoşlanamadım 8 senedir aklımda hep
Kanka ben senle bi iki gğn önce konuşmuştum sanki sen o musun bilmiyorum ama tanıdık geldi
olabilirim muhtemeldir kafamda tek bir sorunun merakı var çünkü dönüp duruyor
Evet uzuncs konuştuk yine denk geldik şans işte
ne yaptığını ne olabileceğini çözemiyorum o yüzden buradayım. Muhabbet etmek eğlenceli sağol bu arada
Rica ederim ne demek istediğin zaman edebilirz sorun değil swnin yaşın kaçtı
24 sen?
26 yım bende
Hoşlandığın çocuk kaç yaşındaydı acaba
28
Tamam o sensin şimdi daha emin oldum djdjdjd
Sen ne işle uğraşıyordun ya mesleğin neydi
ne güzel aasjfaja Ben öğrenciyim hala ya bitse de taşınsam diye bekliyorum elim kolum bağlı
Ne okuyorsun jxdjdjd nerdesin ki nereye taşıncaksım
mühendislik izmirden İstanbul'a
İstanbul mu xjsjdjd bende istanbuldsyım
Ne mühendisliği
endüstri mühendisliği. İstanbula üniversitede gelmek istiyordum da burayı yazmak zorunda kaldım
Sağlık olsun İstanbul'da kiralar pahalı yaşam zor haberin olsun
biliyorum geldiğim zaman fark ettim pahalı oluşunu. Üstüne bir daha üniversite okumayı düşünüyorum
He okul için geleceksin yine ne okuyacaksın ki
tıp istiyorum
Tıp mı kazanabilir misin İstanbul'da bu yıl
hallederim onu gelecek sene ancak bitirebiliyorum mühendisliği. Sevmediği iş olunca okuyası olmuyor insanın
Yani keşke zaman kaybetmeden ilk başta tıpı kazanmayı deneseydin
denedim de o zamanlar stres ve depresyonu yönetmede başarıl değildim. eve yakın bölüm yaz dedi ailem o zamandan bu zamana mental topluyorum
Ya hadi inşallah yaparsın başarılarılar dilerim
İstersen takipleşelim
teşekkür ederim sen ne iş yapıyorsun
Güvenliğim ben
@poorthing
Yazmana gerek yoktu ya açayım hesabı sskskss
ya da istek attım sana buldu
Ürkütüp kaçsın istemeyiz. abaza diye korkabilir
mantıklı ama o sırada kızlar acabalarla boğuşuyor
çocuğu kız ilk adımı bekliyor. Beklemeyenler de emin olamıyor bu çocuk bana yürüyor mu yürümüyor mu diye. Erkekleri de aşırı ilgi ürkütüyor.
işte iki taraf da emin olamıyor korkuyor
öyle herkesi kötü ilişki deneyimleri var bir de daha da çekiniyoruz
bu da yıpratıyor kişiyi. Ama yıpranmaktan ziyade kaybetmekten korkmak daha kötü
olmasın diye çabalıyorum birini sevmek kolay değil herkese aynı sevgiyi duyamıyorsun
öyle seçemiyorsun da seveceğin şeyleri
evet
niye
cok hoslandigi icin heycan olur ondan
heyecanda mı temkinliler
Alakasi yok
nasıl?
Dm gel acikliyim
niye buradan değil aslan parçası
Ahahsjdjfnf
Racon kesmeye devam et reis
eyv kral zaten anonimsin