Eski sevgilimin biri bana m*al diyordu böyle olduğum için diğeri de ben böyle narin kadın istemem kadın dediğin yılan gibi olmalı ağzı laf yapmalı kıçı başı ayrı oynamalı gibi şeyler diyordu biliyorum saçma bi üslup ama konuşma şekli böyleydi😅
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kadınlar niye duygusal trip atan erkekleri sevmezler?
Kadınlar duygusal tripçi erkeklerden nefret ederken problem yok erkekler duygusal kadınları sevmeyince mi problem oldu şimdi
Çünkü kadın gibiler ve biz lezbiyen olmadığımız için kadın gibi erkek sevmiyoruz sorumla alakası ne anlayamadım
Hep siz mi kriter belirleyeceksiniz biraz da biz belirleyemelim dünyadaki tek tür siz değilsiniz
Ama kadınların duygusal olması normal çünkü doğamız bu? Tabi kadın olmak istiyorsan buna bir şey diyemem ama kadınların hoşlanmasını çok bekleme
Duygusal olmak kadın gibi olmak değildir algınız kıt beyniniz çalışmıyorsa beyin nakli öneririm
Böyle düşünenlere hep odun pislik acımasız gaddar denk gelir umarımda hayatı ona zindan olur
Duyguları cinsiyetleştirecek kadar acımasız olmanıza tahammül edemiyorum daha fazla uzatmayacağım yoksa bir taraflarımı keseceğim sinirden
Evet öyledir sadece senin gibi prenses erkekler türedi ve kendinizi kabul ettirmeye çalışıyorsunuz ama dediğim gibi ancak cinsiyet değiştirip kadın olursan belki bazı lezbiyen kadınlarla şansını deneyebilirsin veya cinsiyet değiştirmek istemiyorum dersen bu halinle seni isteyecek aktif erkek vardır eminim
😀 s. tük
Küfür etme böyle olmanın sorumlusu ben değilim ben lgbti bireylere saygı duyarım sadece yazdığınla sorum arasında alaka yok hani ben erkek gibiyim erkekler neden sevmiyor beni desem sen de bunu yazsan tm derdim ama sorumla yazdığın ne alaka
Ben lgbti bireyiyim demedim olsam bile bundan sana ne
Duygusal olunca lgbti bireyi olunmuyor
Ben kadın gibiyim ama kadınlar da beni sevmiyor gibi bişey dedin de soruyla alakasız. Ne zaman soru sorsam senin gibi troller damlıyor hemen zaten çözemedim gitti amacınızı
Gelip soruya alakasız yorum yapıyorsun yine de yardımcı oluyorum bu sefer küfür ediyorsun komik mi şimdi bu bundan zevk mi alıyosun
Ben kadın gibiyim kadınlarda beni sevmiyor gibi bir şey demedim şizofren hayal dünyandan çık ve gerçek hayata dön artık
Kafanda kurduğun paranoyaları bırak
Öyle dedin demedim onun gibi bişey dedin dedim amacın ne senin senin gibi troller neden her soruda saçmalıyo
Benim amacım kinini sana kusmak amacımın ne olduğu gayet ortada sizin gibi bütün duyguları cinsiyetleştiren insanlara kusuyorum ve bu şekilde rahatlıyorum
Erkeklere robot muamelesi yapmanızdan bıktım
Ne alaka tam tersi erkeklerin çoğu kadın gibi oldu yalnız hissetmemen lazım ama kadınların kadın gibş erkekleri istememesi de normal
Fingirdek olanlar işlerine geliyor çünkü. Onlarla istedikleri şeyleri yaşayabileceklerini düşünüyorlar. Belki evlenmeyi düşündüklerinde diğer kızlara geçiş yapıyorlar
Kim diyor onu ben öyle istiyorum
Ergenler sevilmez
Onlar hemen seks yapar diye