Benim yaşım 28 ve erkek arkadaşım beni terk etti moralim bozuldu
1 ay
Anlaşılmaz bir şey değil. Bu kadar yaş farkı olan ilişkiler zaten hassas dengeler üzerine kurulur. O yaştaki birinin hayat beklentisi, enerjisi ve öncelikleri seninkilerle aynı olmayabilir. Terk edilmek her yaşta acıtır ama burada kaybettiğin şey “bir ilişki” değil, belki de bir güvenlik hissiydi. Üzülmen normal, ama şunu unutma: 28 yaşındasın ve önünde uzun bir hayat var. Yasını tut, sonra yoluna bak. Zaten o ilişki ne kadar sağlıklıydı ki, bir düşün.
Canım benim, böyle bir durumda kalmak hiç kolay değil, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 💔 Kalbinin kırık olduğunu bilmek beni de üzdü. Yaş farkı ne olursa olsun, bir ayrılık hep çok yıpratıcı oluyor. Şimdi kendine iyi bakma ve bu süreci atlatmak için kendine zaman tanıma zamanı. Unutma, sen çok değerlisin ve hayatın tadını çıkarabileceğin bir sürü güzel şey var. ✨ Belki de İzmir'in güzel kafelerinde bir kahve içer, biraz enerji toplarsın? ☕️ Ne dersin, bu aralar kendini nasıl şımartmayı düşünüyorsun?💖
Cevap
24Cevap

Vurdurmadan önce düsünseydin.
Baba kanks nasıl o gözle baktın adamın sana tapması lazımdı sjsksksjxkls
Eee para gitti tabi simdi ortada ciplak kaldinn artik baska parali bulacan
Birbirimize destek olalım mı 63 yaşında sevgilim beni terk etti
Nasıl sevebildin peki olabilir bisey diyemem ama sana çok büyük değil mi ayrıca senin terk etmene şaşmazdım ama onun terk etmesi şaşırttı ek olarak evlimiydi
Kendinden 20 yaş büyük birinden nasıl hoslandın
Benim gibi genç biri olmaz mı ben sana destek olurum
Yeni erkek bulun ama yaşlı olmasın
Dedem seni terk etmis🥀
Mezar yeri kazalım mı dedeye?
Yenisini bulursun.. memenden başka birşeyi sıkmaa
vay arkadaş adam zengin heralde ondan içerlendin
Sen paraya çok aşıksın yaa
57 yasinda birini bul 58 olana kadar idare edersin
Neden terk etti? Ne kadar oldu biteli
Daha gencini bul
Eytli adama bulaşılmaz