3 yıllık sevgilim benden ayrıldı 4 gün geçti üzerinden hala kabullenemiyorum yardım edin?

tartışmalarımız yüzünden ayrıldı benden o an yan yanaydık ama ben olayın şokundaydım ne konuştuğumu hatırlamıyorum bile ama beni seviyodu yemin ederim bakın salı günü ayrıldı benden pazartesi günü yan yanaydık seviyodu öptü beni sarıldı her şey iyiydi sonra ertesi gün soğuk yaptı ayrıldı gitti.. o akşam yan yana geldik nasıl böylr duygusuzsun dediğimde böyle olmak zorundayım dedi.. ben benden vazgeçtiğine bir türlü inanamıyorum kabullenemiyorum. görüşmek istediğimi söyledim hayır kararım net kendini ve benide üzme daha fazla dedi ve engelledi. yarın iş çıkışına gideyim mi? çok can çekişiyorum yaşamıma devam edemiyorum. nedeni de benden vazgeçtiğine inanamıyorum çünkü seviyodu ayrılmadan önce de iyiydik yemin ederim kafayı yicem yardım edin.

Güncellemeler
+1 yıl
bu kararı ikimizin iyiliği için veriyorum dedi 1 haftaya adımı bile hatırlamazsın dedi yüz yüzeyken o ayrıldığı gün)) ayrıca bana beni sevdiğini öptüğünü söyleiğimde onlar alışkanlık tı dedi?
3 yıllık sevgilim benden ayrıldı 4 gün geçti üzerinden hala kabullenemiyorum yardım edin?