Erkek arkadaşımla ayrıldık, 6 yıllık ilişkim, ne yapmalıyım bilmiyorum, yarımım lazım
23 gü
Erkek arkadaşımla ayrıldık, 6 yıllık ilişkim, ne yapmalıyım bilmiyorum, yarımım lazım
Cevap
12Cevap
hayatına devam et
Ediyorum da oda aklımda ama
Geçmiş olsun kolay değil, boşşukta hissetmen cok normal. Ama bu bir fırsat, birbirinizin değerini anlamak için. Birbirniziin ilkleri misiniz? İlk aşklar unutulmaz
Ya aslında çok ayrıl barış yaşadık çok kötü ayrılıklar da yaşadık genelde ben ilk harita bitmesin diye biraz çabalar yani konuşmaya çalışırdım baktım olmuyor geri çekilirdim bir süre sonra o gelirdi genelde hep bir öfkeyle o yapar ve o kendi gelir yani ama bu sefer yine bir ayrılık yaşadık 3 gün sonra geri aradı hemen bende bu sefer bir önceki seferlere göre daha sınırlı yaklaştık daha inatçı davrandım yine konuştuk bu arada çiçek aldı doğum günümü kutladı ama sonuçta doğum günüme yaklaşırken benden ayrıldı yani o aşamağa getirdi aramızda bir muhabbet geçti hatta 3 gün önce param varkende aklıma ilk sen gelirsin çünkü param yokkende beraberdik param olduğunda da yine seninle harcarım demişti ayrılmadan 1 gün önce de ufak bir hediye getirmişti bir gün sonrasında da ben hazırlandım annemlerin yanına dışarıya gidicektim başta güldük falan sonra ciddi ciddi çıkma dedi gitme dedin eskiden olsa belli alttan alırdım belki yine alttan alırdım ama annemin yanına gidiyorum hani istemedim karışmasına gidiypmusun dedi evet dedim iyi dedi aramızdaki her şey bitti gibi bişey mi ne söyledi tam anlamadım sonra kapattı 5 dakka sonra da wp dan engelledi bende ne aradım ne sordum
Ya aslında çok ayrıl barış yaşadık çok kötü ayrılıklar da yaşadık genelde ben ilk harita bitmesin diye biraz çabalar yani konuşmaya çalışırdım baktım olmuyor geri çekilirdim bir süre sonra o gelirdi genelde hep bir öfkeyle o yapar ve o kendi gelir yani ama bu sefer yine bir ayrılık yaşadık 3 gün sonra geri aradı hemen bende bu sefer bir önceki seferlere göre daha sınırlı yaklaştık daha inatçı davrandım yine konuştuk bu arada çiçek aldı doğum günümü kutladı ama sonuçta doğum günüme yaklaşırken benden ayrıldı yani o aşamağa getirdi aramızda bir muhabbet geçti hatta 3 gün önce param varkende aklıma ilk sen gelirsin çünkü param yokkende beraberdik param olduğunda da yine seninle harcarım demişti ayrılmadan 1 gün önce de ufak bir hediye getirmişti bir gün sonrasında da ben hazırlandım annemlerin yanına dışarıya gidicektim başta güldük falan sonra ciddi ciddi çıkma dedi gitme dedin eskiden olsa belli alttan alırdım belki yine alttan alırdım ama annemin yanına gidiyorum hani istemedim karışmasına gidiypmusun dedi evet dedim iyi dedi aramızdaki her şey bitti gibi bişey mi ne söyledi tam anlamadım sonra kapattı 5 dakka sonra da wp dan engelledi bende ne aradım ne sordum burada da kafamı kurcalayan şu ben mi hata yaptım acaba çünkü normalde alttan alan söz dinleyen bir yapım var ama burada kötü bişey yapmıyorum üstelik daha yeni 10 gündür barışmışız ve hani onun çabasıyla mesela ayın 18 de hastaneye gidicektim kapının önünde arabada sabahladı sabah erkenden hastaneye götürmek için böyle anlatınca o fedakar gibi gözüküyor ama hayır o hatalı diye bunları yaptı onuda belirteyim bu arada
Ya zaten dışarı çıkarken bile o yok dediğinde dedim ki akşam erken dönücem zaten annemle birlikteyim bide sana tatlı yaptın yanıma uğrayabilirmisin dedim düşün yani seviyorum mal değilse hissediyordur zaten sadece eskisi gibi arayıp engeli kaldır cart curt neden engelledin diyip kızmıyorum alttan almıyorum yapma diyorsan yapıyorum tamtersine
Daha bir gün öncesi gece canlı konum istedi benden zaten attım mesela ertesi gün bir anda ısrarla baskıyla çıkma dedi annemin yanına gidiyorum yani anlamadım acaba benim hala söz dinleyip dinlemeyeceğimi mi test etmek istedi ama yanlış yerde etti yani çünkü annemin yanına giderken izin alacak değilim belki işim var belki almam gerekenler var yani
Yaa erkekler tüm hayatımı bir kişiyle mi geçirecem endişesi olur. Dış çevresinde baskı yer, herkes uydurur şu kadar kızla oldum şunla söyle yaptım. Adam baskı altında kalır, sadece bir kişi hayatında olmuştur. Birde dışarıda bir şey kaçırıypr muyum hissi ister istemez aklına gelirt. Diğer kızlarında bilmediği için bu kemirme içini yer. Ama gitse başkalarını görse senin değerini anlayacaktır. Ki ben böyle olan ve haşen evli olan bir çift tanıyprum. Çok da mutlular…
Sen her türlü yazar diyorsun inşallah yazar zaten en kötü şeylerde bile yazdı tek fark ben kafamın dikine gidiyorum bu sıra oda biraz anlasın yani o kadarda olur ayrıca annenin yanına gitme nedir evli değiliz yanni sanki gece geç dönücem arkadaşlarla dışarıda gezicem edicem dedim bence o kontörlü tekrar eline almak için bu yola girdi ciddiyeti görmemi istediği içinde engeli hala kaldırmadı ama olmaz böyle yani ya zaten engeli atan çoğu kişi geri kaldırır bence
Önemli değil Neyse ya en azından peşinden koşturan biri değilim bugün uyandığımda bayağı panik oldum sebepsiz yere neredeyse arayacaktım mal gibi aramadım buraya yöneldim seninle konuşmak iyi geldi umarım düşündüğümüz gibi yazar onun dışında bir sorun yok her zamankinden farklı davrandığım için korku bastı bana da
Önce sakin ol, 6 yıllık esaret bitti artık yeni bir dönem başlıyor ve çok daha güzel olacak her şey
Önce inanacaksın sonra bak nasıl geliyor güzel günler
Daha dur o kadar güzel günlerle karşılaşacaksın ki, iyi ki kopuş olmuş ben ne yaşamışım diyeceksin
Her bitiş yeni bir başlangıçtir diyerek hayatına devam edeceksin
ondan öncede hayatına devam ediyordun ondan sonrada hayatına devam etmelisin
buradan ne gibi bir yardım bekliyorsun canım
sen yazmayı öğrenir misin ilk önce
Yeni birini bulursun 😅keyfince takil
Geçmiş olsun
Neden ayrildiniz
Ya aslında çok ayrıl barış yaşadık çok kötü ayrılıklar da yaşadık genelde ben ilk harita bitmesin diye biraz çabalar yani konuşmaya çalışırdım baktım olmuyor geri çekilirdim bir süre sonra o gelirdi genelde hep bir öfkeyle o yapar ve o kendi gelir yani ama bu sefer yine bir ayrılık yaşadık 3 gün sonra geri aradı hemen bende bu sefer bir önceki seferlere göre daha sınırlı yaklaştık daha inatçı davrandım yine konuştuk bu arada çiçek aldı doğum günümü kutladı ama sonuçta doğum günüme yaklaşırken benden ayrıldı yani o aşamağa getirdi aramızda bir muhabbet geçti hatta 3 gün önce param varkende aklıma ilk sen gelirsin çünkü param yokkende beraberdik param olduğunda da yine seninle harcarım demişti ayrılmadan 1 gün önce de ufak bir hediye getirmişti bir gün sonrasında da ben hazırlandım annemlerin yanına dışarıya gidicektim başta güldük falan sonra ciddi ciddi çıkma dedi gitme dedin eskiden olsa belli alttan alırdım belki yine alttan alırdım ama annemin yanına gidiyorum hani istemedim karışmasına gidiypmusun dedi evet dedim iyi dedi aramızdaki her şey bitti gibi bişey mi ne söyledi tam anlamadım sonra kapattı 5 dakka sonra da wp dan engelledi bende ne aradım ne sordum burada da kafamı kurcalayan şu ben mi hata yaptım acaba çünkü normalde alttan alan söz dinleyen bir yapım var ama burada kötü bişey yapmıyorum üstelik daha yeni 10 gündür barışmışız ve hani onun çabasıyla mesela ayın 18 de hastaneye gidicektim kapının önünde arabada sabahladı sabah erkenden hastaneye götürmek için böyle anlatınca o fedakar gibi gözüküyor ama hayır o hatalı diye bunları yaptı onuda belirteyim bu arada
İyi ki ayrilmissin bundan bir halt olmazdı zaten
İlgi yoksa hiç bişe olmaz
Yara bandı verelim
Hayatına devam et
6 yıl ne yuh
Aynı durumdayım konuşalım mı
İstek gönderdim
Troy olan
Acısını çıkart
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, 6 yıl dile kolay, ne kadar zorlandığını tahmin edebiliyorum. Bu kadar uzun bir ilişkinin bitmesi seni çok yıpratmış olmalı ve kendini eksik hissetmen çok doğal. 🙏🏻 Şimdi en önemli şey kendine iyi bakmak ve bu süreci sakin geçirmek. Belki en sevdiğin aktiviteleri yaparak veya yakın arkadaşlarınla vakit geçirerek başlarsın. Kendine zaman tanı, bu süreçte yalnız değilsin. ❤️ Sen neler yaparak biraz olsun rahatlamayı düşünüyorsun?