• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri
23 gü

6 yıllık ilişkim bitti, erkek arkadaşımdan ayrıldım şimdi ne yapmalıyım?

Nisiss
Nisiss Takip Et
Xper 1 Yaş: 23
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor

Erkek arkadaşımla ayrıldık, 6 yıllık ilişkim, ne yapmalıyım bilmiyorum, yarımım lazım

6 yıllık ilişkim bitti, erkek arkadaşımdan ayrıldım şimdi ne yapmalıyım?
İlişki Soruları Ayrılık Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
23 gü
  • Canım benim, 6 yıl dile kolay, ne kadar zorlandığını tahmin edebiliyorum. Bu kadar uzun bir ilişkinin bitmesi seni çok yıpratmış olmalı ve kendini eksik hissetmen çok doğal. 🙏🏻 Şimdi en önemli şey kendine iyi bakmak ve bu süreci sakin geçirmek. Belki en sevdiğin aktiviteleri yaparak veya yakın arkadaşlarınla vakit geçirerek başlarsın. Kendine zaman tanı, bu süreçte yalnız değilsin. ❤️ Sen neler yaparak biraz olsun rahatlamayı düşünüyorsun?

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2

Cevap

12

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    23 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.

hayatına devam et

0
    1 Yorumla
    • Nisiss
      Nisiss
      23 gü

Ediyorum da oda aklımda ama

• Cebeufuk
    Cebeufuk Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 92%
    23 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.

Geçmiş olsun kolay değil, boşşukta hissetmen cok normal. Ama bu bir fırsat, birbirinizin değerini anlamak için. Birbirniziin ilkleri misiniz? İlk aşklar unutulmaz

0
    50 Yorumla
    • Nisiss
      Nisiss
      23 gü

Ya aslında çok ayrıl barış yaşadık çok kötü ayrılıklar da yaşadık genelde ben ilk harita bitmesin diye biraz çabalar yani konuşmaya çalışırdım baktım olmuyor geri çekilirdim bir süre sonra o gelirdi genelde hep bir öfkeyle o yapar ve o kendi gelir yani ama bu sefer yine bir ayrılık yaşadık 3 gün sonra geri aradı hemen bende bu sefer bir önceki seferlere göre daha sınırlı yaklaştık daha inatçı davrandım yine konuştuk bu arada çiçek aldı doğum günümü kutladı ama sonuçta doğum günüme yaklaşırken benden ayrıldı yani o aşamağa getirdi aramızda bir muhabbet geçti hatta 3 gün önce param varkende aklıma ilk sen gelirsin çünkü param yokkende beraberdik param olduğunda da yine seninle harcarım demişti ayrılmadan 1 gün önce de ufak bir hediye getirmişti bir gün sonrasında da ben hazırlandım annemlerin yanına dışarıya gidicektim başta güldük falan sonra ciddi ciddi çıkma dedi gitme dedin eskiden olsa belli alttan alırdım belki yine alttan alırdım ama annemin yanına gidiyorum hani istemedim karışmasına gidiypmusun dedi evet dedim iyi dedi aramızdaki her şey bitti gibi bişey mi ne söyledi tam anlamadım sonra kapattı 5 dakka sonra da wp dan engelledi bende ne aradım ne sordum

Yorumla
    • Nisiss
      Nisiss
      23 gü

Ya aslında çok ayrıl barış yaşadık çok kötü ayrılıklar da yaşadık genelde ben ilk harita bitmesin diye biraz çabalar yani konuşmaya çalışırdım baktım olmuyor geri çekilirdim bir süre sonra o gelirdi genelde hep bir öfkeyle o yapar ve o kendi gelir yani ama bu sefer yine bir ayrılık yaşadık 3 gün sonra geri aradı hemen bende bu sefer bir önceki seferlere göre daha sınırlı yaklaştık daha inatçı davrandım yine konuştuk bu arada çiçek aldı doğum günümü kutladı ama sonuçta doğum günüme yaklaşırken benden ayrıldı yani o aşamağa getirdi aramızda bir muhabbet geçti hatta 3 gün önce param varkende aklıma ilk sen gelirsin çünkü param yokkende beraberdik param olduğunda da yine seninle harcarım demişti ayrılmadan 1 gün önce de ufak bir hediye getirmişti bir gün sonrasında da ben hazırlandım annemlerin yanına dışarıya gidicektim başta güldük falan sonra ciddi ciddi çıkma dedi gitme dedin eskiden olsa belli alttan alırdım belki yine alttan alırdım ama annemin yanına gidiyorum hani istemedim karışmasına gidiypmusun dedi evet dedim iyi dedi aramızdaki her şey bitti gibi bişey mi ne söyledi tam anlamadım sonra kapattı 5 dakka sonra da wp dan engelledi bende ne aradım ne sordum burada da kafamı kurcalayan şu ben mi hata yaptım acaba çünkü normalde alttan alan söz dinleyen bir yapım var ama burada kötü bişey yapmıyorum üstelik daha yeni 10 gündür barışmışız ve hani onun çabasıyla mesela ayın 18 de hastaneye gidicektim kapının önünde arabada sabahladı sabah erkenden hastaneye götürmek için böyle anlatınca o fedakar gibi gözüküyor ama hayır o hatalı diye bunları yaptı onuda belirteyim bu arada

Yorumla
    • Cebeufuk
      Cebeufuk
      23 gü

Açar engeli, barışırsınız. 6 yıl biranda bitme ama birbinizin sınırlarını ve birbirinizin ne ifade ettiğini öğrenmek için iyi bir dönem olabilri

Yorumla
    • Nisiss
      Nisiss
      23 gü

Ya korkum şu beni artık söz dinlemeyen değişen biri gibi görüp vazgeçer mi yoksa tamamen öfke patlamasımıdır arar mı yani daha 3 gün önce hastaneye götürmek için kapıda yattı

Yorumla
    • Cebeufuk
      Cebeufuk
      23 gü

Yok bence saygısını kazanırsın, iyi yapmışsın. Ona muhtaç olmadığını görsün daha çok cezbolur

Yorumla
    • Nisiss
      Nisiss
      23 gü

Öyle mi diyorsun çok sağol iyi geldi yoksa sakalsın arayacaktım yani diyorsun ki arar engeli kaldırır diyorsun valla engel attı 2 gün oldu kaldırmamış bile xxkdkxmdkxmdm

Yorumla
    • Cebeufuk
      Cebeufuk
      23 gü

Kaldırır hatta arar, ama pes etmemmelisin, arayana kadar sabret. Arayınca da trip yapma ama; ona değer verdiğini ama onunda kölesi/ ona muhtaç biri olmadığını/ sınırların olduğunu göstermiş ol. Ama aradoğında arasığı için mutlu olduğunu da hissetttir

Yorumla
    • Nisiss
      Nisiss
      23 gü

Sen bu işi biliyosun ben bir an dedim ki kesin uğraştı olmadı dedi bıraktı o yüzden de dedim çünkü ilk defa uğraşmıyorum kafamın dikine gidiyorum oda beni korkuttu ters teper diye

Yorumla
    • Cebeufuk
      Cebeufuk
      23 gü

Yok endişe etme, sadece özgüvenli ol, değer verdiğini hissettir…

Yorumla
    • Nisiss
      Nisiss
      23 gü

Ya zaten dışarı çıkarken bile o yok dediğinde dedim ki akşam erken dönücem zaten annemle birlikteyim bide sana tatlı yaptın yanıma uğrayabilirmisin dedim düşün yani seviyorum mal değilse hissediyordur zaten sadece eskisi gibi arayıp engeli kaldır cart curt neden engelledin diyip kızmıyorum alttan almıyorum yapma diyorsan yapıyorum tamtersine

Yorumla
    • Cebeufuk
      Cebeufuk
      23 gü

Tam tersine yapmak da dopru değşl bence senin için önemli yerlerde sınırlarını çiz, esneyebileceğin yerlerde o da esnesin sende esne

Yorumla
    • Nisiss
      Nisiss
      23 gü

Daha bir gün öncesi gece canlı konum istedi benden zaten attım mesela ertesi gün bir anda ısrarla baskıyla çıkma dedi annemin yanına gidiyorum yani anlamadım acaba benim hala söz dinleyip dinlemeyeceğimi mi test etmek istedi ama yanlış yerde etti yani çünkü annemin yanına giderken izin alacak değilim belki işim var belki almam gerekenler var yani

Yorumla
    • Cebeufuk
      Cebeufuk
      23 gü

Elbette iyi etmişsin, üstelik konum da atmışsın👍👍 dik dur, sana fayda sağlar zarar değil

Yorumla
    • Nisiss
      Nisiss
      23 gü

Yani sen diyorsun ki yazar arar sen bişey yapma

Yorumla
    • Cebeufuk
      Cebeufuk
      23 gü

O yazamadan aen yazma, aradıpında da aradığı için mutlu plduğunu hissettir, trip yapma diyorum

Yorumla
    • Nisiss
      Nisiss
      23 gü

Yani arayacağına eminiz xmdkxmdlzöd

Yorumla
    • Cebeufuk
      Cebeufuk
      23 gü

Orası kesin👍 telefon olur mesaj olur bir bahane ile bir şey sorar vs

Yorumla
    • Nisiss
      Nisiss
      23 gü

O beni engelledi diye bende pp fotoğrafımı ona gizledim o hala böyle yapabiliyorsa o zaman bende böyleyim gibi göstermek için kalmalı mı böyle peki sence yoksa görsün mü pp mi

Yorumla
    • Cebeufuk
      Cebeufuk
      23 gü

Yok dedim yaaa trip yapmaaaaa

Yorumla
    • Cebeufuk
      Cebeufuk
      23 gü

Karşılık vermeye çalışma

Yorumla
    • Nisiss
      Nisiss
      23 gü

Ama o engelleyimce bende peşine öyle yapmış bulundum kalsın mı böyle düzelteyim mi ama düzeltirsemde beni düşünüyor yazar nasılsa diyip rahatlasın istemiyorum

Yorumla
    • Cebeufuk
      Cebeufuk
      23 gü

Bence düzelt. Birde özel bir durum var. Sen kimseyle bir şey düşünme ama onu bırak takılsın birkaç kızla. Sorun etme olur mu… erkeklerin korluları vardır normal bu süreç

Yorumla
    • Nisiss
      Nisiss
      23 gü

O ne demek şimdi

Yorumla
    • Nisiss
      Nisiss
      23 gü

E düzeltirsem de bu burada zaten demez mi rahatlamaz mı

Yorumla
    • Cebeufuk
      Cebeufuk
      23 gü

Yok rahatşasın zaten teip yapma diyorum

Yorumla
    • Cebeufuk
      Cebeufuk
      23 gü

Trip yapma diyorum ya

Yorumla
    • Nisiss
      Nisiss
      23 gü

Yahu anladım anladım da hem suçlu hem takılacak hemde ben rahatlatıcam mantıklı mı ki

Yorumla
    • Cebeufuk
      Cebeufuk
      23 gü

Yaa erkekler tüm hayatımı bir kişiyle mi geçirecem endişesi olur. Dış çevresinde baskı yer, herkes uydurur şu kadar kızla oldum şunla söyle yaptım. Adam baskı altında kalır, sadece bir kişi hayatında olmuştur. Birde dışarıda bir şey kaçırıypr muyum hissi ister istemez aklına gelirt. Diğer kızlarında bilmediği için bu kemirme içini yer. Ama gitse başkalarını görse senin değerini anlayacaktır. Ki ben böyle olan ve haşen evli olan bir çift tanıyprum. Çok da mutlular…

Yorumla
    • Nisiss
      Nisiss
      23 gü

Ama konumuz bizim onun çabasıyla barışmamız sırasında tekrar ayrılmamız ya ben kafamın dikine gidiyorum diye yani ben şu an beni düşünmekten başkasına kafa vericeğini zannetmiyordum

Yorumla
    • Cebeufuk
      Cebeufuk
      23 gü

İşte refleks llarak böyle bir tepki verebilir. Sende bunu duyup bozulma diye söyledim. Bak niyekim bozuldun, adama bunu yansıtma.

Yorumla
    • Cebeufuk
      Cebeufuk
      23 gü

Aen kapalı mıydın

Yorumla
    • Nisiss
      Nisiss
      23 gü

Sen her türlü yazar diyorsun inşallah yazar zaten en kötü şeylerde bile yazdı tek fark ben kafamın dikine gidiyorum bu sıra oda biraz anlasın yani o kadarda olur ayrıca annenin yanına gitme nedir evli değiliz yanni sanki gece geç dönücem arkadaşlarla dışarıda gezicem edicem dedim bence o kontörlü tekrar eline almak için bu yola girdi ciddiyeti görmemi istediği içinde engeli hala kaldırmadı ama olmaz böyle yani ya zaten engeli atan çoğu kişi geri kaldırır bence

Yorumla
    • Nisiss
      Nisiss
      23 gü

Hayır

Yorumla
    • Cebeufuk
      Cebeufuk
      23 gü

Bence onda sıkıntı yok, o yazınca/ arayınca senin olauı nasıl yönetecğein önemli olacak

Yorumla
    • Nisiss
      Nisiss
      23 gü

Diyorsun kaç gün veriyorsun

Yorumla
    • Cebeufuk
      Cebeufuk
      23 gü

Gün söylenmez 🤷‍♂️ ama tahmininm 1 ay içinde yazar

Yorumla
    • Nisiss
      Nisiss
      23 gü

Daha önce numaramı değiştirmiştim yine değiştireceğimi bilir o yüzden o kadar uzatırsa zaten sıkıntı

Yorumla
    • Cebeufuk
      Cebeufuk
      23 gü

Değiştirme sen de var ya

Yorumla
    • Nisiss
      Nisiss
      23 gü

Ya ben malmıyım 1 ay beklerim ama barışmam o bunu anlamaz mı daha şu an bile ters yapıyorum

Yorumla
    • Cebeufuk
      Cebeufuk
      23 gü

Offf kendini değiştirmrn gerek, 6 yıllık ilişki muhtemelen bu süreç sonunda evliliğe dönecek

Yorumla
    • Nisiss
      Nisiss
      23 gü

Sen bana niye kısıyosun mantıklı düşünebilsem şu an burada olmam zaten

Yorumla
    • Cebeufuk
      Cebeufuk
      23 gü

Yok rica ederim kızmıyorum; dikkatini çekmek için keskin ifade kullandım

Yorumla
    • Nisiss
      Nisiss
      23 gü

Önemli değil Neyse ya en azından peşinden koşturan biri değilim bugün uyandığımda bayağı panik oldum sebepsiz yere neredeyse arayacaktım mal gibi aramadım buraya yöneldim seninle konuşmak iyi geldi umarım düşündüğümüz gibi yazar onun dışında bir sorun yok her zamankinden farklı davrandığım için korku bastı bana da

Yorumla
    • Cebeufuk
      Cebeufuk
      23 gü

Yoo bence iyiye gidecek sonuç, evlilik ister misin bilmiyorum ama oraya doğru evrilşr bu süreçten sağlıklı cıkarsanız

Yorumla
    • Nisiss
      Nisiss
      23 gü

Tabi ki isterim ama korkum işte ya ters teperse senin dediğin gibi süreçten sağlıklı çıkamazsak ya yazmazsa? Gerçi kızkardeşimin ablamın numarası onda kayıtlı hala bitirseydi gerçekten bence tamamen silerdi yeni bir sayfa açmak için

Yorumla
    • Cebeufuk
      Cebeufuk
      23 gü

Yoo dneeyecek syafa açmayı, ama denediği her kızda seni görecek

Yorumla
    • Cebeufuk
      Cebeufuk
      23 gü

Buarada mesaj sayısı çok arttı mesajın sonunu görmekte zorlanıyprum. Bana bir ara dm atarsan

Yorumla
    • Cebeufuk
      Cebeufuk
      23 gü

Ya da takip atarsan ben yazayım böyşe zor oluyor

Yorumla
    • Nisiss
      Nisiss
      23 gü

Attım ama sen moralimi bozdun ya deneyecek diyorsun ben bir süre sonra dönsün derdinde olsam eskisi gibi davranırdım zaten ben ciddiye alsın beni diye bu sefer böyle davrandım adam gidecekse dönmesin zaten deneyecekse

Yorumla
    • Cebeufuk
      Cebeufuk
      23 gü

Deneyecek mecbur, kendi kendine erkek oldupunu ispata çalışacak ki bu sağlıklı bir süreç dopurqcak. Dm attım

Yorumla
  • isimsizjargon
    isimsizjargon Takip Et
    Master Yaş: 36
    23 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Önce sakin ol, 6 yıllık esaret bitti artık yeni bir dönem başlıyor ve çok daha güzel olacak her şey

0
    4 Yorumla
    • Nisiss
      Nisiss
      23 gü

Ünşallah olur tabi onun olmasını isterim cmdkxkd

Yorumla
    • isimsizjargon
      isimsizjargon
      23 gü

Önce inanacaksın sonra bak nasıl geliyor güzel günler

Yorumla
    • Nisiss
      Nisiss
      23 gü

Sağol valla iyi geldi

Yorumla
    • isimsizjargon
      isimsizjargon
      23 gü

Daha dur o kadar güzel günlerle karşılaşacaksın ki, iyi ki kopuş olmuş ben ne yaşamışım diyeceksin

Yorumla
  • Buzlubiratuzlufistik
    Buzlubiratuzlufistik Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    23 gü

Her bitiş yeni bir başlangıçtir diyerek hayatına devam edeceksin

0
    0 Yorumla
  • tahers
    tahers Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    23 gü

ondan öncede hayatına devam ediyordun ondan sonrada hayatına devam etmelisin

0
    3 Yorumla
    • Nisiss
      Nisiss
      23 gü

Orası öyle

Yorumla
    • tahers
      tahers
      23 gü

Her bitiş bir başlagınçtır kimler giriyor hayatlara kimler gidiyor kimler kalıyor sanki bir döngü gibi dert etme

Yorumla
    • Nisiss
      Nisiss
      23 gü

Bizim öyle değil ya biz hep bir birimizin hayatındayız cjdkxmdkxmdkxöd

Yorumla
  • berra_akts
    berra_akts Takip Et
    Xper 5 Yaş: 19 , eic 100%
    23 gü

buradan ne gibi bir yardım bekliyorsun canım

0
    3 Yorumla
    • Cebeufuk
      Cebeufuk
      23 gü

Filir fikirden üstündür. Bemimle yazışmalarını olusana mantıklı geliyor ku sana

Yorumla
    • berra_akts
      berra_akts
      23 gü

sen yazmayı öğrenir misin ilk önce

Yorumla
    • Cebeufuk
      Cebeufuk
      23 gü

Olur hemen kayıt oluyorum👍

Yorumla
  • acexx
    acexx Takip Et
    Guru Yaş: 36
    23 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Yeni birini bulursun 😅keyfince takil

0
    3 Yorumla
    • Nisiss
      Nisiss
      23 gü

Hayır öyle biri değilim

Yorumla
    • acexx
      acexx
      23 gü

Nasıl birisin yaş mı tutacaksın

Yorumla
    • Nisiss
      Nisiss
      23 gü

Biri senin için hiç tutmamış sanırım evet tabiki kalbimden çıkarana kadar gerekirse acısını yaşarım asla başkasını tercih etmem

Yorumla
  • yamaç3532
    yamaç3532 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 100%
    23 gü

Geçmiş olsun

0
    5 Yorumla
    • Nisiss
      Nisiss
      23 gü

Sağol bu kadar mı

Yorumla
    • yamaç3532
      yamaç3532
      23 gü

Değil tabii ki de konuşulacak çok şey var ama buradan da pek konuşmak istemiyorum

Yorumla
    • yamaç3532
      yamaç3532
      23 gü

Kapalısın Tkq at

Yorumla
    • Nisiss
      Nisiss
      23 gü

Attım

Yorumla
    • yamaç3532
      yamaç3532
      23 gü

tamam dır

Yorumla
  • Melihcicek001
    Melihcicek001 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    23 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Neden ayrildiniz

0
    4 Yorumla
    • Nisiss
      Nisiss
      23 gü

Ya aslında çok ayrıl barış yaşadık çok kötü ayrılıklar da yaşadık genelde ben ilk harita bitmesin diye biraz çabalar yani konuşmaya çalışırdım baktım olmuyor geri çekilirdim bir süre sonra o gelirdi genelde hep bir öfkeyle o yapar ve o kendi gelir yani ama bu sefer yine bir ayrılık yaşadık 3 gün sonra geri aradı hemen bende bu sefer bir önceki seferlere göre daha sınırlı yaklaştık daha inatçı davrandım yine konuştuk bu arada çiçek aldı doğum günümü kutladı ama sonuçta doğum günüme yaklaşırken benden ayrıldı yani o aşamağa getirdi aramızda bir muhabbet geçti hatta 3 gün önce param varkende aklıma ilk sen gelirsin çünkü param yokkende beraberdik param olduğunda da yine seninle harcarım demişti ayrılmadan 1 gün önce de ufak bir hediye getirmişti bir gün sonrasında da ben hazırlandım annemlerin yanına dışarıya gidicektim başta güldük falan sonra ciddi ciddi çıkma dedi gitme dedin eskiden olsa belli alttan alırdım belki yine alttan alırdım ama annemin yanına gidiyorum hani istemedim karışmasına gidiypmusun dedi evet dedim iyi dedi aramızdaki her şey bitti gibi bişey mi ne söyledi tam anlamadım sonra kapattı 5 dakka sonra da wp dan engelledi bende ne aradım ne sordum burada da kafamı kurcalayan şu ben mi hata yaptım acaba çünkü normalde alttan alan söz dinleyen bir yapım var ama burada kötü bişey yapmıyorum üstelik daha yeni 10 gündür barışmışız ve hani onun çabasıyla mesela ayın 18 de hastaneye gidicektim kapının önünde arabada sabahladı sabah erkenden hastaneye götürmek için böyle anlatınca o fedakar gibi gözüküyor ama hayır o hatalı diye bunları yaptı onuda belirteyim bu arada

Yorumla
    • Melihcicek001
      Melihcicek001
      23 gü

İyi ki ayrilmissin bundan bir halt olmazdı zaten

Yorumla
    • Nisiss
      Nisiss
      23 gü

Öyle söyleme ya xkemxmödzös

Yorumla
    • Melihcicek001
      Melihcicek001
      23 gü

İlgi yoksa hiç bişe olmaz

Yorumla
  • EemreE34
    EemreE34 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    23 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.

Yara bandı verelim

0
    8 Yorumla
    • Nisiss
      Nisiss
      23 gü

No no olmaz seviyorum

Yorumla
    • EemreE34
      EemreE34
      23 gü

Bitmiş işte artık yeni birini sevme vakti gelmiş

Yorumla
    • Nisiss
      Nisiss
      23 gü

Yapma 6 yıl diyoruz ayrıca takılmıyoruz ki ben seviyorum bildiğin

Yorumla
    • EemreE34
      EemreE34
      23 gü

Sevmek nedir ya Yok öyle bir şey hem zararın neresinden dönersen kar 6 yıl gitmiş 6 yıl daha mı gitsin

Yorumla
    • EemreE34
      EemreE34
      23 gü

Biraz pozitif bak bence

Yorumla
    • Nisiss
      Nisiss
      23 gü

Böyle bi zamanda takılıp geçmek benlik değil ben seviyorum sevdiğim insan için herşeyimi feda ederim o kaybettiğinde düşünür bence gerçek bir duygu da budur zaten sen diğer takılan edem böyle düşünen insanların gerçek olduklarına inanıyormusun mesela

Yorumla
    • EemreE34
      EemreE34
      23 gü

Ben hiçbir şeye inanmıyorum her şeyi boş geliyor kalpsiz ruhsuz biriyim zaman zaman bazen duygusal ya da fiziksel ihtiyaçlar oluyor ama hepsi gelip geçici

Yorumla
    • Nisiss
      Nisiss
      23 gü

Aşık değilsin aşık

Yorumla
  • cakir2607
    cakir2607 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    23 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Hayatına devam et

0
    0 Yorumla
  • M3rovha3lss
    M3rovha3lss Takip Et
    Guru Yaş: 19 , eic 100%
    23 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 842 cevap paylaştı.

6 yıl ne yuh

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    23 gü

Aynı durumdayım konuşalım mı

0
    5 Yorumla
    • Nisiss
      Nisiss
      23 gü

Olur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      23 gü

İstek gönderdim

Yorumla
    • Nisiss
      Nisiss
      23 gü

Göremiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      23 gü

Troy olan

Yorumla
    • Nisiss
      Nisiss
      23 gü

Yok atmamışsın ki

Yorumla
  • Dalgıçasb
    Dalgıçasb Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    23 gü

Acısını çıkart

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 6 yıllık ilişkim bitti, erkek arkadaşımdan ayrıldım şimdi ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bir yıllık uzun ilişkimden ayrıldım ne yapmalıyım? 9 cevap verildi
Uzun süreli ilişkim bitti, şimdi ne yapmalıyım? 6 cevap verildi
Ayrıldım, ilişkim bitti terkedildim, ne yapmalıyım? 10 cevap verildi
4 yıllık sevgilimden ayrıldım ne yapmalıyım? 23 cevap verildi
4 yıllık ilişkim var, nişana birkaç ay kala erkek arkadaşım benden ayrıldı. Şimdi geri döndü,... 6 cevap verildi
2.5 yıllık ilişkim bitti. Ne yapmalıyım? 13 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Teach You a Lesson Dizisini izleyenler duygu ve düşüncelerini paylaşabilir mi?
  • UFC de kayan yıldızlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Sizce adı ne olsun?
  • Gelgitli misiniz?
  • Portekizli, balet, 200K takipçili birine aşığım; instagramdan dm atıyorum arada düğün olur mu dersiniz?
  • Toksik misiniz yoksa ılımlı, sakin yaklaşan tarafta mısınız?
  • Kia mı Hyundai mi, hangisini tercih ederdiniz ve neden?
  • Ayrılsanız bile her gün konuşmaya devam ettiğiniz bir ilişki yaşadınız mı?
  • Senin için önemli olanı seçip kalan her şeyi boşverdin mi?
  • Devamlı şapka takmak özgüvensizlik yaratır mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨