Biliyorum alışkanlık ve maddi imkân yüzünden endişeler yüzünden bırakamıyorum ama gelecek adına kaos gibi görünüyor, nasıl koparım içimden, nasıl bitiririm lütfen destek olun?
25 gü
Cevap
9Cevap
İlk önce o maddi korkularını yenmek için ekonomik özgürlüğünu kazan. Zaten sen kafanda onu bitirmişsin sadece gelecek kaygın var gibi görünüyor
Evet kafamda bitti çünkü düzelmeyecek.. gelecek kaygım aşırı var işimden oldum evlilikten sonra Birdaha nasıl 0 dan başlarım dıyorum
Sıfırdan başlamayacaksin ki. Tecrübelerinle başlayacaksin. Sadece sen kafanda negatif kuruyorsun herseyi. Düşünerek zorlaştırıyorsun
inşallah o gücü kendimde bulurum yoksa koca hayatım heba ve köle olarak geçecek ve gün geçtikçe bunu başarıyor
Kaç yıllık evlisiniz. Çocuk var mı
Yok çocuk 3
O zaman cesaretini topla ve ekonomik özgürlügunu kazan, erteleme. Çünkü ertelemekte seni daha çok yorar.
28 yaşında bunu yapabilirim yani?
Tabiki de. Ne var ki yaşında. Henüz daha hayatın en güzel yıllarının başındasın. Artık kendini biliyorsun, ne istediğine eminsin
Yine diyorum sıfırdan başlamıyorsun sadece tecrübelerinle yepyeni bir hayat kuracaksın
Çok ama çok teşekkür ederim inanın ilk adımı iş bulmak sonra da ona söylemeden direk davayı açıp bitirmek olacak
Bu hayat senin hayatın. Senin hayatını 1 dk bile yaşamayan kimsenin seni yargılamasina, elestirmesine izin bile verme.
Ve elalem ne diyecek diye düşünerek hareket etme. Çünkü elalem her zaman eleştirecek birsey bulur ve elalem ne diyecek diye düşünerek hareket edenler başkalarının mutluluğunu izlemekle yetinir
Peki kocan nasıl biri de bitirmek istiyorsun
Boşanmak en son isteyeceğim şey ama 3. yıla giricem yeri geldi küfür oldu sineye çek anne evine gel yöne barış yeri geldi evde sinir krizleri ben en ufak bir şey yapınca beni bastırması bunaldım ya bırakınca da bırakmıyor sürekli kontrol çabası sevıyor mu anlamıyorum
Peki kontrol çabası nasıl yapıyor seni kısıtlıyormu kıskanıyomu
?
Örnek al ver meselesi yüzünden kavga etti cezaevine girdi ama 20 günlük içeride beni görüntülü arıyor acıyorum 3 önce evde olduğumu görüp dinlen diyen adam 3 gün sonra anıden dudağında neden nemlendirici var yok annene git evde kalma yok sen neden cekyat odasındasın salona geç. Tarzında etrafı gösterdim ama o telefon kapandı bu defa kendime döndum nasıl susarsın dedim bazen günlük olaylarda da böyle anlam veremiyorum
Psikolojik hasta olabilirmi yanlış anlaşılmasın da özelden konuşalımmı
..
Sebep ne
Sürekli güvensizlik , beni bastırması , değişik biri ne istediğini 3 yıl oldu çözemedim artık kendim yıprandım
Yapma yazık
Banada yazık gün geçtikçe yıpranıyorum. Düzelsin diye beklerken düzelmiyor
Bksnamak
O evreye gelip bitince aniden depresyon yaşamamak adına içimde ilk bitirmem gerekiyor
Oyleama o zaman kadar bu durmu çekmemelisin sonuçta huzurszu bir evlilik dahs kotu bende boşandım
Çocuk var mı
kafada
Nafaka alırsın
Dalga geçmeyin lütfen
Özgüven
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu gerçekten çok zorlu bir süreç ve içten içe bu hisleri yaşaman ne kadar yıpratıcıdır tahmin edebiliyorum. 💔 Alışkanlıklar ve maddi kaygılar insanı tutsa da, geleceğinin daha iyi olması için kendine güvenmen çok önemli. Bu içsel kopuş için önce duygularını kabullen, sonra da belki güvendiğin bir arkadaşınla ya da bir uzmandan destek al. Yalnız değilsin. Sence bu duyguları en çok kiminle paylaşmak sana iyi gelebilir? 🤗