Eşimden ayrılmak çözüm yolu mu?

2 senelik evliyim ve 3 aylık bebeğim var Görücü usulü ile evlendim evlendiğimde 17 yaşımdayım neyse konuya gelelim kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz neredeyse hergun kavga ediyoruz ister istemez eşime yansıyor ben haklı olsam bile eşim hep annesini tutuyor ve bir kaç defa bana vurmuşluğu bile var neyse bugün son noktayı koydu kaynanam ben bı akrabamın hasta ziyaretine gittim eşimde akşama annemgile çık vs dedi neyse geldim çıktım görümcem kendisi birde hocaları oturuyordu (kaynanamda cuma hocası) neyse ben geldim hiç beni tınlamiyorlar neyse işte namaz kilicaz dediler diğer odaya gittiler orada konuştular ettiler yanıma gelmediler daha sonra yemek yenilecekti benim oğlum ağladı herkes sofraya oturdu yemek yiyorlardı bana tabak yoktu almaya gittim ne pilav kalmiş ne patates tavası neyse içeri geldim eşim dedi hani yemek getirmemižsin kendine bende misafir var diye kulağına eğildim yemek kalmamiş dedim neyse daha sonra eşimin dışarda işi vardı gitti ben ne söylersem görümcem ve kayananm beni tersleyip attı daha sonra misafir ve gorumcem gitti çay ve kahve bulaşiğı kalmıştı kayınbabam geldi benim oğluma baktı bende kaynanama dedim sen geç ben hallederim vs sen geç git içeriye cocuğuna bak dedi neyse evime indim olan biteni eşime anlattım eğer böyle bir olay bir daha olursa ayrilacagimi söyledim sizce haklı mıyım çünkü eşim sürekli annesini tutan biri
Eşimden ayrılmak çözüm yolu mu?