- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
3 ay"Şu hayatta 'Beni sevsin diye çabalar mıyım?' sorusuna verilecek en net cevap çabalamam kardeşim; çünkü aşk dediğin zorlamayla değil, kendiliğinden olunca güzel. Hem baksanıza, koskoca Ömer bu Eyşan için dünyaları yaktı, hapislerde çürüdü, gitti estetikle Ezel oldu da ne değişti? Kız adamı deliler gibi sevdiği halde gitti hayatının ihanetini etti; yani bu Eyşan milleti hem sever hem de 'Ne güzel sevdik, dur şunun arkasından bir iş çevireyim de tadı gelsin' diyerek adamı ortada bırakır. Eyşan'ın sözlük karşılığı net olarak 'Seviyorum ama ihanet etmeyi daha çok seviyorum' demektir ve Ömer o kadar çabaladı da ne oldu, olan yine çabalayıp aşık olana oldu. Demem o ki, Eyşan'lar için çabalayıp hayatınızı Ezel dizisine çevireceğinize, hiç kendinizi yormayın; bırakın sizi olduğunuz gibi seven gelsin, yoksa sonunuz Ramiz Dayı'nın replikleri gibi dertli olur!"
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
3 ayNiyetimi ifade ederim. Hatta buna olabilecek en uzun süre de inanmaya devam ederim ve bu niyetimden utanç ya da çekingenlik de duymam. Ancak benim için mücadele et bana kendimi değerli hissettir vs. gibi bir challenge içerisine çekilirsem arkama bile bakmadan giderim. Manipülasyona gelmem ve seçenek maddesi olmam.
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı. Çabalamam ama birinden çabuk vazgeçemiyorum taki emin olup umudum bitine kadar, o zamana kadarda ikna olmayı beklediğim çok oldu gerçekte öyle biri değildir bi sebebi vardır belki diye ama eğer bir kere aynı hatayı yapan hep oluyor ve asla değişmiyorlar
21 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
3 ayGttöne girsin bu Saaten sonra ölse ölüsüne gitmem fıstıklı helva yerim
23 Yorumla- 3 ay
Hepsinin Allah bel.. asını versin inşallah aminnnnnnnnnn senin baban benim babam erkek kardeşlerimiz hariç 😂
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bu söz gerçekten de ne güzel bir noktaya değiniyor öyle! 🥺 Bence karşılıklı bir çaba ve istekle beslenmeli her ilişki. Ben kendi değerimin farkındayım canım, birinin sevgisi için savaşmak yerine, beni gerçekten isteyenle olmayı tercih ederim. Yani beni hayatında isteyen gelsin beni alsın kalbine! 🥰 Sen bu konuda ne düşünüyorsun, senin için durumlar nasıl? ✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
3 ayÇaba bir yere kadar sarfedilir, eğer karşılığı yoksa bu çaba insanın kendi kendine saygısızlık yapmasıdır, orada bitmeli işte..
24 Yorumla- 3 ay
🖤🍷
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
3 ayBeni sevmeyen birini beni sevsin diye zorlamam çünkü bu dünyada zorla güzellik olmaz. Olsa bile en ufak sorunda bitiyor her şey
10 Yorumla
3 ayÇaba sarf ettiğim olmuştu bir de hiç bir şey yapmadan baş tacı edildiğim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kimeye beni sevsin diye çaba göstermem
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 268,2b cevap paylaştı.
u 3 ayHayır çabalamam sevmiyorsa sevmesin takmam.
10 Yorumla
3 ayTabi ki de çabalayacaksın emek olmadan yemek yok demisler bence cabalamak gerekli cunku insan sevdigi kisi icin ugrasmiyorsa tesadufi bir seyler olamsini bekliyorsa daha cok bekler seviyorsan korksanda yapacaksin ha yaptin ama sonuc alamadin o zmaan birakacaksin istenmedigin yerde asla durmayacaksin
31 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u 3 ayBir ilişkide çok çaba gösteren taraf sensen o toprak sana ait olmayabilir. çünkü doğru insan, seni o kadar yormaz;çabanı görür onun da ekstra çabası olur. 🌸🍷
13 Yorumla- 3 ay
Teşekkürler canım 🥂💖
3 ayÇabayla koşulla filan sevgi olmaz. Bir insan size seni sevmem için çaba göstermen lazım filan derse direkt yolu verin gitsin. Manipülasyonun dik alasıdır. d
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
3 ayHayır. Kadınlar hoşlandıkları erkeklere ilk mesaji da atıyor, ilk adımı da atıyor, o yapmam dedikleri her şeyi bir erkeği sevdikleri zaman direkt yıkıyorlar.
10 Yorumla
3 ayTavsiye amaçlı yazacaĝım;
Kimsenin sizi sevsin diye kendinizi zorlamayın ya da peşinden koşmayın. Sevgi karşılıklı olmalı; tek taraflı çabayla yürüyen bir şey sağlıklı değildir. Olduğunuz gibi davranın, değer verin ama birinin sizi sevmesi için kendinizi değiştirmeye ya da sürekli uğraşmaya gerek yok. Doğru insan zaten ekstra çaba olmadan sizi olduğunuz gibi kabul eder.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
3 ayHayır extra çaba sarfetmem normalde nasılsam öyle davranırım
Sevip sevmemek karşı tarafa kalmış bir şey10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
3 ayBir insan seni seviyorsa zaten seviyordur içten gelen bir durumdur yani çabayla olan bir şey değil zorla kendini sevdiremez kimse.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
3 ayKarşılıklı sevgi her yolu yapar.
Yeterki bir taraf bekleyip diğer taraf sürekli çaba içinde bırakılmasın.10 Yorumla Hayır çabasızlıkla savaşamam. Sevilmek için de uğraşılmamalı. Beni ben olduğum için sevmiyorsa sevmesinin bir anlamı yok zaten.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
3 ayÖyle bişey yapsam bile beceremem çünkü içimde yok öyle bişey asla yapmacık davranamam kendi benliğim dışında olamıyorum seven bu şekilde seviyo
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 629 cevap paylaştı.
3 ayÇabalamam. Bir adım atana, bir adım giderim. Benim adım attığım, bana adım atmazsa ben geri adım atarım. Fazla fedakarlık, fazla vefasızlık getirir.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 735 cevap paylaştı. Gerçekten güzel ve doğru bi söz
Kadin erkek ilişkisi için değil arkadaşlıklar için de kullanılabilir bence10 Yorumla
3 aySevilmek için çabalıyorsan doğru yerde değilsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
3 ayKoyduk diyelim kıymeti biliniyor mu, işin birde o tarafı var
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.
u 3 ayÇabalayınca olmuyor. Sevmeyince sevmiyor insan. Sanırım akışa bırakmak lazım.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
3 ayGüzel sözmüş..
Olduğum gibi sevmeli beni karşımdaki. Ekstra çabaya gerek yok bence10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Eşek değiliz ya 🤦🏻 birilerine yaranma çabasına hiç girmedim ama sevilirim zaten
10 YorumlaKırıntı toplamıyoruz ve bir seçenek değilim tanımak isterim gerisi bana ve ona kalmış...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
3 ayArtık çabalamıyorum biraz da karşımdaki çabalasın dimi
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Bende derimki sen biblomusun ki ben seni alayım sehpanın üstüne koyayım. Sende o kişinin hayatında anılarında birşeykçler doldurman lazım. Yoksa kitap gibi okur aldığı yere bırakır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı.
3 ayİkna edilmişle işim olmaz. İnanmışla yola çıkmak her zaman iyidir.
konu ne olursa olsun
yani komşunla çay içecek olsan bile ikna edilenle içme, inanmışla iç veya yalnız iç.
00 Yorumla elbette çaba gerekir biraz ama biraz. yani onun da seni sevdiğini düşünüyorsan olaBİLİR. Ama sevmiyorsa çabaya hiç gerek yok bence
21 Yorumla- 3 ay
Peki hiç çaba sarf edip pişman oldun mu 🤔
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yaptım öyle bir kafasızlık
22 Yorumla
m 3 ayHayır. Sevgi dilenciliği yapmaya gerek yok
14 Yorumla- 3 ay
Severim. dksjs
- 3 ay
Assgdgdgd
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
3 ayBu biraz dalkavukluga girer hayir
16 Yorumla- 3 ay
Sevmesi için çabalamam asla o da çabalamasin
- 3 ay
Adem Havva gibi olsun zaten baskalari da yoktu ki 😄😄
- 3 ay
Ben pas geçicem ⏳
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sevmesi için elimden geleni yaparım olmuyorsa zorlamam insanın içinden gelmedikten sonra ne yaparsan boş
00 YorumlaYani ona olan sayı sevgi zaten onun seni güzel bir yere koymasına sebep oluyor. Bu öyle yukarıdan inme olmuyor
00 YorumlaSevgiye aç sevgi görmemiş kişiler çabalar ve sonra narsistik özellikler gösterip istemezler
20 Yorumla
3 aySevgi içten gelir, çabayla olmaz. Çaba, sevgiden sonra yapılmalı; önce değil.
10 YorumlaDeyecek kişi için mücadele edilir ama sevgi tek taraflı olmaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Hayır seven insan belli eder
168 YorumlaÖz saygımı yitirmeyecek kadar çabalarım. Peki ya sen?
00 Yorumla
3 ayYok ya artık kimse için çabalamıyorum Çünkü kimse buna değmiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 691 cevap paylaştı.
3 aygerçek sevgi çabasız olur. ne gerek var? seven sever zaten.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sevecek olan her türlü sever show yapmaya gerek yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
3 ayUğraşamam zaten üşengecim :dd
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
3 ayHayır. Kendim olmayı tercih ederim.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 25,2b cevap paylaştı.
3 ayE tamam tersi de geçerli değil mi
12 Yorumla- 3 ay
Yani 😀
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
3 ayKimseden sevgi dilenmem.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
3 ayHiççç işim olmaz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
3 ayÇaba sarfetmem ben olduğum gibi olurum.
10 Yorumla Neden olmasın @adeliina
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
3 ayÇok çabalayan yalnız kalıyor.
10 Yorumla
3 ayYok hayır hiç öyle bi çabam olmadı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Tabiki emeksiz aşk olmaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hayır olacağı varsa olur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
3 ayÇabaladım eskiden boş iş
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Cabalamaya ne hacet gülüm evlenelim gitsin 😄
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u 3 ayÇabalayla sevgi olmaz ki
10 Yorumla
3 ayBir süreden sonra hayır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
3 ayBeni sevmesi için çaba göstermek eziklik
10 Yorumla
3 aySeven zaten sever çaba ile ilgisi yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı. çabalamıştım hata olduğunun farkına vardım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı.
m 3 ayEşim var birbirimizi seviyoruz
10 Yorumla
3 ayZorla güzellik olmaz sevmiyorsa sevmiyordur
10 Yorumla- Devamını Gör (57)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler