Kişilik & Karakter Sevilmek için uğraşır mısın? MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Bir insan seni sevsin diye ona yaranmaya çalışır mısın? Güncellemeler+1 yıl Biri sizi sevmezse ağlar mısınız? Sevilmek için uğraşır mısın? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl İşim olmaz. Adem belli Havva belli koyar geçerim polemiğe girmem kimse sevsin diye uğraşamam 1 5 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl O yakar geçerim değil miydi🙄 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Öyle miydi bilmiyorum ki Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Yine yüzünden düşen bin parça dalıp dalıp uzaklara ip çekiyorsundu başıda😬😄😂 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Yok ya benim dediğim horoza sormuşlar yumurta mı tavuktan çıkar yoksa tavuk mu yumurtadan diye, o da şey demiş ben koyar geçerim polemiğe girmem 😂😂 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Sen şarkıdan bahsediyorsun galiba 😂 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Hayır uğraşmam beni seven böyle sevsin 1 0 Yorumla
u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ Takip Et Master Yaş: 48 , eic 34% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Genelde uğraşınca olmaz ama tabii sevilmek için sevmek de gerek 1 0 Yorumla
__NoName__ Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl O zaman seni sevmiş olmaz, onun yarattığı bir bireyi sevmiş olur sen ise figüran. 1 0 Yorumla
Zelall4727 Takip Et Xper 2 Yaş: 110 +1 yıl Küçükken denerdim hep sevsinler diye yaranmaya çalışıyrodum ama işe yaramadığını fark ettim onun için yapmayın 1 0 Yorumla
fasafisobunlarr_13 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Olduğum gibiyim sevene can feda sevmeyenin paşa gönlü bilir. 1 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hayır uğraşamam. Sevmiyorsa sevmesin. 1 0 Yorumla
blackofangell Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Severse ekime sevmezse s2kime kadar yolu var... 1 0 Yorumla
steelbullet23 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 527 cevap paylaştı. Hayır kendimi dusurmem asla 1 0 Yorumla
Fth1998 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 737 cevap paylaştı. Umrumda olmaz 1 0 Yorumla
Düşünürbiribilir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Asla uğraşmam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
İşim olmaz. Adem belli Havva belli koyar geçerim polemiğe girmem kimse sevsin diye uğraşamam
O yakar geçerim değil miydi🙄
Öyle miydi bilmiyorum ki
Yine yüzünden düşen bin parça dalıp dalıp uzaklara ip çekiyorsundu başıda😬😄😂
Yok ya benim dediğim horoza sormuşlar yumurta mı tavuktan çıkar yoksa tavuk mu yumurtadan diye, o da şey demiş ben koyar geçerim polemiğe girmem 😂😂
Sen şarkıdan bahsediyorsun galiba 😂
Hayır uğraşmam beni seven böyle sevsin
Genelde uğraşınca olmaz ama tabii sevilmek için sevmek de gerek
O zaman seni sevmiş olmaz, onun yarattığı bir bireyi sevmiş olur sen ise figüran.
Küçükken denerdim hep sevsinler diye yaranmaya çalışıyrodum ama işe yaramadığını fark ettim onun için yapmayın
Olduğum gibiyim sevene can feda sevmeyenin paşa gönlü bilir.
Yok lanetliyiz biz terse döner.
Hayır uğraşamam. Sevmiyorsa sevmesin.
Eskiden evet, şimdi asla.
Yapmıştım ama olmadi
Asla nefret ederim hatta
Severse ekime sevmezse s2kime kadar yolu var...
Hayır. s*kimde olmaz.
Hayır kendimi dusurmem asla
Umrumda olmaz
Hayır
Asla uğraşmam
Nööö
Yok.
Hayır çalışmam fürüj
hiç işim olmaz