- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılYoruyorsa aşk değildir o zaten... acaba fırsat bulsa aldatır mı diye şüpheye düşülen, takipçi liste kontrolü yapılan, nereye gittiğinin şüphesi yapılan her şey yorar ve boğar insanı gerçekten ortada gerçek bir sevgi varsa içinde ufacık şüphe olmuyor çünkü biliyorsun ki seni seviyor senden başkasına bakmaz, seni seviyor üzecek bir şey yapmaz, kırılacağını bildiği bir şey yapmaz yormaz seni, ama insanlar sevilemdiklerini kabul etmiyorlar edemiyorlar
11 Yorumla
Soran1 yılBen o aşamaya gelebilsem keşke, ölünce gelirim belki.
En İyi Cevaplar
1 yılÇölün ortasında susuz bırakılan insanlardan çiçek bahçesi olmaz çaba görmek istiyorsan ilgi vereceksin
13 Yorumla
Soran1 yılPeki ilgiyi alinca nankörlük yapıyorlar 🥺
- 1 yıl
Suya girince alışıyorsun
Soran1 yılBoğuluyorum ben 🥲
- Aşk İlişkileri konusunda 913 cevap paylaştı.
1 yılYaşım 22 olacak hiç sevgili yapmadım resmi bir karaktere sahibim sigaram alkolüm yok kariyer iş peşinde koşan bir erkeğim finansal konularda pratik ve titiz bir erkeğim umarım iyi insanlara karşılaşırız soru paylaşımın için teşekkür ederim sevgililerimle dostum hayat bizi yordu gerçekten🌹
11 Yorumla
Soran1 yılBen teşekkür ederim cidden yordu
1 yılZor olmak başlangıçta iyidir. Hiç tanımadığın insana neden kolay olasın ki? Neden ilişki bağımlısı olacaksın ki? İki güzel söz söyleyen insana tutulmak saçma olur.
İlerleyen aşamalarda ise evet çaba gerekir. Çaba göstermediğin her şey ölür
11 Yorumla
Soran1 yılDoğru diyorsun
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Ahmet 🖐🏻,
Aşk bazen gerçekten zorlayıcı olabilir, ama inanın çabaya değiyor. Kolayı seçmek bazen cazip gelir, ama zorluklar da ilişkinin tuzu biberi bence. Üstelik, emek verildiğinde aşklar daha anlamlı hale geliyor. 🥰 Sevgilinle birlikte zorlukların üstesinden gelmek, birbirinize olan bağınızı güçlendirir. Bence aşkta biraz çaba her zaman güzel! 🌟 Ama kendini çok zorlamadan, keyif alarak yaşamak en önemlisi.✨
Kendine iyi bak ve aşk dolu günler dilerim! 😄❤️14 Yorumla
Soran1 yılBen ne zaman evlencem aşko ahhaahaha🤭🤣
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılHahaha Ahmet, çok komiksin! 🤭🤣 Evlenmek için acele etme, her şey zamanında! Sabır, sabır! 🕰️😄✨ Belki de senin için hazırlanan özel biri vardır, kim bilir? 🌟💖
Soran1 yılEvet sen varsın aşko hahaha
- 1 yıl
Bana göre böyle bir soruda üç farklı konu vardır ilki seviyorsan ve oda seviyorsa aranızda bi sorun varsa çabalayarak konuşularak halledilebilir ikinci konu sen seviyorsan ve o sevmiyorsa belki ihtimal olabilir en azından dozunda ben uğraştım dersin olacağı yokmuş dersin ve içinde hiçbir pişmanlık kalmaz üçüncü ve en sıkıntılı konu sen seviyorsun dur ama o başkasını seviyordur bunu sana söylemesi ya da söylememesi bir şey fark ettirmez ne yaparsan yap olmaz onun için dünyayı önüne sersen neden bu tarafa sermedin der beraber birşeyler yapmak istemez istese bile gönülsüz yapar çünkü bunu beklediği kişi sen değilsindir ve sana karşı bı beklentisi yokturdur çabalamak değilde uzak durulması gereken kişidir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
u 1 yılAşk bana göre hayatın anlamlarından biri, aşkıma değecek biri varsa karşımda sonuna kadar çabalarım.
13 Yorumla
Soran1 yılBen de ama genelde nankörlük görüyorum🥺
- 1 yıl
Karşılığında ne gördüğün de önemli değil sonuçta herkes kendine yakışanı yapar. Sen karşındakinin buna değeceğine inanıp çabalamışsan, ama karşılığında nankörlük gördüysen, sen aşkına sahip çıkmış biri olursun o da karakterden yoksun biri.
Soran1 yılBu yorumu alnından öpüyorum, gerçekten çok doğru söylüyorsun. Ben elimden geleni yapıyorum o ise bunu kullanıyor. Cidden karaktersizlik.
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. En güzel aşk zor olan falan değil. Kolaylık sağlansın. Hayat mücadelesi zaten yoruyor.
11 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle ya
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Daima çabalarım, elimden geleni üstüme düşeni yaparım fazlası içinde çalışır çabalarım! 😅
Aşk hayatımın anlamı! 😅10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı.
u 1 yılaşka inancım olmadığı için çaba da harcamam
10 Yorumla Çabalamayı sevmiyorum ki zoru oynayan birine de kafamı yoramam ya ahsh
11 Yorumla
Soran1 yılHahha bu ben
Çabalarım ya. Çaba olmadıktan sonra aşkta olmuyor.
11 Yorumla
Soran1 yılMaalesef abim
1 yılTüm çabamı harcadım. Onun için herşeyi yaptım, tüm sevgimi verdim. Ama pişman değilim. En azından çabaladım bizim için... Artık kimse için çabalamayacağım. benim için çabalamayana hiç çabalamayacağım... :)
212 Yorumla
Soran1 yılEn güzeli ya değer veriyorsun karşılık yok of :(
- 1 yıl
Aynen. Bazen karşımızdakinin her istediğinide yapsak ya da uyumlu olmaya çalışsakta bir şekilde nankörlük görüyoruz. Hayat bu. Şimdi geriye baktığımda en azından acaba şunuda yapsaydım ne olurdu diye düşünmüyorum. Herşeyi yaptım, çabaladım. Beklentim , isteğimde yoktu. Benimkisi masumca bir aşktı sadece... Dediğim gibi pişman değilim. Tam tersine anılara saygım var. İyi ki diyorum herşeye rağmen...:)
Soran1 yıl:)) Ben de her şeyi yapıyorum çabalıyorum ediyorum ama sonrasinda yok olmuyor ya nankörlük görüyorum ya da aldatılıyorum sonucunda :)
- 1 yıl
Demek ki karşındakine sevgini çok fazla belli ediyorsun... Kaybetme korkun var ve onu karşıya belli edersen kaybedersin. Aldatılma kısmına gelirsek bu tamamen karaktersizlik... Sana saygısı olmayan ve kendine özsaygısı olmayan biri aldatır. Aldatmak yerine ayrılabilir...
Nankörlüğü insan hak etmediğinden fazla ilgi , sevgi alırsa yapar... Bazı şeyleri gözümüzde büyütmemeliyiz... Örneğin eşeği at görmek gibi jkjk ya da kurbayı prens yapmak gibi :) ilişkilerde yaptığımız hatalar şu... karşımızdakinden çok fazla fedakarlık çaba. halbuki olması gereken 1 adıma 1 adımdır :) 1 adıma 10 adım atmak kendimizede saygısızlık. her şey dengede olması gerekir kesinlikle...
Soran1 yılBu yorumu kaç yerinden öpebilirim çok iyi özetledin beni. Aşk konusunda çok masumum ben çok kandırıyorlar beni ya 😔😔😔😔
- 1 yıl
Kanma artık sende. İyi niyetli olma. Sana nasıl davranıyorlarsa öyle davran. hak edene hak ettiği gibi :)
Soran1 yılah keşke yapabilsem bunu🥺
- 1 yıl
O zaman daha çok kandırılırsın... İlk önce kendini sevmekten, önemsemekten başla.
- 1 yıl
@la_llorona, yazdiklarini okuyunca kendimi gordum resmen :) ilk tartismada ailesi/aileler yuzunden beni terk etmesi hele bir bayan olarak her seye ragmen pesinde kosmak, o kadar caba gosterip savasip karsiliginda sapsiz palta gibi durusu... Masumca sevince oyle oluyo demekki. ama cabaladim icin pisman degilim keskem olmaz, keskeler onlarin olsun askina sahip cikamadigi icin...
- 1 yıl
Ahh be güzelim. Evet değmiyor... Ama en azından aklında kalmamış evet. Demeyeceksin ki şunuda yapsaydım acaba gitmez miydi diye... Elinden geleni yaptıktan sonra gitsede, kalsada önemi kalmıyor... Sevmeyen biri için ne yapsan boş yani. Bahane çok arayan için. Pişman olmaman güzel bir şey. Ne de olsa bir tecrübe , anı :)
Rabbim gönlünce versin :) - 1 yıl
degmezmis, ama yinede sevdin icin icinde bir aci birakip gidiyor... sanki iyilesmiyecen derin bir aci. 2 hafta sonra dugunumuz vardi oysaki, 2 ay once bitti bizimkisi. Keskem kalmasin diye halen kostum kovaladim, kardesim bile yeni mesaj atip butun ailemin gururunu hice sayip, kendi elimizle cagirdik gel duzeltiriz diye ama o hem ailesini tercih etti, hem cok gurur yapti...
sevmek gerekirse cabalamak savasmak tir, gurur olmaz. Benim keskem yok iyi ki ben yaptim yapacagimi.
simdi otursun annesinin dizi dibinde, umarim hic mutlu olamaz, pisman olur bana bu yasatiklari icin :) - 1 yıl
Aynen öyle şekerim değmiyor. Bundan sonra geriye bakma. kendini önemse ve kendine odaklan. Kimse karmasını yaşamadan ölmez... Hayat güzel, keyfine bak :)
1 yılEvet, aşk için çabalarım. Aşkı bulmak, sadece şansa bağlı olmaktan çok, üzerine düşünülmesi ve emek verilmesi gereken bir süreçtir. Bu yüzden kendimi geliştirmeye, yeni insanlarla tanışmaya ve ilişkilerde samimi olmaya özen gösteririm. Ayrıca, doğru kişiyi bulmak için çeşitli sosyal etkinliklere katılmak ve farklı ortamlar deneyimlemek de önemli. Aşkı bulmak, sabır ve özveri gerektiren bir yolculuktur ve bu yolculukta her adımda kendimi daha iyi tanımaya çalışırım.
10 YorumlaBen ilişkiler için pek çabalamıyorum uzun zamandır. Çabalayana da mani oluyorum hatta. Sıktı çünkü sil baştan sil baştan aynı şeyler. Böyle iyi.
11 Yorumla
Soran1 yılEn güzeli yaa
Sonunun iyi biteceğine eminsem evet çabalarım, sonuçta emek olmadan yemek olmaz, öyle uğraşmadan bir şeyi elde etmek sadece hayallerde olur
15 Yorumla
Soran1 yılOlmuyor Mine olmuyor
Soran1 yılBen yanlışi doğru zannediyorum hsjjsjd
Soran1 yılHahhahaha sevineyim mi
Çabalamam, bu zamanda insanlar defalarca aşık olduklarını zannediyorlar. Bu zihniyet için ne gerek var.
11 Yorumla
Soran1 yıl🥺🥺
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılAşk değil de seviyorsam ilişkinin başlarında çabalarım sonra salıyorum zaten diyorum gidebilir kalabilir o onun tercihi vfhhghhv
11 Yorumla
Soran1 yılHahahaa ben hep çabalıyorum of tek sa lak benim galibaa hahaha
Aşk tam olarak ney bilmiyorum ama sevdiğim için çabalarım her türlü
29 Yorumla
Soran1 yılYemek gibi bir şey galiba
Soran1 yılEvet ya hahaha
Soran1 yılSeverim sen
Soran1 yılYa nice
Soran1 yılafiyet olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılGüzel bir aşk için çabalamaya değer zira her zaman bulunmaz
25 Yorumla
Soran1 yılBulamadım ben hiçbir zaman
- 1 yıl
Yaşın çok genç Ahmet. Ben de 40’tan sonra bulmuştum. 😂 umarım senin için o kadar geç olmaz.
Soran1 yılHaha ama ben 187 falan hissediyorum ablam☺️
- 1 yıl
Gençlikte oluyor bunlar. Sebep hormonlar. Böyle gitmez hep, göreceksin
Soran1 yılİnşallah abla🥺
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü herkesin bir unutamadığı, içinde ağırlamaya devam ettiği biri var.
22 Yorumla
Soran1 yıl🥺🥺
- 1 yıl
Üzücü bir yorum olmuş, haklısın bro
1 yılAşk için çabalamam.. değer verdiğim bana değer veren biri olur onunla olmak için çabalarım
12 Yorumla
Soran1 yılGüzel düşünce
- 1 yıl
Teşekkür ederim😊
Boşa kürek sallamak gibi bir şey. Karşımdakine inancım varsa çabalarım.
15 Yorumla
Soran1 yılEvet sen çabalama artik.
Soran1 yılEn iyisi, giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir
Soran1 yılEvet öyle kanka.
1 yılSevdiğim adam bana sadık biriyse ve ilişkimize değer veriyorsa, ne olursa olsun çabalarım
13 Yorumla
Soran1 yılYaaa Elif'tem beklediğim haraket.
- 1 yıl
Gururlandim
Soran1 yılbende gururlandım hahah
1 yılÇaba değen kişiye olur ama ben aşka inanmıyorum artık...
15 Yorumla
Soran1 yılSen unut onu 🥺
- 1 yıl
Artık öyle biri yok olmayacakta bu durumu kabul edip içimde bitirdim artık.
Soran1 yılAy çok şükür😄
- 1 yıl
Şükür olsun evett🥳
Soran1 yıl😄😄
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. İnsanoğlu işte. Kolay olan şeyler cazip gelmeyebiliyor bazen
11 Yorumla
Soran1 yılSevmiyorlar kolayi
1 yılHayır artık zerre kımıldamam çok istiyorsa o beni bulsun banane yaağğ
18 Yorumla
Soran1 yılAşk bul oğlum jsjdk
- 1 yıl
Oğlun mu🙄
Soran1 yılAşka dedim sana değil kanka jsjjs
- 1 yıl
tamam amca😹
Soran1 yılAmcan mıyım gerçekten 🤩
- 1 yıl
Evet büyük büyük hatta XXL amca
Soran1 yılAy teşekkür ediyorum hhahshs
- 1 yıl
Ricaaaaaa
Eger karşımdaki kişi çabayı hakediyorsa ve bana değer veriyorsa çabalarım
118 Yorumla
Soran1 yılHak etmiyor kimse hıh
Soran1 yılHahahsh tabii
Soran1 yılHahaha sorun değil kardeşim.
Soran1 yılBuradan
Soran1 yılHahhahah simdi olduk
- 1 yıl
@Ahmet373737 abi bana abla mı geldi şimdi, hani sadece ben vardım biricik kardeşindim🥹
Soran1 yıl@TaçsızBirPrenses zaten öylesin
- 1 yıl
@Ahmet373737 tamam hep de öyle kalayım🥹🥹❤️🩹❤️🩹
Soran1 yılYooo ben size iç güveysi gelcem
- 1 yıl
🤣🤣🤣
Soran1 yılAhmet de tamam
Gizli Üye(25-29)1 yılÇabalarım, askta her zaman gurursuz ve yuzsuzum
11 Yorumla
Soran1 yılŞeyyy 👉🏻👈🏻
Yanlış kişi için çok çabaladım artık halim kalmadı
10 Yorumla
1 yılTabii ki sonuna kadar çabalarım.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Çabalıyorum çünkü seviyorum
22 Yorumla
Soran1 yılYaaa biliyorum
1 yılO çabaya aşığım zaten ben
13 Yorumla
Soran1 yıluff zhjsjssj
- 1 yıl
Aşk adamım ya aga JSJSNSNSNSSNBS
Soran1 yılHsrbi kral kskkskd
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Fedakarlık yapılmayan aşk, yaşanmaya değer mi
13 Yorumla
Soran1 yılDeğmez ama karşılıklı olması lazimmm
Soran1 yıl:)
Tek taraflı çaba boşuna oluyor.
11 Yorumla
Soran1 yılEvet 🥲
1 yılÇok çabaladım olmayınca olmuyor kader
13 Yorumla
Soran1 yılKader be arkadasim
- 1 yıl
Evet arkadaşım 😉😃
Soran1 yıl🌸🌸
İnsanı tek taraflı çabalamak yoruyor.
11 Yorumla
Soran1 yılEvet 🥲
1 yılÇabalarım, çabayı hak edecek bir aşk ise.
13 Yorumla
Soran1 yılTebrik ederim
- 1 yıl
Eyvallah abi🤓
Soran1 yıl☺️
1 yılÇabalanmaya değer bir aşk ise çabalarım.
12 Yorumla
Soran1 yılHelal.
- 1 yıl
Saol aslanım 😄😄
1 yılZafer benimdir, çabaya gerek yok artık
12 Yorumla
Soran1 yılHelal kanka maşallah de hjss
- 1 yıl
maşallah, nazar değmesin inşallah bwjxkw
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılAşk yok ki çabam olsun jdndb
13 Yorumla
Soran1 yılYoo bence de rwis
- 1 yıl
Aşk mı o da nee? Oyun dimi kalple oynuyorlar hatta jdndhdb
Soran1 yılHahhah evet öylee
1 yılbi yere kadar cabalarim, cabalarim sonucsuz kalirsa birakirim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. Değecekse çabalarım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bence aşk diye bi şey kalmadı artık :D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 1 yılkendim için çabalarsam aşk da gelir sevda da.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılÇabalamam, akışına bırakırım..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılevet çabaladım geçmişte
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
1 yılHayır , yorulur sıkılırım
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çabalamaya değecek kişi için evet
10 Yorumla
1 yılVe aleyküm selam , çabalarım.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 862 cevap paylaştı. İmkân olursa yani ne bilek ki 😝
10 Yorumla
1 yılCabaalrm
11 Yorumla
Soran1 yılHiç inanmıyorum.
1 yılcabalamam
13 Yorumla
Soran1 yılHahha şaşırtmadi :)
- 1 yıl
birkaç beyin oyunu çok fazla anlam yüklemeye gerek yok sjsjs
Soran1 yılHahhahaha Tamamm
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılcabalarim oh oh
15 Yorumla
Soran1 yılHahahhahahahahhahahahahaha guru olmuşsun helalllll
- 1 yıl
aa ne zaman olmusum be hic haberim yok ahshhshahs
Soran1 yılHahhaha harbiden normalde gece olurdun sen hemen olmuşun jsjsjdjjdkd
- 1 yıl
o kadar ki burayla ilgilenmiyorum bak goruyosun 😌
Soran1 yılTabii tabii hsjdjd
1 yılÇabalarsan aşk olur
13 Yorumla
Soran1 yılÇabalamazsan bir şey olmuyor çabalayınca da üzülüyorum