Bazen çaba da yorulur oluruna bırakmak en iyisi..❣️
İpiyi geceler 🧚

Bazen çaba da yorulur oluruna bırakmak en iyisi..❣️
İpiyi geceler 🧚

Ben aşk konusunda öyle körü körüne çabalayan biri değilim. Karşımdaki de biraz emek veriyorsa, o zaman ben de elimden geleni yaparım. Ama tek taraflı olursa, değer veriyor muyum yoksa kendimi kandırıyor muyum? diye düşünürüm. Çünkü artık kimsenin beni enayi yerine koymasına izin vermem.
Benim için aşk karşılıklı olmalı; çaba varsa güzel olur, yoksa oluruna bırakırım. Zorla güzellik olmuyor sonuçta.
Sevgi için kelle mi koyarım ortaya , fakat geçici bir heves olduğunu gördüğüm bir şeyin içine kılımı bile oynatmam.
Bir kadını tanımak , inanmak , güvenmek , kendi tanıtmak , güvenini kazanmak kolay olmazken beni sevemeyeceğine emin olduktan sonra akıntıya karşı kürek çekerek kendimi yormak kendime olan saygımı hiçe saymaktır.
O nedenle farklı olduğu sadece cümle içindeki kelimelerde bırakanlar ancak sahtelere koşar.
Şunu unutmayin, bir kadın veya erkek benim peşimden koş, biraz çaba göster diyorsa yüzde yüz kolay olduğu başka biri vardır.
Çünkü insan sevgi görmeden duramaz. Hele kadınlar ilgisiz duramazlar. Mutlaka hayatında opusecegi yatacağı bir erkeği bulundurur.
Buraya içimi dökcem sanırım zaten yüzüm kapalı. Sen bu yazdığımı görmezsin zaten sevgilim ama inan seni çok seviyorum ve çok özledim benim sevgime inanmadın belki ama çok sevdim seni normalde asla gurursuz davranmam ama senin karşında gururumu yerle blr ettim ama senle bir olamadım eskisi gibi olalım dedim ama sen hayır dedin ve mahvoldum
Aşk gerçekten emek ister, biliyorum... Ama bazen de bırakmak gerekiyor ki hayat sana doğru olanı getirsin, değil mi? 🌊✨ Ben genelde çaba taraftarıyım çünkü değer veriyorsam elimden geleni yaparım. Ama yorulduğumda teslim olmayı da bilirim 💔 Peki sen hangi taraftasın, daha çok çaba mı yoksa akış mı? 🧐👉
Cevap
47Cevap
Merhaba,
Eskiden çabalardım ama çaba ile de olmuyor, şimdi oluruna da bırakmadım, umursamıyorum! 😅
Canı cehenneme! 😅
Çabalarım, elimden ne geliyorsa yaparım ama baktım olmuyor, oluruna bırakırım
Çabalanmazsa aşk olmaz
Çabalarım olmuyorsa yerine gelince bırakırım oluruna
Önce çabalarım, bir süre sonra oluruna bırakıyorum
Hem öyle hem böyle akışına göre bırakırım
Aşkı bulmak için çabalamıyorum. zaten aşka da inancım kalmadı. en son aşka inanırken daha çocuktum. ister çıkar karşıma ister çıkmaz umurumda değil hiç.
Güzel bir gece olsun canım 🥰 ilk başta çabalarım ama olmuyorsa ama oluruna bırakırım... Çünkü çok çaba gösterdim olmayınca olmuyormuş o yüzden tedbirimi alıyorum takdiri Allah'a bırakıyorum...
❤️🥰🌺🌹
Çabalamadan gelen herhangi bir şeyin kıymeti bilinmez
🤷♀️seven çabalasın, bunun kadını erkeği mi var? Ben çabaladım ve istediğimi aldım. İşi şansa bırakmam. Başkası çabalamaz ve alır. Ya da almaz. Herkes istediği gibi hareket edebilir 😊🌸
👍🌸🤍
Valla ben çabaladım çabaladım börekler yaptım is yerine saldım sadece ilgili bakışlar attı anneme soruyorim niye öyle diye o da bakıyorsa vardır ilgisi dedi 6 ay bekledim sessizce sonraa tekrar görüktüm bana ooo hangi rüzgar attı dedi bu sefer daha farklı baktı uzun zamandır görmüyorduya yani kısaca sen ne kadr cabalarsan cabala karsındaki insan olacak nett
Çabalarım ama artık olmuyorsa zorlamanın anlamı yok getltiğinde gitmeyi de bilmek lazım.
Bir gün aşklar biter hatıralar kalır ebru abladan iyi gideri buraya.
Yeri geldiğinde elbet savaşırım. Aşkı, ilişkiyi, bu tarz duyguları oluruna bırakarak yaşamayı severim 🌸
Oluruna bırakıyoruz cano
😙💞
Çaba sarfetmem oluru varsa yolunu bulur gerçek aşk sevda yormaz insanı.. yoranlar sahte çıkar aşklarıdır...
Çaba istemem
İki tarafta bir süre sonra yorulur
O yüzden boşanmalar çok
Doğal akışla biraraya gelen çiftler hür iradeyle mutlu olur ancak
Oluruna bırakmamak için bir sebep yok bence. Bir tık çaba yetiyor bence
Evet çok yoruldum boşuna çabalamaktan hiç bir şeyide değiştiremiyorum 😒
Oluruma bırakırım olursa olur olmazsa da kısmet değilmiş der geçerim
Aşka inanan biri değilim o yüzden boşa harcayacak zamanım da yok hulkum da yok.
Çabalamak işe yarasa karga bokunu yemeden şu mesaja cevap yazmazdık
Çabam bitti. Çok yaptım. Artık oluruna bırakanım.
Oluruna bıraktık bakalım ne olacak ama aşk güzel
Artık ne çabalıyan ne bırakan. Tövbe edip kaçanım...
Oluruna bırakırım. Çaba göstermem. Olacağı varsa olur
Aşk için değil başarı için çabalasanız zaten zengin olursunuz ve 😃
Çabalamak gerekir. Ama istemeyene de yük olmamak lazım. burada çok ince bir çizgi var..
Biraz caba baktin olmuyo sal gitsin ondan iyisi herzaman vardir
Zamanında çok çabaladım
Artık olduğu gibi bıraktım
Ask ya vardir ya yoktur. Zorlamanin manasi yok. Ask engel mengel de tanimaz. Ask kolaydir. Size zorluk yasatiliyorsa ya o ask degildir ya da duygular yeterince yogun ve güclü degildir.
Oluruna bırakırsın da oluru sana bırakır mı
Bazı şeyler kısmetin ötesindedir. Kader de gayrete aşıktır neticede..
çabama karşılık alamıyorsam 1. günün sonunda o hikaye biter
Aşık olmadım ki hiç çabalayayım
Işık görüyorsam çabalarım
Oluruna bırakırım
Onuruna bırakan
Oluruna bırakanım galiba
İkiside işe yaramadı bende
Oluruna bırakmak istesemde çabalayan oluyorum
Yine hüsran feryat figan kalbimmm
Çabaladığı zaman pişman oluyorum
Çabaladım olmadı bebeğim bıraktım
Eskiden çabalardım artık gerek yok :)
Oluruna bırakıyorum artik
Çabalamam oluruna da bırakmam...
Bu hayatta kendisi çabalamayacağım tek şey aşktır.
Ay kendisi için olacaktı *
@El_Maktum evet
@El_Maktum aferin
Ortada bi aşk varsa çabalayan olurum
Yerine göre değişir ama genelde oluruna bırakırım
Her zaman oluruna bırakırım
Çabalayan ama karşılık görmesem bırakırım
Kadere inanırım peşinde koşmam
Aşk için hiç çabalamadım
Artık salla gitsin aşkta yok aşta meşkte
Boşverenim :)
Gerekirse cabalarim