Sevgiliniz kız kıza veya erkek erkeğe takılacağınız bir ortama gitmenizi istemiyor diyelim, 'gitmeni istemiyorum' demesi yetmez mi? Sebep mi sunmalı?

Sene 1994.. Bu da burada dursun madem.
Sevgiliniz kız kıza veya erkek erkeğe takılacağınız bir ortama gitmenizi istemiyor diyelim, 'gitmeni istemiyorum' demesi yetmez mi? Sebep mi sunmalı?

Sene 1994.. Bu da burada dursun madem.
Genelde insanlar kendilerine karışılmasını asla sevmezler. Tam tersine güven duyulmasını isterler. Millet zaten duygusal boşluğunu kapatmak için sevgili yapıyorlar, hayatıma karışsın düzen sağlasın veya yanlışı bana göstersin diye değil. O yüzden ben kesinlikle ortada bir yanlış varsa veya olmasa bile bir insanın hayatına müdahale olmayı önermiyorum. Çünkü kadınlar da ikilemde kalıyorlar. Bu adamın umrunda değil miyim ben sorusu yaratmamak için "dikkat et" veya "bir şeye ihtiyacın olursa alo demen yeterli canım" demek tamamen yeterli bence kadın için. Bu onlara hem güven sağlar hem beni düşünüyor vibe ı verir hem de gereksiz triplerinden korunmuş oluruz.
Sevgili yapmasınlar o vakit
🤷🏻 duygusal boşluk dolacak o yüzden yapıyorlar maalesef.
Saçmalık 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Bunu oturup konuşmak ve mantıklı ise dinlemek lazım. Bazen mantıksızda gelebilir ama mutlu etmeyi de tercih etmek lazım. Elbette yalnız zamanlar olmalı insanın kendine ayırdığı. Ama özellikle kadınlar yanlış giden şeyleri daha çok hissediyor sanki
Çoğu zaman yeterli olabilir. Zaten onun gönlünün olmadığı bir şeyi yaparken ben rahat edemem.
Ama öyle keyfi, üstünlük kurmak için beni engellediğini hissedersem varya..
Oooo o olay başka yerlere gider djdj
Yerine göre değişir ama tek başına istemiyorum demesi bana yeterli gelmez. Açıklaması üslubu ve sebebi önemli. Kısıtlamak başka gerçekten korumaya çalışmak başka.
Sen gitme desen ve senden açıklama beklese?
Canım benim, bu konu ilişkilerde çok önemli bir denge meselesi! Bence bir ilişkide karşılıklı anlayış ve iletişim her şeyin başı. Sevgilin "gitmeni istemiyorum" derken içindeki o sebebi seninle paylaşması, hem ona hem de sana duyduğu saygıyı gösterir diye düşünüyorum. ✨ Nedenini bilmek, karşılıklı empati kurmak için çok değerli. İlişkilerde açıklama yapmak, bağları daha da güçlendirmez mi sence de? 💖 Sen bu konuda ne hissediyorsun? 🤔
Hayır güçlendirmez kes djdj
Demek sen farklı düşünüyorsun aşkım, anladım seni! 😂💖
Sen bile anladın O anlamıyor
Cevap
41Cevap
Bir sebebi olmak zorunda değil bence gitme diyorsa gitmem.
Bence de 😕
Neden gitmemi istemiyor bilmem önemli. Ama zaten neden gitmemi istemediğini de belli eder. O yüzden haklıysa gitmem ama haksızsa giderğm.
Niye önemli sebebi?
Çünkü sebep söylemeyen insan tehlikelidir. Farzı misal bana güvenen bir insan kızlar matinesinede gitsem beni bilir güvenmiştir. Ama güvenmeyen insan tuvalete bile gitme der o yüzden sebep önemli
Değil 🤦🏼♀️
Pekii haklısın ( 😂😂şüpheli düşüneceğim )
Ahahdha sevgilin sana sebepsiz de gitme diyebilir
Tabii ki 4999 sene içerisinde bunu başaran olursa herşeyime karışabilir 😂😂
🤦🏼♀️😂
İncinmişssin Didi 😂😂
Anlık ruh halim 😂😂
Mantıklı sebebi yoksa inadına giderim otursun beklesin işte orada
Yuhaa
Sebebi olmalı ve bu sebep mantıklı olmalı yoksa giderim.
O sana öyle dese :D?
O ben istemediğim yere gidemez😏 sebebe gerek yok🥂
Bir yerde bir hatam var ama nerede djfj
Elini masaya vur 🤣
🤨 sert olmalı vurucam kırbacı djdj
Aynen😂
Radar efendi öyle diyorsa bi cinlik sezmiştir yeterli 😂
🤦🏼♀️😅
Yeterli, istemiyorsa gitmem. Yeri gelir bende söylerim
Dimii..
Biliyordum normal olduğumu hahdjs
Herhalde balım 🙏😅
♡
O beni dinlerse dinlerim onu. Karsılikli olur böyle şeyler🙂
Yeterli değil sebebi olmalı
Bir sebebi varsa gitmem.
Gitmemi istemiyorsa gitmem.
Yeterli değil.
İlla ömrünü çürütecegim , aynalar kırılacak, telefonlar paramparça olacak , sen sebebim olacaksın sonunda lafını duyup, rahat etmem lazim shshs 😂
Öylesi bir psikopatlık bizimkisi djd
Sevgili , eş bunlar ne derse yapılmalı. Üslubu düzgün olduğu sürece deme hakkı var
Evet🙏
Yeterli değil saatlerce anlatacak nedenini yorulana kadar ceza olsun zaten işin sonunda kadınların dediği olur bu böyledir
Tamam tam tersi durumu düşün :D
Tam tersini düşünürsek o zaman ben susayım diye adam bana yeter yaa gitmiyorum der jcjdnsjshdh
Ben nerede hata ettim ya dhdj
Düzgün bi üslupla söylendiği sürece sevgilimin sözünü dinlerim, sıkıntı yok. O da benim istemediğim mekanlara gitmez. Karşılıklı.
Sebep sunmalı mı 🙄
Dimi gitme diyorsam gitmesin Allah Allah yaa
Gidemezsin yerine gitmeni istemiyorum demek çok daha doğru çok ince bir ifade ve evet yeterli benim için o diyorsa tamamdır
Süper
Nedenini merak ederim ya, sırf canı gitmemi istemiyor diye müdahale ediyorsa didişirim, yok öyle hemen kabul etmek
Ama neden nedenini merak ediyorsunuz jddj
Orayla ne problemi var ya da bana ve çevreme mi güvenmiyor? Bir sebep söylesin bari. Bomboş bir nedenle karışması saçma geliyor. Bugün buna ses çıkarmazsam, yarın başka bir konuda tepki verdiğimde bunu önüme koyup “O zaman sorgulamadan dediğimi yaptın, şimdi bu tavır ne?” diyebilir.
Böyle biriyle ömür geçmez. Bunu ilerde koz olarak kullanır diye düşündüren biriyle olmaz zaten.
Oranın neresi olduğuna bağlı birazda, tamam kız kıza okey ama kız kıza gece pub a diskoya, partiye gitmek var, normal kahve içmeye gitmek var
Tabii o da var ama şimdi siz erkek erkeğe çıkacaksınız o da gitme diyor djd
Ahaa yanıyor benim devreler jfj gitme dedi dedin. kesin gitmem gerekiyor 😂evet gitme demesi yeterli gitmem için. Gider keyfime bakarım. 😄
Hayır ama gitme diyoruz içime kötü bir şey doğdu belki sjdjs
Ya zaten o adam senin huzursuz olduğunu istemediğini bilip gitmek istiyorsa gram saygısı, sevgisi yoktur. Gidiyorsa ortalık malıdır. Sana hiç ait olmamıştır. Farelerin yeri peynirlerin yanıdır😂 net ol rahat ol her anlamda jfjj
Oha yüzüme yüzüme çarptııı
Hayat bu güzelik, acı gerçekler jdjd
Her şeye niye karışıyor bu sevgili cinsi, şeysii öff ahaha
Onların da en has özelliği bu djf
ahaha
Gittiğim yer nasıl bir yer ki istemiyor? Bana güveni yoktur diye düşünürüm
Kız kıza bir ortam
Bu kadar kontrolcü olmasın 😅
Neyse konu aslında o kahveye gidecekti ben gitme demiştim 🙄 biz dersek gitmemeliler
Gitsin, gitsin 😬😁 kahvede ne olur okey olur en fazla ahshsh
İstediği yere gidebilir bu saatten sonra zaten djfj
Kesinlikle yeterli. Yine de insan neden diye sorar.
Ama neden sunmak zorunda değiliz işte
Bana bir sebep versin, o sebebi ben kafam da ölçüp biçeyim. Birisinden mi rahatsız? Bir şeyden mi korkuyor? Bir şey mi duydu? Mekândan mı hoşlanmıyor? Ben de derim ki "Tamam.". Mantıklı bir gerekçe istiyorum.
Yeterli değil niye istemediğini söylesin sebep sunsun açıklama yapsın sjsjsjs
Sen yapar mıydın açıklama djdj
Oraya gitmeni istemiyorum çünkü... sebepten diye kısa bir açıklama yapardım ajsjsjssbs
Yahu sebepsiz yere gitme diyemez miyiz bu ne böyle jdfj
Deriz de karşı taraf dinler mi bilemedim sndndjsjdd
Mecbur dinlemeliydi 😮💨
Dinlemedi mi huhhh kavga sebebi sndnsjsjs
Dinlemedi erkek erkeğe dedi gitti 😅
Ben de kız kıza çıkıyorum o zaman görüşürüz denilir skjsjsjs
Atayım mı kendimi gecelere
At at nsnsndjsjw
Sunmalı neden niçin hepsini söylemeli, egomuzu okşamalı korumacı davranışları ile
Sevgilimin basit, ucuz kıskançlığı hiç yoktur.
Oraya gitmeni istemiyorum derse gitmem. Vardır bir bildiği. Onu böyle bişeyle asla yormam kırmam
mantıklı sebebi varsa dinlerim tabi mantıksızsa bile dinlerim tek seferlik bir durum olma şartıyla üzmemek için ama her gittiğim ortama yapacaksa olmaz bu ilişki
Bunu istemeyebilir aynısını da kendisi yapmalı.
Beklentim bu yönde.
Veya benimle bir aktivite peşinde olmalı.
Ben her gün buluşmaktan sıkılmam.
Aksine memnun olurum.
Sene 69 Orhan abilerle film stüdyosundayiz ha orada da bir bayan senarist sevgilisine sakın bara gitme demişti adam da yine kafanda senaryolar var demişti hep beraber güldük hahaha.
Rüstem abi işler güçlerden
🙄🙄
Öyle bir şey demesi için elimde evlilik cüzdanı olması lazım. Aksi takdirde ben istediğim yere giderim..
Benim sevgilim bana karışa bilir gitme dediyse gitmem oda aynı şekilde bu ilişkiye olan saygıyla alakalı bir durum
Direk kısıtlayıcı bir ifade önce bir nedenini duymak isterim eğer mantık çerçevesinde ise dinlerim değilse giderim kısıtlamaya gelemem
Sevgilim olursa hem sevildigim hem sevdiğim birisi olur o rahatsız olmuşsa bi bildiği vardır diye gitmem o yapma derse yapmam gitme derse gitmem olması gereken de budur zaten.
Aynen öyle
Yeterli tabi, belli ki bir şeyden rahatsız. Onun rahatsız olması da yeterli bir sebep. Ama merakımdan sebebini sorarım illa.
Neden ve nereye gitmemi istemiyor?
Verecek mantıklı bir cevabı varsa gitmem ama kuruntu yapıyorsa giderim.
Sebep sunmasını isterim. Kimsenin keyfinin kahyası olamam.
Kimse değil sevgili o
Evet ama sevgilin sana salonun ortasında ayakta bekle dese 1 saat bekler misin? Sevgilimşn gitme ve görüşme dediği kişiler için sebep sunması lazım. Endişelerini dile getirirse ben de ona hak verebilirim. Belki yanlış bildiği bir şey vardır, o yüzden yanlış hamleler yapmak o kişiye ayıp olur
Verdiğiniz örnek çok absürt 🤷🏼♀️
Öyle bir şey diyemez, diyorsa da sevgilim değildir artık
Yoo niye böyle bir şey söylediğini gerçekçi bir şekilde açıklamalı ki ikna olayım
Güzel bir jartiyer giyip beni beklerse hiçbir yere gitmem :)
Giderim kız kıza bi ortama da gidemeyeceksek yuh yani
Neden diye soruyorsa orada bir sıkıntı vardır
Yeterli değil nedenini sebebini açıklaması söylemesi lazım
Sebep sunmalı tabiki.
her şeyin 1 nedeni vardır/ olmalıdır da
Yeterli ama aynı hassasiyeti onun da göstermesi şartıyla
sebebini söylemeli. söylese bile gitmek istiyorsam giderkm
Gitme. diyorsam gitmiyecek tabiki hersey karsilikli olmali
Gideceğim yerler bellidir, haber verip giderim.
Güven yoksa ilişki yoktur. Demesi yeter de mantıklı ve tutarlı olmalı.
Sevgilim yok ama genelde mantık arayan bir insan olduğum için sebebini sorardım
Bazen yeterli, bazen açıklama olmalı diye düşünüyorum
Tabiki geçerli bi sebep varsa kırmak istemem
Sebep mi sunmalı
Yeter tabiki ama yinede merak ederdim nedenini
Mantıklı bir açıklaması varsa gitmem
Açıklaması yoksa 🙄
O zaman seni ilgilendirmez der giderim😅
Peki aynısını o yapsa 🙄
Ayrılırım hahahzhxhf
Al işte ya shdjska
Napalım canım aa hahshd ama cidden mantıklı bir sebep varsa gitmem , kıskanıyorsa gitmem yani napalım
Ama sebep sunamıyorum işte jsfjs
O zaman yapacak bir şey yok onun için kendimi kısıtlayamam kusura bakmasın beyefendi 😅 ben de çelişiyorum ama hhshh
Sus be kadın der yoluma bakarım 😂
Ağzına lahmacun küreği ile vurmalı 🤦🏼♀️
Benim agıza da o kürek anca yeter 😂 iflah olmaz bir serseriyim ya 😂
Tortime sabırlar diliyorum 😒
O kadar haklısın ki sosyetik inat 😔 bende tortime sabır diliyorum 😂
😂😂
Aslında en önemlisi güven vermeli bana güvendiğini hissederek izin vermeli
İstemiyorsa gitmem dinlerim
Helal 🤌
Oranın nere olduğuna bağlı ksfj
Tehlikeli mekanlar gelmesin akla djf
Açıklamadaki gibi sakince söylerse gitmem