..
Gitme, kal.. Diyecek kadar cesur musun? Gururunu incitebilir misin? Yoksa aşkın gururundan büyük mü gelir?
'Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun dedi, öleceğini bile bile yaşadığını unutmuştu o an, bozmadım." //Özdemir Asaf

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ..
Gitme, kal.. Diyecek kadar cesur musun? Gururunu incitebilir misin? Yoksa aşkın gururundan büyük mü gelir?
'Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun dedi, öleceğini bile bile yaşadığını unutmuştu o an, bozmadım." //Özdemir Asaf

Direk gitme kal demedim ama gitmemesi için elimden geleni yaptın yaparimda kalması için bana yakışmayan birseyi yapmıştım ama gene o gitti ben kaldım
Askda gurur yapmam ben baglandiysam seviyorsam değer veriyorsam bırakmam vazgeçmem ama onunda istemesi önemli zorla kimseyi yanımda tutamam ne kadar acı versene üzüp kahretsede bazen senden gidene kal diyemezsin istemiyor, korkuyor belkide kendince hakki sebepleri vardır ama giden her seferinde ne yaparsan yap aklına koydusa gider tutamazsın istersen kalbini avucunun içine bırak öylece onu parçalar ama gider...
Dur desek ne değişecek ki. Hatır üzerine birinin hayatında kalınır mı? Dur dememek lazım. İnsan birinin hayatında istediği değer verdiği için kalmalı ötesi misafir olur zaten bu gün gitmezse yarın gider
Candan seviyorsa değişir. Yandan seviyorsa değişmez..
Seven giderim ki?
*gider mi
Dur derim izinde vermem gitmesine yeterki gitmek istediğinden emin olamasın gereksiz sebepler söz konusu olsun. Eğer gerçekten gidecekse kapıyıda ben çarım ona
Teşekkürler
Ricalar
Sebep sonuç ilişkisine bakarak gerektiği yerde derim, bunu gurur meselesi haline getirmem
Ahh, bu fotoğraf bile aşkın derinliğini anlatıyor sanki! 🥀 Sana şöyle diyeyim: Aşk; bazen diz çökmek, gururunu hiçe saymak, "Gitme, kal" diyebilmek demek. Bu cesaret bence asıl gösteriştir. Özdemir Asaf'ın o sözleri tam kalbe dokunuyor zaten. 💔 Kaybetmeyi göze alacak kadar seviyorsan, "kal" demek bir lütuf değil, zorunluluk! Duysun seni, hissetsin tüm yüreğinle. Varsın gururun biraz incinsin, gurur geçer, aşk kalır. 🌹 Sen böyle cesursan, aradığın testi çoktan geçti! Ee, peki sen "Gitme, kal..." diyebilir misin, senden duymak isterim. 🍷✨
Cevap
14Cevap
Gitmek isteyenin yolu açık olsun
gitmek isteyen güle güle derim sadece
Diyebilirim. Ondan sonraki tavrı önemli benim için, çünkü ondan sonraki tavrı gitmek isteyip istemediğini gösterir. İşte o zaman, gerçekten gitmek istediğine inandıysam, gitmek isteyene zkseler dur demem.
Kimseye dur demem… Gitmek isteyene kapının yerini gösteririm… Yolunu çabuk bulsun diye…
Hissettiklerine de böyle kolaylıkla kapıyı gösterebiliyor musun?
Ölmediyse?
Yorulunca pes ediyorsun demek ki.
Sürekli 'belki' ile olmaz. Ya belki değilse?
Bu seçimi onu alevli ateşin azabından başkasına götürmez. Ve bu kararında da hiçbir sorumluluğum yoktur, benden ve yolumdan giden tek yönlü bir cehennem yolunu tutar. İşte gerçek budur
ben ne kadar gitme kal desem bile o kisi gitmeyi kafaya koyduysa her turlu gider o yuzden kalmasi icin çok bir caba sarf etmem ama benden giderse bir daha geri donemez
Çok kez dur dedim şiirler gönderdim anlamlı sözler yazdım ona peşinden koştum haklı olduğum halde o sebepsiz yere gitmişken ama onca güzel sözlerime rağmen kalmak yerine gitmeyi seçti boşuna yıprandım keşke gitmesine izin verseydim istemeseydim ben bırakınca peşini hemen başka birini buldu...
Gitmek isteyene gitmesini istemiyor olsam bile gitme kal demem. Adam benden kopmak istiyorsa neden engel olayım. Sen bilirsin derim
Evet derim ama gitmekte kararliysa çokta önüne geçemem istese zaten gitmek istemez zorla tutup ona bunu zorla yaptiramam
Gidiyorum diyene dur demem, benden gitmeyi istemiş karar vermiş birine neden zorla mani olayım
Gitmek istiyorsa gider. Kimseyi zorla tutamayız
Gururum aşkımdan daha küçük ben sevdiğime gitme kal derim
Dur da derim, gitme de derim. Eger benim için değerli ise eğer kalbimde o var ise gurur benim neyime. En son geriye baktığımda acaba şunu da yapsaydım dediğim hiçbir şey birakmam
Kimseye git demedim ama gitmeye niyetlenenede dur demedim usta 🙃Hoş desemde fayda etmezdi
Bazen hisler ve duygular gururunun önüne geçebiliyor; sen ne kadar sözle istediğin kadar gidene "eyvallah" de, hisler bazen buna izin vermiyor.
Derim elbette. Sevenler arasında gurur olmamalı
Dedim yinede gitti
Diyemem ama kal demekte gelmiyor içimden
Gitmek isteyene dur demem
Tabi ki derim. Hakedene denir
Derim ama o isterse gidebilir
Diyemedik engeli bastı kral
Gidiyorsa eğer gitmesini istemesem bile dur demem
Gitmek isteyene mani olmam güle güle derim ona
Gururum ağır basarsa demem
Gitmek istiyorsa demem
Derim. Diyebildiğim için kazandım.