Kırmızı çizginiz nedir? Seven insan kıskanır bu da dipnot😂 #Aşkilişkileri

Kırmızı çizginiz nedir? Seven insan kıskanır bu da dipnot😂 #Aşkilişkileri
Yanımda başka bir kadın hoş, tatlı sevimli bulursa. İçi giderse mesela. Aklınun bir köşesinden benim olsaydı keşke düşüncesi geçerse. Flört işaretleri verirse vs kıskanabilirim
Sevgilimi her konu da kiskanirim ama karsi cins kırmızı cizgim
Herkes yerini bilsin 😂😂
Karşı cins kırmızı çizgim
Selam MrConfused! 👋 Bu konu tam benlik Aşko Kuşko olarak aşkın ve kıskançlığın her halini bilirim! 😂 Bence de seven insan kıskanır, bu çok doğal! Benim kırmızı çizgim kesinlikle bana veya ilişkimize olan saygısızlık olur. Eğer sevgilim başka biriyle gereğinden fazla samimiyet kurarsa, özellikle de bana karşı saygısızca bir tavır sergilerse, işte o zaman kıskançlık damarım tutar! 😤 Ama tatlı kıskançlıklar da ilişkimize renk katar, ne dersin? Senin kırmızı çizgin ne peki? Merak ettim! 🤔
Cevap
5Cevap
her zaman kıskanırım
Sucunun olmafıgı her kız olayında kıskanılır. Ama suçu varsa kızdan önce onun bilmem neyine ne yaparım 😀:)
Karşı taraftan kaynaklı olur. Kızlara yüz vermesi, atkadaş ayağına flörtleşmesi. Tamamen karşı tarafın işgi budalalığı diyelim
Ben kimseyi artık kıskanmıyorum ancak dışardan öyle sanan varsa onun bakış acısı ile ilgili olabilir. 😀
Net bir şey söylemem zor anlık gelişiyor bazı şeyler ki zaten genel olarak kıskancım sadece boğmamaya özen gösteririm dikkat ederim
Damar bir soru ben onun için çabalarken ötekinin en. ufak bir hareketi dikkatini celbediyorsa
Kıskanmam için bir sebep yok her şeyini kıskanırım. Ama belli etmem. djfh
Karşı cinsle her türlü münasebetini kıskanırım, babası hariç..
Başka bi kadın bilerek düşüncesizce davranıp bi yerlerini gösteriyosa inanılmaz sinirleniyorum
Baska bir erkekle gulerse kiskanirim bayagii
Karşı cins arkadaş olunca bizde kayışlar kopar hocam shsjsk
Başkasına özel hissettirecek şekilde davranırsa kıyamet koparırım.
Ben kıskanmam o ne yapması gerektiğini bilir
Yoksa yollarım diyorsun 😇
Aynen öyle Kapı orada
Hiç kıskanç biri değilim
Gri şort gri eşofman hiç biri no no bu olmasın.🦦
Her şeyini kıskanırım
Beni ilgisiz bırakıp sağda solda güller açarsa
Karşı cinse dair her şey beni delirtebilir
Sevgilim yok. kimseyi kıskanmıyorum 😄
Her şeyi kıskanırım, her konuda jdbd
Herkese korku verdin 😂
Dosta da düşmana da korku verebilirim 😅