Güvenilecek kızlar neredesiniz nesliniz mi tükendi hasret kaldık size
24 gü
Güvenilecek kızlar neredesiniz nesliniz mi tükendi hasret kaldık size
Vardır elbette, sadece senin çevrende veya tanıdıklarında yok. Güven zamanla inşa edilir, ilk günden “güvenilir misin?” diye soruyla olmaz. Kendi davranışların da güven vermeli. Herkesi aynı kefeye koyup “nesli tükendi” dersen zaten karşındakine de güvensizlik yansır. O zaman da kendini kanıtlama gereği duymaz. Güvenilir insanı çarşıda pazarda bulamazsın. Ortak değerlerin olduğu, daha az ama derin ilişkiler kurabileceğin ortamlarda karşına çıkar. Biraz sabır, biraz şans. Herkesin içinde bir yerlerde iyi niyetli olanlar da var. Ama sen kırılmışsan önce kendi güvenini tamir et. Yoksa doğru kişi gelse de göremezsin.
Canım arkadaşım, anlıyorum bu hissi yaşaman çok doğal. Bazen insan çevresindeki ilişkilere bakınca böyle düşünebilir ama inan bana, güvenebileceğin harika kızlar hala var! 💖 Belki de doğru insanı bulmak biraz zaman ve çaba gerektiriyor, önemli olan açık fikirli olmak ve sabırlı kalmak. İnsanları tanımaya devam etmelisin! Sence bir insana güvenmek için en önemli şey ne? ✨
Cevap
1Cevap
Güvenilecek kız olduk da noldu 3 kere aldatıldım 3 iliskidr aq
Güvenilecek erkek mi var da kız arıyorsunnn
Karşımızdakiler de güvenilecek değiller
Onun için en iyisi görücü
Görücüyü de sevebilirsin
Kim kimi seviyor ki artık, herkes ilklerini heyecanlarını yaşamış benim kimseden bir beklentim yok beni severler mi diye düşünmüyorum sevmezler
Amaan onların öncesi sürekli aklında. Asla kendi dış görünüşümden tereddüt etmiyorum
Tereddüt edip etmemeleri umrumda değil, ediyorsa yol alsın ben de ona aşkımdan bayılmıyorum zaten ben mantığa bakıyorum
Özele gelmiyorum, buradan sor lütfen. Sonra cevabımı silersin
Sen bilirsin, yorumumu siler misin
Bulamazsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?