Aşk İlişkileri Arkadaşım sevgilisi olsun istiyor güvenilir birini nasıl ve nerden bulabilir? YüreğiminGüzelliği26 Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kendisi 21 yasinda 27/28 yaş sınırında biri olsun istiyor.. Güncellemeler+1 yıl Profilinde fotosu olmayanlarla tanstrmycam boş yere muhatap olmak istemiyorum Arkadaşım sevgilisi olsun istiyor güvenilir birini nasıl ve nerden bulabilir? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ZırhıPaslıKahraman Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. :Dhttps://www.youtube.com/watch?v=Ylckzyot58w 1 4 Yorumla YüreğiminGüzelliği26 +1 yıl 😄 Yorumla YüreğiminGüzelliği26 +1 yıl Profiline foto koyarmsn Yorumla ZırhıPaslıKahraman +1 yıl Maksat gülmekti ya umarım iyi birisini bulabilirsiniz :) Yorumla YüreğiminGüzelliği26 +1 yıl Peki teşekkürler Yorumla
Esmeriliçeee35 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl Arkadaşın çok imkansiz birsey istiyor bu devirde guvenilir iyi insanlar olsa benim bütün arkadaslarim ve ben evli olurduk ama yokk öyle biri hic arama sen hele ki burda cok sahtekar yalanci var burda yakma arkadasinin başini benden kucuk bir tavsiye 0 0 Yorumla
alcohólico Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl Sosyal medya vs uzak dursun yeter ne çıkacağı belli olmuyor 1 0 Yorumla
FelFire Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Arkadaşını hiç mi sevmiyorsun da burdan insanlarla tanıştırıyorsun?Erkek halimde tedirgin oluyorum burda ben. 0 0 Yorumla
blue-life Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı. Benim arkadaşlar kafe kafe geziyor kızlarla tanışmak için cebine parayı koysun o mekan benim şu mekan senin dolaşsın 0 0 Yorumla
lbimavi Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl burda güvenilir kelimesini kullanmak bile lüKS olur :D 0 0 Yorumla
Sessizlik2307 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olgun birini istiyr bellik anck kendisinide tanımak lazm 🌸 0 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı. Reel çevresinden baksın. Uzak ilişkiler çok yorucu olur, ilk defa sevgili yapacak ise. 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Yaşı bana uymaz. 25 ve 25'ten büyük birine ihtiyacım var.. 0 0 Yorumla
SHEKAU Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yazık, bu erkeksiz dişileri gördükçe içim burkuluyor ne hale geldiler 0 0 Yorumla
refleks22 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. kendisi bulamıyor muş? :) 0 0 Yorumla
cahit222 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 +1 yıl 22 isterse gelsin 0 6 Yorumla YüreğiminGüzelliği26 +1 yıl Isin var mi Yorumla cahit222 +1 yıl Var tabi Yorumla YüreğiminGüzelliği26 +1 yıl Proline foto koysana Yorumla cahit222 +1 yıl Ben görmemişim daha kızı ben görmeden neden koyayım Yorumla YüreğiminGüzelliği26 +1 yıl Tamm koyma Bosver iyi gclr Yorumla cahit222 +1 yıl İyi geceler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
:D
https://www.youtube.com/watch?v=Ylckzyot58w😄
Profiline foto koyarmsn
Maksat gülmekti ya umarım iyi birisini bulabilirsiniz :)
Peki teşekkürler
Arkadaşın çok imkansiz birsey istiyor bu devirde guvenilir iyi insanlar olsa benim bütün arkadaslarim ve ben evli olurduk ama yokk öyle biri hic arama sen hele ki burda cok sahtekar yalanci var burda yakma arkadasinin başini benden kucuk bir tavsiye
Sosyal medya vs uzak dursun yeter ne çıkacağı belli olmuyor
Arkadaşını hiç mi sevmiyorsun da burdan insanlarla tanıştırıyorsun?
Erkek halimde tedirgin oluyorum burda ben.
Benim arkadaşlar kafe kafe geziyor kızlarla tanışmak için cebine parayı koysun o mekan benim şu mekan senin dolaşsın
burda güvenilir kelimesini kullanmak bile lüKS olur :D
Olgun birini istiyr bellik anck kendisinide tanımak lazm 🌸
Reel çevresinden baksın. Uzak ilişkiler çok yorucu olur, ilk defa sevgili yapacak ise.
Yaşı bana uymaz. 25 ve 25'ten büyük birine ihtiyacım var..
Yazık, bu erkeksiz dişileri gördükçe içim burkuluyor ne hale geldiler
Burda kimseye güven olmaz
Burdanmı bulcan sevgiliyi xd
kendisi bulamıyor muş? :)
Burdan bulman zor
22 isterse gelsin
Isin var mi
Var tabi
Proline foto koysana
Ben görmemişim daha kızı ben görmeden neden koyayım
Tamm koyma Bosver iyi gclr
İyi geceler