arkadaşlar evde ailem özgürlüğhama kısıtlıyor Max marketi gidebiliyor um evlenene kader böyle evlenince kocanla gezersin mentığı var bende diyorum sahte bir evlilik yapsam?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
sahte evlilik yerine gerçek evlilik yapabilecek babayiğit bulsan dkdhdjjd
gerçek istemiyorum sıkılırız
sıkılmayı birlikte sevecegin birisini bulman lazım. uzun ilişkinin mantığı bu. ondan sıkılmana rağmen onu birakamiyorsan onu seviyorsundur. kaç tane ilişkim sıkılmaktan bitti bi bilsen. bunu basarabildiklerim evlilikten dönmüştü. aşırı sıkılgan birisi olma etkisi de var bunda
ya istediğin kadar sevö aynı eve girince max iki yıl
yaslilarin buna karşı çözümü çok çalışma, çocuk, kahvehane kadınlar birlikte gün vs yapış yani eşten kaçış çocuk vs derken de hayat geçip gidiyor. çalıştığın zaman zaten eşini akşamları göreceksin. o zaman ondan sıkılmazsin. üniversite aynı evde yasasan 2 sene sonunda kesin sıkılmayla biter
işte onu diyorum ben evliliğin insan doğasına aykırı olduğunu düşünyüorum
aykırı değil sadece 25 üssüne hitap ediyor. yaş aldikca elindekilere daha çok tutunmaya basliyorsun. hayat hemen geçip gidiyor sıkılmaya vaktin bile kalmıyor
diyosunn evlilik iyidir yani öylemi
25 ten sonra öyle. hayatın ev is ev işten ibaret oluyor. eskisi gibi senede 3-4 manit degistiremiyorsun. senede 1 flört bile olmuyo öyle düşün. yalnızlıktan kafayı yersin
sıkıcı dimi aqa
baya sıkıcı. hayatındaki max değişiklik mesai oluyor. akşama da işim var. yarım saat önce geldim. sırf tatil yapıp kafa dinlemek için kpss caliscam. memursan hayat güzel
memur değilim hahaha atama bekleyen bir ğariban
tatilsizlik garibani
kafayı yicem. bu akşam ozel dersim iptal oldu diye bayram ediyorum. akşam 6 ya kadar çalıştım
ne dersi su böyle
dgs sinavi var bugün. onun için matematik dersi
aaa başarılarrr
teşekkürler
ama benim sınavım degil çocuğun fjdhjd dersi veren benim
hahhha benim algı gitmiş senin sanıyodumm jmjmmjmj
benim ags varda seneye artik. bu senekine girmedim. ders çalışmaktan, dersten biktim valla
hangi branş senin hahahı aslında girsen yapardin hergün çalıştııın şey zaten
ilköğretim matematik, ortaokul matematik ogretmeniyim. ama bizim sinavda lise matematik ogretmenleriyle ayni akademik pür matematik bilgisi soruluyor. geçen sene 50 soru isaretleyip 35d 13 y yapmıştım. egitim bilimleri sinavi da vardi o zaman. ondan 45 d 35 mi 25 y yapınca düşük puan gelmişti. çalışsam olur da ozel derstekilerin o pür matematik dersleriyle alakasi yok ama matematiğimi de gelistirmiyor değil hani. en son ogrencilerim sayesinde geometrimi baya gelistirdim. dgs ogrencisiyle deneme cozerken de tyt matematiğim baya gelişti
waw aslında çok iyi yapmısın ah bi atama verilse böyle düzgün rahat giderdin zaten illa geliştirir soru çözdükçe gelişen bişey zaten kaç alım var sizde
geçen sene mayısta 171 almislardi komedi gibi. bu sene ondan hic girmedim. akademi olaylqri otursun bi 500 1000 kişiye cikar en az. şimdi sıkıntılı bir donem. secim donemi oy icin fazla da alirlar artik o sene atanirim
ayy çok az ya yüz ne abi cami yapcaklarına okul yapsınlar
camileri doldurmak icin hoca ve dincileri aliyolar. haftalık 4 saat din derslerini nasil da getirdiler. bizde lisede 1 miydi 2 saat mi neydi
bizde iki saatii kaldırdılar galiba onu dimii
2 saat düz dersi. 2 saat peygamber hayati vs derslerini dayatiyorlar
o seçmeliydi
okul seçiyor zorunlu alıyor öğrenciler. sekuler denecek chpli şehrin okullarında bile oyle
onu bilmiyorum ıma behde iki saati yaşın kaçç
28. 2011-2015 yılları arası lise okudum
way be bende 2018 2022bizde iki saati din
çok değişmiş. 2016-2019 arasi üniversite okumak çok güzeldi. lisede öyledir sanırım bizim zamanda da iyidir gerçi. uni işleri de 2022 den sonra sarmamaya baslamisti 24te bitti benim de :/ bölüm degistirdim sen daha bebeyken kdhdjjdj
2022 dün gibi geliyor nasıl 2025teyiz ya
ayyy evet 22den sonra gerçekten sarmadı ah keşke bende senin döneminde okusaydim
ekonomi etkisi olsa da insan olaraktw iyiydi sanki. biz daha kolay samimiyet kurup ortam yapardık. daha dışa donuktuk. sosyalleşme de ucuzdu. rahatça eve falan çıkıp her akşam gezebiliyorduk
harbi be eskidenn lisedeydim siz üni okurken daha bi hoş duruodu şimdi çocuk gibi ahahha
çocuk gibi derken
eskiden üni okuyanları görünce olgun filandı şimdi üni okuyanlar çocuk gibi onu diom
okuyanlar olsa iyi şimdi 35 40 yaşında insanlar çocuk gibi davranıyor fjhdjdjd işim gereği ne insanlar görüyorum bir bilsen
aile işimiz temizlik işi oradan herkesin hayatıyla iç içe oluyoruz. ozel ders işi de aynı
jkjjkkjkii bence o korona aşğsından sonra bize bişey oldu
bu arada kınamım 35 40yaşımda bende hala çocuk gibi davranabilirim jsjmj
aşıdan değil de hayatları bombos geçmiş insanlar olgunlasamiyor. enerjikligi kaybetmeyi, içindeki çocuğu öldürmeyi demiyorum:)
ayneen sırf bakkala gitmek için formaliteden evlen :D
onu istiom zaten aslınd gay biri ılsa
çıldırmışsın sen
ne alakası var ya yol bulmaya çalışıyorum iki olasılııım var zaten
ya kocaya kaçıcan ya evden kaçıcan :D
Güvenilir insan bulmak samanlıkta iğne aramak gibi artık umarım bulursun
öyle gerçekten
Yap artık evlen kurtul ne istiyorsun?
gay var mı
Gay de bulunur tabii ki tüm mesele oysa
onu istiom
Tamam aramaya devam et öyleyse