Yarın hoslandigim cocukla bulusucam ama bu çocuktan resim kursu aliyorum. Ders amaçlı buluşuyoruz yani, dekolteli bir gomlek giysem yanina giderken ama gomlegin dugmeleri birden acilabiliyor fark etmeyebiliyorum bu durumda rezil olur muyum cocuk ne der?
Cevabın nedir?
gerçekten sizin dünyanızı yaşamak istiyorum haa... düşündügün şeye bak yarın biriyle bulaşacaksın gömlegimin dügmesi açılırsa ne olurumu düşünüyorsun gerçekten tebrik ediyorum başarılarınızın devamını diliyorum kafanızı sikim sizin
36 Yorumla
Soran+1 yılAslinda olay şoyle gelisti arkadasim bende kaliyordu iste ne giyecegim konusunda prova yapiyorduk arkimle sonra o gomlegi giydim iste guzel durdugunu falan soylemisti bir sure sonra gomlegin duymesi acildi da ordan cikti muhabbet ve o gomlegi daha oncede sinemada giymistim ordada acilmisti ama karanlik oldugu icin kimse gormemisti simdi cocugun yaninda da acilirsa diye abahabab
Soran+1 yılAhahahaha acik mi dursun yok gercekten ayip olur o kadarida sonucta cizim yapmayi ogreniyorum ben o cocuktan
Soran+1 yılEvey bunu inkar etmiyorum zaten sorudada hoslandigim cocuk diye belirtim ama platonik oldugu icin onun ne dusunecegini bilmiyorum belki benim hakkimda olumsuz dusunur
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAteşle barut yanyana durmaz bak demedi deme, hocan seni ziker, bide bunun flüu resmini çizer :-)
Eğitim şart diye de altına not düşer...02 Yorumla
Soran+1 yılOna nü deniyor fluu degil ahahaha egitim sartmis ahahah yok oyle biri degil ama sorun su rezil olur muyum?
- +1 yıl
Nü olduğunu Bende biliyorum bayan çok bilmiş miş :-) nü ile flu 'nun arasında ki farkı ona sor o söyler sana... Evet eğitim gerçekten şart ;-)
Rezillige gelince, Allah sana selamet versin ne diyim...
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa ben otobüsden inerken acilmişti iki dügmemde düstü yere patladi karsımdaki 2 genc baktı baya ıc camarrımda gozuktu tabi nabacagımı bılemedim kapadim elimle gittim hemen magazaya tshirt aldım :D
04 Yorumla
Soran+1 yılyani evet o çok kötü olmuş ama sen o 2 gençi hiç tanımıyosun ve bir daha da görmeyeceksin ama bu benim hocam ve her hafta dersimiz var ve aynı zamanda hoşlanıyom laa ben bundan
Cevap sahibi+1 yılhiiim bence hosuna gidecektir hosuna gıtmeyen erkek olmaz sadece bellı etmeyen errkek olur eve gıdınce yataga yattıgındada aklına senı getirir bence :D:D
Soran+1 yılYalnız yani buna çok yavşayan var bide benden bir 5 yaş kadar büyük olunca bana abi gözüyle bakıyor yani bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılyine abazan yagmuruna tutulduk kız ıyımı :D:D
Bizim sinifta bir kziin ki acilmisti kahkahalra bogulduk
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahha eig secmek istedim bunu neden bilmiyorum
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
57Cevap
+1 yılMemeler baş kaldırmış memeler baş kaldırmış kavusmuyor düğmeler.
43 Yorumla
Soran+1 yılAhahahha 😂😂😂
- +1 yıl
Yaheyy yaheyyy 😂
- +1 yıl
Halay lutfen asfsgs 😁😁😃😂😂😂😅😅
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. O zaman Başka Birşey giy Sen kendin istiyorsun düğmelerin açıklmasını
Bizede işe yararmı diye soruyorsun
Kesinlikle işe yarar Elde edersin..
Ama uzun soluklu bir birliktelik olurmu bilemem :)11 Yorumla
Soran+1 yılAhahah ondan degil ya baska giyecek kiyafetim yok o yuzden o gomlege kaldik gene
+1 yıleğer bir kızın gömleğinin üstten ikinci düğmesi açıksa ve size geliyorsa, ya bir şey istiyordur, ya da almıştır sen farkında değilsindir. (Cenk atasözü)
13 Yorumla
Soran+1 yılAhahah cok fesatsin 😛😛😛
- +1 yıl
sen de tehlikelisin. www.kizlarsoruyor.com/.../q684738-tehlikeli-kizlar-nasil-belli-olur
Soran+1 yılAhahahha bayagi iyi ozetlemissin teglikeli kizlari
- Aşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı.
+1 yılAyıp ya, biraz usturuplu giyin.
Sonra diyoruz erkekler neden sexs objesi olarak görüyor bizi, bak bu yüzden23 Yorumla
Soran+1 yılYok onun oyle gorecegini sanmiyorum yani muhtemelen bakmayacak bile
- +1 yıl
O halde ne böyle soruyorsun?
Soran+1 yılSadece rezillik mi yoksa insallik hali olur mu hani ne dusunur diye
+1 yılo gömlek yerine ortamı biraz daha ısıtacak bişeyler giyebilirsin.. en azından biri bana karşı bişeyler hissederse bunu yapsın :p
07 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim ne giyiyim yani?
- +1 yıl
ben bu sitede yeni olduğum için net olarak yazamıyorum. yanlış bişeyler yapmamak adına :))
ama mesaj atarsan paylaşabilirim belki ;)
Soran+1 yılNasil bunun bu sitede yeni olmak ile ne alakasi var
- +1 yıl
var, çünkü detay taktik verince +18 e girebilir durumlar :) taktik isteyen sensin ben de yardımcı oluyorum bir erkek gözüyle ;)
Soran+1 yılBu uyeye mesaj gonderemezsin diyo site +18 ne fark eder yani sen soyleyecegini burdan soyle
- +1 yıl
olur mu ya, gönderenler gönderiyor :)
- +1 yıl
dene bakalım ;) yanlışlığı düzelttim
+1 yılBiz senin amacını anladık. Giy sen gömleği aç düğmeleri.
32 Yorumla
Soran+1 yılBence cok yanlis anlamissin
- +1 yıl
Gayet doğru anladım. Kendini nasıl basitleştiriyorsun bu kadar? Düğmesi açılıyorsa giymeyeceksin. Rezil olur muyum diye soru mu olur ya. Kafaya bak
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çocuğun ateşini yükseltip aklını başından alacaksın dimi şeytan olum bu kadınlar :D
27 Yorumla
Soran+1 yılIste onun oyle biri oldugunu hoc sanmiyorum yani
Soran+1 yılBisey sorabilir miyim yani cocugu cok tanimiyorumda tanidigim kadariyla akli uckurunda olan biri degil yani oyle olsa fena yavsayan bir kiz var buna surekli mini etek giyiyor yaninda bide bacak bacak ustune atip oturuyor yani bildigin biyerlerini gostermeye calisiyor cocuk orali bile olmuyor (ki kiz bide guzel sayilir hatta bildigin guzel yani) istese bu kizi yataga atar cok rahat belkide atmistir bile hic bir fikrim yok ama ne biliyim yabi dedigim gibi abaza biri oldugunu sanmiyorum ama sana sorum su bu hormon dediginiz sey neye gore calisiyor
- +1 yıl
Hadi ya öyleyse günahını almayalım demek ki sadece... değil karaktere de önem veriyor adammış yani. Açıkçası hani bende sevmemiş hoşlanmamışsam Megan foxda olsa umurum da olmazdı. Ama sevmişsem değişir. Ya şimdi hormon dediğin şey insan evladının üremesi lazım yani tamamen doğal bir hissiyattır eğer o hormon olmasa eminim kadın erkek ilişkileri de bu denli iyi olmazdı. Ara da bir krizi tutuyor ihtiyaçların var çocuk yap üremen lazım diyor bedeni pek çok şeye karşı dayanamaz hale getiriyor özetle nahlet olsun ya bune l*n iğrenç :D
Beyni yok fikri var işte.
Soran+1 yılAnladim saol 😊😊 peki benim hakkimda ne dusunur o zaman o gomlek acilsa sence?
Soran+1 yılAhahahha yok artik israrla kapatmayacak degilim de aahahha cocuk dalga bile gecebilir yani biraz rahat biri
Ne güzel işte farkında olmadan senden etkilenmesini sağlarsın.
14 Yorumla
Soran+1 yılolumsuz da etkilenebilir
Soran+1 yılniye ciddi düşüneyim ki sadece takılmak istiyom :)
sen o düğmelerin açılmasını istiyorsun seni gidi seni
02 Yorumla
Soran+1 yılyok istemiyom ama yani daha önce olmuştu da eğer olursa yani çok rezil bir durumsa giymeyim hiç o gömleği
Aşk İlişkileri konusunda 777 cevap paylaştı. İlla onu mu giymen gerek
Cevabını bildigin sorular sorma k. sar der ne dicek00 YorumlaBence dekolte giyme onlar senin kendi guzelliklerin yani gerek yok cocugun aklinda baska turlu kalmaya...
seni hafif mesref sanmasin00 Yorumla
+1 yılherşey isteyerek olmalı, sogukkanlı sekilde söyler kapatmasını saglardım :)
02 Yorumla
Soran+1 yılMuhtemelen o da ya benim fark etmemi bekler ya da sen istersen bir tuvalete git falan der hani aynaya bak anlaminda ama rezil bir durum mu acaba :)) bide hersey isteyerek olmali ne demek anlamadim
- +1 yıl
sacmalama neden rezil bir durum olsun :) bosver onu su anda nasıl anlatacagımı bilemedim :D
Yanına gittiginde dikkat çeker zaten sonradan açııncada anlar ne istedigini:)
04 Yorumla
Soran+1 yılYok yanina gitmem dikkat cekmez galiba
Soran+1 yılCizim icin ders aliyorum derse gidicem ve ilk ders degil sonucta
Ben sana şimdi başka bisey giy desem sen dersin ki ; giycek birşeyim yok :D
01 Yorumla
Soran+1 yılTam olarakda oyle yani o gomlek cok guzelde biraz sıkıntılı
+1 yılne dicek canım insanlık hali abaza değilse sıkıntı yok
02 Yorumla
Soran+1 yılYok abaza değil de yani hani ne salak bir kız diye düşünür mü?
- +1 yıl
ben düşünmezdim bilmiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 711 cevap paylaştı. işte tam portrelik bir resim malzemesi der leonardo dicaprio nun çizimi gibi çizer seni :) ah seni
10 Yorumla
+1 yılolsun olsun birşey olmaz; benimde resimim iyidir bende ders verebilirim istersen :D
04 Yorumla
Soran+1 yıl:D bunun resim yetenegi iyi oldugu icin degil ki tatli oldugu icin ders aliyorum
- +1 yıl
senin niyetin farklı sen onun dolma kalemini merak ediyorsun anlaşılan :D
Soran+1 yılAhahahaha ayip yaa deme oyle seyler
- +1 yıl
ne abaza insanlarsınız be
+1 yılYirtarim gomlegi enginlere sigmam tasiyorum.. ulu turk erkegi
01 Yorumla
Soran+1 yılUfff
Gizli Üye(30-35)+1 yılçocuk ne der bilemem ama sen bu işin sonunda kendini yatakta bulmayasın sakın :) git başk bir şey giy
01 Yorumla
Soran+1 yılYok oyle olmazda rezil olursam o cok kotu olur yani oyle yataga atacak biri degil
Rezil olmazsın ama fena tahrik edersin çocuk nü resim çalışması yapabilir :)
00 Yorumla
+1 yılO zaman sen ders çalışmaya girmiyorsun kesim annene mervelere gidiyorum dersin
05 Yorumla
Soran+1 yılYoo annem biliyor çizim dersi aldigimi hatta annemde oralardan gecerken tesadusen tanismisti hocamla hatta hocam derste diyo sen evde hic cizim yapmiyon seni annene sikayet edecem diyo ahahahah bizimkide boyle bir iliski
- +1 yıl
Hımm beli baya ilerlemiş ama amacın ney onu bir söylesen
Soran+1 yılBir amacim yok oyle amacsizca takiliyorum
- +1 yıl
Hımm belli
- +1 yıl
Hımm beli
Göğüslerin güzelse olabilir çocuğu tahrik etmis olursun
02 Yorumla
Soran+1 yılYa da ne salak kiz yaa bir gomlek secmis var mi yok mu belli degil 😂😂😂
+1 yılBaşka gömlek giymeyi akıl edemedin mi?
14 Yorumla
Soran+1 yılBaska gomlek yok yani daha once giydim baska gomleklerin hepsini
- +1 yıl
Böyle yaparak yanlış izlenimler uyandırırsın, benden söylemesi.
Soran+1 yıltamam tesekkur ederim +1
- +1 yıl
Rica ederim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılHem dekolteli giysem diyorsun hemde dugme açılır mı diyorsun. O gomlegi giyme sen
00 YorumlaAmacın rospuluksa başaracak azim var sende düşüncenin içine edim senin sen nasıl bir Sürtüksün yat altına tam gelsin
211 Yorumla
Soran+1 yılTerbiyesizlesme
Soran+1 yılSana ne kardesim allah allah insanlar istediklerini yapmakta ozgurdur
Soran+1 yılSen hangi semttesin ki belki bende ordayimdir bide sana ne oluyor yaa
Soran+1 yılTamam da sana ne yani ben senin kardesin degilim sevgilin degilim biseyin degilim sonucta
Soran+1 yılSen git
+1 yılOnu giyme ozmn başka kıyafetin mi yok bacım
06 Yorumla
Soran+1 yılGomlek giymek istedim da diger tum gomleklerimi onun yanindayken daha onceden giydigim icin
- +1 yıl
Bence bir erkek ona dikkat etmez yani aynı kıyafeti giydiğine ama neyse sen daha iyi bilirsin
Soran+1 yılGercekten mi?
- +1 yıl
Yani ben insanın kıyafetine cok önem vermem normalde yani karşındaki kişinin koyafetine markasına bakarak ona bir ilgi duyuyosAn cok sıkıntılı gerçekten
Soran+1 yılMarka olayi degil zaten o da surekli ayni seyi giyiyor olabilir (bok gibi giyiniyor zaten ama cok tatli) ama ben ne bilem ayni seyleri giymek istemiyorum yani neden bilmiyorum ama
- +1 yıl
Sıkıntı yapma giyimin cok önemli değil de neden dadandın bukadar illa gömlek daha mı ilgi çekici oluyo
Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Giyme yataka atmicaksan
02 Yorumla
Soran+1 yılO sorun degilde sadece rezil mi olurum?
+1 yılFazla heyecan yaratma sıkıntı olmasın
03 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim
- +1 yıl
Karşında ki insani tanımıyorsun olumlu veya olumsuz tepki alabilirsin
Soran+1 yılHimm saol yorum icin
O gomleksiz yapamıyor musun
10 Yorumlaaçılıyorsa giyme o zaman başka bişey giy
00 Yorumla
+1 yılçok fenasın sen...:DDd
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüzel senaryo ;)
13 Yorumla
Soran+1 yılcool story bro :) yani olmaz ama hadi olursa diye çünkü daha önce o gömleği sinemada giymiştim duymeleri açılmış fark etmedim arkadaşım uyardı gömlek çok seviyom ama açılabiliyor yani
Cevap sahibi+1 yılAçılsın işte boşver hep resim mi çizecek çocuk biraz da film çekin :)
Soran+1 yılBsndndnndhdhgghrj
Aşk İlişkileri konusunda 383 cevap paylaştı. Neden onu giyiyorsun başka yok mu ki
14 Yorumla
Soran+1 yılDigerlerini daha oncede giymistim o yuzden
Soran+1 yılYok yaa hoslaniyorum ama o kadar da basit biri degilim fikik verecek kadar
+1 yılben olsam basit kız derdim...
02 Yorumla
Soran+1 yılHimm yorum icin saol
- +1 yıl
işe yarasın sende sağ ol...
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBeyaz tenliysen offff diyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılSen oyle diyonda karsimdaki ne dusunur yani rezil olur muyum?
- +1 yıl
Tahrik olmaktan başka birşey olmaz emin ol
+1 yılsiz nekadar tehlikeli oldunuz böyle amq:
10 YorumlaCocuk birden goguslerine yapişmazsa iyi :)
04 Yorumla
Soran+1 yılOyle bisey yapmazda benim hakkimda olumsuz mu dusunur ne basit bir kiz falan diye
Soran+1 yıltamam tesekkur ederim
+1 yılİster istemez gözü kayar oraya ;)
03 Yorumla
Soran+1 yılGözü kayması değilde ne düşünür yani ne salak bir kız fark bile etmiyor
- +1 yıl
Ben olsam öyle düşünmem. Kendi kendine acilabilir ve fark edemeyebilirsin sonuçta orana hep bakmıyorsun. :)))
- +1 yıl
ya da git başka bişey giy şartmı onu giycen :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet kaliten düşer
12 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim +1
Cevap sahibi+1 yıl:) rica ederm
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. erkektir bilerek yaptigini dusunur;)
00 Yorumla
+1 yılKendini dağlara tepelere vurur
00 Yorumlaizler bolca gögüsler kücükse hiç yapma
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. çocuk resim diye neler çizer allah bilir.
00 YorumlaGünah günah
14 Yorumla
Soran+1 yılNeden gunah olsun ki
Soran+1 yılAhahaha magrem kelimesiin anlamini bilmiyorsun bence ama demek istedigini anladimda niye yasak olsun yani?
Aşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı. Destek li değilsen sıkıntı yok
04 Yorumla
Soran+1 yılDestek li degilsen derken
Soran+1 yılYok cocuktan hoslaniyorum o ayri ama etkilemek icin boyle basit seylere girismem yani
sütyen yoksa sıkıntı :DD
03 Yorumla
Soran+1 yılSutyen var canim yani yapma
Soran+1 yılRezil olmam yani o zaman
+1 yılNiyeti bozarsın cocugun
14 Yorumla
Soran+1 yılKesin bilgi mi
- +1 yıl
Evet böyle birşey ister misin
Soran+1 yılYaa onun niyeti beni irdelemez ama benim hakkimda olumsuz bir dusunceye kapilirsa kotu olur
- +1 yıl
O zaman giyme
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yıl10 gün sonra hamilemiyim demede ne giyersen giy.
01 Yorumla
Soran+1 yılyok yaa abaza değil yani benden hoşlanmaz ama ayıp mı olur?
+1 yılÇocuk yumulursa sana suçu 0
04 Yorumla
Soran+1 yılo sorun değil zaten öyle biri de değil yani karekter çok sağlam :)
- +1 yıl
Kusura bakmayın karakterin Bittiği yerde cock harekete geçer dikkat edin puss creampie olmasın
Soran+1 yılKarekterin bir yer yok yani gerçekten çok sağlam
- +1 yıl
Kimmiş o ya onun Şeytanı bağlı mı yoksa çükü mü yok 🙈
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle dur şunların bir resmini çizeyim der.
06 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha keske oyle dese yani rezil olmayim da
Cevap sahibi+1 yılYa giyme sen şu gömleği ve ya firkete iğne ile açılmayacak şekilde iğnele. gözükmeyecek bir küçük firkete iş görür bak.
Soran+1 yılHimm o da guzel fikir yaa benim niye aklima gelmedi ki?
Cevap sahibi+1 yılDerdin başkaydı :D
Soran+1 yılYok rezil olurmuyum diye dusunuyordum
Cevap sahibi+1 yılHadi yine iyisin. :D
- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılGiyme sende o gömleği
00 Yorumla o ders baska ders olur o :)
00 Yorumla
+1 yılÇocuk 2 3 tane daha aç der :)))
00 Yorumla
+1 yılSenin açmaya merakın var
02 Yorumla
Soran+1 yılAteistlerle konusmuyom
- +1 yıl
tamam
O ders yatakta bite😊
02 Yorumla
Soran+1 yılYok o kadarda sanmiyorum
En iyisi sütyenle git ne yapacaksın boşver
04 Yorumla
Soran+1 yılAma yolda yururken falan sutyenle yuruyunce ne bilem hos olmaz
- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/Lp0AGa.jpg Böyle birşey giy üstünede ceket filan varsa onu giy
Soran+1 yılSaol oneri icin
sen nereni gösterirsen erkek orana bakar
02 Yorumla
Soran+1 yılRezil olur muyum?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirşey olmaz hoşuna gider mutlu olur bence
02 Yorumla
Soran+1 yılRezil olmam yani?
Cevap sahibi+1 yılNeden olacak sın ya sıkıntı yok
Kasar kesin verir der
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılResim Öğretmeni mi Olsam
05 Yorumla
Soran+1 yılYetenek isi bu isler
Cevap sahibi+1 yılSen Bana O İki Düğmeyi Aç, Ben Picasso Olurum
Soran+1 yılIste neden o cocuktan hoslaniyorumda senden asla hoslanmam bu onun nedeni o bakmaz bile ama rezil mi olurum?
Cevap sahibi+1 yılOna İş Olduğunu Anlar, Oda Abazaysa Meyleder. karnı Toksa Oralıklı Olmaz
Soran+1 yılAhahah yok abaza degil
- Devamını Gör (15)
Devamını Gör(60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih