Burada tehlikeli kelimesi görecelidir yani aklına nasıl geliyorsa.Bana göre kesinlikle giyimidir.
Giyimi.
Bakışları.
Konuşması.
Ağlaması.
Gülmesi.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Birçok insan birçok düşüncesini yazmış ama hepsi öznel tespitler genel geçer bir doğru mevcut değil. Ben öncelikle genel geçer olarak giyim dedim ve sonuna kadar da arkasındayım. Birçok arkadaşım bakışları demiş. Bakmayan kızın nesini anlayacaksın merak ederim? Ulan kız bakmıyor sana dimdik dosdoğru yürüyor bakmıyor tehlikeli olup olmadığını nerden anlayacaksın? sonraaaa hadi baktı diyelim bakıyor işte demek ki ve sen hala tehlikeli olduğunu düşünüyorsan yuh sana! Ya kendini bırakacaksın ya da beğenmemişsen olmayacak başkasına bakacak kız.
Benim anlattığım genel geçer erçek doğru giyim ! Bir kız bana bakmasa da giyiminden anlarım! Yürüyüşünden anlarım. En doğrusu da tanışmaya çalıştığımda verdiği tepkiden anlarım. Biri demiş ki yok asansörde poposunu koyarsa. Yemin ediyorum gülmekten karın kaslarım baklava oldu. Ne kadar içi boş insanlarsınız burada dökecek fantezilerden başka hiçbirşeyiniz yok. Bakışmış. Lannn bakmıyor kız bakmıyor yerim bakışını nerden anlıycan yaaa...
eğer bir kızın gömleğinin üstten ikinci düğmesi açıksa ve size geliyorsa, ya bir şey istiyordur, ya da almıştır sen farkında değilsindir.
eğer bir kız asansördeki kalabalıkta kalçalarını sana dayayıp muzip gözlerle sana bakıyorsa seninle çok feci oyun oynayacak demektir.
eğer bir kız jartiyer, vücut çorabı, pembe/siyah iç çamaşırları, dar mini etek giyiyorsa tehlikeli ama dolu dolu bir beraberlik seni bekliyordur.
teşekkür ederim.
yanında erkek arkadaşı varken, erkek arkadaşınızı dikkatle süzüyorsa niyeti tek geceliktir. ama eğer sizi süzüyorsa, erkek arkadaşınızı elde etmeyi kafaya koymuştur.
işyerinde tüm erkekler, o kızla tatile çıkma hayallerine başladılarsa o kız tehlikelidir.
eğer sizi güzelliğiyle etkilemek isterken size de bir şey imzalatmaya çalışıyorsa tehlikeli bir avukattır.
siz meyve kokteyli sipariş ederken, "her zamankinden" diye martini sipariş eden kız tehlikelidir.:)
Avukat konusunda Yesil1'e katılıyorum. Avukat müşterilerimden biliyorum.. Dışarıda aslanlar ama aşk hayatında uysal kedi...
vay be çok iyi analiz etmişsin
gecenin ikibuçuğunda evinize baskın yapıp evi kontrole geliyorum ayağıyla sevişmeye geliyorsa tehlikelidir.
ayrıldığınız kız arkadaşınızın en yakın kız arkadaşı "seninle bir şey konuşmak istiyorum ama yüzüyüze! akşam sana geleyim mi" diyorsa tehlike kapıda demektir.
yaniiiiiiii yaniiiiii ne diyim daha cenkkalyona sorun :)
hiç tramvaya otobüse binmedim, bilemeyeceğim. ama bir kızın bundan hoşlandığını sanmıyorum.
tangasını pantolonunun üzerine çıkartan kızlar ucuz ama tehlikelidir. "prezervatifim yok" cümlesine "ben de var" diye cevp veren kızlar tehlikelidir. bir barda arkadaki koridor yerine, hemen önünüzden sıkış sıkış sürtünerek geçmeye çalışan bu sırada gözlerini size diken kızlar tehlikelidir.
Bence giyiminden tehlikeli olup olmadığını anlayamazsın tabi silah taşıdığı bir kemeri yoksa :D Burada nasıl bir tehlikeden bahsediliyor ki? Bir de o var..
Bence konuşmasından anlaşılmaz tehlikeli bir kız.Çok iyi oyuncu da olabilir çünkü, anlayamazsın yani.Yalan söyler..
Ağlayan kızdan da kaçmak lazım bence.Mesela ayrılmak istersin, ağlamaya başlar, ne yapmaya çalışıyor ki? Seni kandırıp evliliğe mi götürecek sonunu? :D Öyle kızlar bencildir bence, bebek gibi istediklerini elde etmek için ağlarlar.Duygu sömürüsünden başka bir şey değil.Çok üzülmüş olabilir ama yanında ağlamak zorunda değil.Kalksın gitsin, öyle ağlasın o zaman.Eve gelince ağlasın, telefonu kapatınca ağlasın madem çok üzülmüş..
Bence gülen kızdan hiç zarar gelmez.Masumdur o.Biriyle dalga geçip gülüyorsa o bile masumiyettir.Dalga geçmek çocukça bir şey çünkü.
Benim aklıma bencil insanlar, çıkarcı insanlar falan geliyor.Senin aklına ne geliyor peki? Giyimi nasıl tehlikeli olabilir yani?
3 Sene kız arkadaşım (kız arkadaşımdan kastım sevgilim değil)
açık saçık giyinmişti.(Elbette nasıl giyindiğine karışmaya hakkım yoktu)Ama elbisesini giydiği ortam müsait değildi elbisesini beğenmediğimi söyledim.
Bana ne dedi biliyor musun?
""Salak bu kıyafeti senin için giydim sana ben mesaj verdim ama sen salak olduğun için anlamadın dedi""
Bana göre bu kızlar tehlikelidir. Mesela aşırı derece de açık saçık giyinen (bak aşırı derece de diyorum)kızlar bana göre tehlikelidir.
Ama her kız da birilerine mesaj vermeye çalışıyor anlamına gelmez.O şekilde düşünürsen bir çok masum kızın da tehlikeli olduğuna kanaat getirme ihtimalin var.Hem de mesela dışarıda birilerine bakıp, giyime, davranışlarına ya da bakışlarına..Neden onun tehlikeli ya da başka bir şey olup olmadığına bakarız ki? Neden insanlar için bir şeyler düşünürüz? Bence bu da yanlış.Bunun yanlış olduğunu fark ettim şu an..
Yok ben anlatamadım :)
ben her kız demedim ama :)aşırı derece de tahrik edici kıyafetler giyen bayanlardan bahsettim.
ayrıca kızlar ruh haline göre kıyafet giyiyor bana göre tabi bilemem nasıl giyiniyorlar.
Dur yeni kıyafetimi ona buna şuna göstereyim diye giyiniyorlar çoğu.Çünkü o an ki ruh hali onu gerektiriyor.Ama o gün havasında değildir sıradan bir kıyafet seçer.Anlatmak istediğim buydu.
Aşırı derece ne mesela? Belki kadın normal giyindiğini düşünüyor, sen tahrik edici olduğunu düşünüyorsun...Göreceli bu..Ayak bileğinden tahrik olan var :D :D
sana bir kız olarak söylüyorum kızın tehlikelisi kendisini hiç belli etmez. herşeyi alttan halleder yok giyimmiş bakışmış bunlar sadece ek.. kızın tehlikelisini zekiysen kişiliğinden farkedersin ama aptalsan bir bakmışsın çözmeye çalışırken seni avcunun içine almış. eğer onu çok iyi tanıyan yakını ya da nasibini almış bir varsa seni uyarabilir aslında.. ama bunu sen kendin çözmek zorundasın ve sana kolay gelsin ve her kız aynı değil. akıllarından öyle bir fikir geçerki aklın durur.aşağıdaki şıkları bence boşver sen.. ayrıca tehlikeli kız rolde yapabilir. giyime gelirsek uzun etek giyen kızda kötü olabilir. tavsiyem sadece dikkat et.. ve farkına vardıysan ya uzaklaş ya da baş et seçim senin..
durumuna ve kişisine göre değişir.
sen bilirsin yinede aklında bulunsun en tehlikelisi sezdirmez.
Ben en tehlikelisinden bahsettim nasıl anlamak istersen öyle anla.
Cevap
64Cevap
Bence huylarından. Giyim seçeneği çok saçma at çöpe gitsin. Benim canım bugün mini etek giymek istedi ee tehlikelimi oluyorum? Saçma. Bir kadın diğer kadınları daha iyi anlar tehlikeli olup olmadıgını yani. Erkeklere gelirsek erkeklerin beyni düz çalıştığı için pek anlayamazlar. Giyimiyle bağdaştırırlar anca. Bunu anlamak için çok zeki ve insan sarrafı deriz ya öyle olması gerekir. Çünkü kendimden iyi biliyorum kadın çok iyi rol yapar. Mesela şuan moralim bozuksa sevgilime çok mutluymuş taklidi yapabilirim. Gelelim huylara. Çok kıskançsa tehlikelidir yapmıcağı şey yoktur. Bide kıskanclıkla beraber fesatlık birleşiyorsa derhal uzak dur o kadından. Hırslıysa tehlikelidir hırslarını kötü kullanabilir ve huylarından vazgecemez, ne demişler can çıkar huy çıkmaz o yüzden huylarından anlaşılırrr
Çünkü çok saçma. Giyim ruh haline bağlıdır ben hem şort giyen hemde uzun etek giyen biriyim mesela. Canım bir gün etek tshirt giymek ister bir günde şort tshirt ya da mini etek giymek isterim ya da tayt pantolon bol pantolon. Ama bunu tehlikelikle bağdaştıramazsın. Bazen başı kapalıdan daha kapalı olurum bazende tamamiyle açık olurum.
hepsi olabilir ya da hicbiride olmayabilir susan kadin belki daha tehlikelidir bilemem ya da bir kiz cok masum bakar ama icinde ne seytanlik var anlayamazsin guluyordur ama aklindan ne geciyor onuda anlayamazsin en basta dedigim gibi hepsi ya da hicbiri bu kadinin ne kadar akilli hirsli ve guclu olduguna bagli erkegin bunu anlayacak zekaya ve hisse sahip olmadigini dusunuyorum
giyiminden olmayacağı kesin şirin mirin ayıcıklı pijama giyen bir kız olabilir ama genede tehlikeli olabilir ona kanma derim..bence konuşmasından belli olur düşüncülerini en fazla bu yolla ortaya çıkardığı için.tabi bu tehlike anlayışımıza göre değişebilir.
gülmesiyle belli olur bir genelleme yapmam istemem ama hadisler olsun ve esk büyük insanların söyledikleri kadr olsun gözleriyle sadece bir kişiyi etkiler ama gülmesiyle etrafındakileri etkiler bir kız bir ortamda sesli bir biçimde gülüyorsa (kahkaha atmak) o kızdan ümidim yoktur benim fazla
masum - namuslu görünmek, öyle zannedilmek için özel çaba harcıyorsa korkacaksın arkadaş! Bir de başkalarının namusu hakkında yorum yapıyorsa. Bak bu dediklerimi asla unutma çok ciddiyim çok tecrübem oldu. erkeklerin de hep başını yaktılar
sana cevap verende kabahat. en tehlikelisi müstehak sana
aptalsınız çünkü kesinlikle giyimi ve güzelliği arasındaki orantıya göre bir kızın beklentisi anlaşılır. ne kadar çirkin ve o kadar dikkat çekmeye çalışıyorsa o kadar tehlikeli ne kadar güzel o kadar güzel giyiniyorsa prensestir . bu denklemi daha da çeşitlendirebilirim size.
tehlikeli insanlar özeldir,zekidir anlayamazsın öyle giyimidir,gülüşüdür,aglayışıdır her saniye tetiktedir her adımı planlı atar karda yürür izini belli etmez.
bana görede tehlikeli kızlar görecelidir , kımı bakıslarıyla der ama yanlıstır bence huyu oyledır veya bakısları oyledır , arkadasım gıyımıyle demek ıstemıssın bız cogumuz bakıslara yuklendık bence tehlıkelı kızları erkekler daha ıyı anlarlar ,kızlar kıyafetlerıyle erkekler şıp dıye cozerler ne demek ıstedıklerını veya neyı ıstedıklerını bence bunu demek ıstemıssın kımı kız kıyafetıyle bır erkege ne ıstedıgı bellı eder benım ıcın tehlıkelı kız budur .
Aslında şöyle bir durum kimseyi bakışlarıyla,giyimiyle felan yargılayamassın bir insanı anlaman için onu tanıman ve iç yapısını keşfetmen gerekli bu yüzden konuşması ^^
ne alaka giyimi yani...? giyimde bir terslik varsa lezdir onun dışında bakışlarından korkmak lazım...
Konuşması bence.Konuşarak tehlike yaratan bir kız bence zeki bir kızdır ha öbürleri aptal demiyorum,bu biraz zekasına normalden fazla güvenen bir kızdır diyorum.Konuşurken laflarında gizli mesajlar olabilecek kız türdür.
Kadınlar çok iyi rol yapar onun istediği şekilde tanırsın onu . Anlayamazsın adı üstünde 'tehlikeli' öyle olduğunu hemen anlayacak olsan o zaten tehlikeli olmaz . Ve genellikle en tehlikeliler en masumlardır .
Doğadaki tüm canlıların tehlikeli olup olmadığına uzaktan "renklerine" ve çıkardıkları "seslere" bakarak karar verebilirsiniz :D
Bakislariyla alakasi yok, sahte bakislar her zaman vardir , fakat birisinin giyiminden ne bok oldugu anlasilir acik ve net...
hacı hocalılar kapalılar ne olacak ozman . k.bkma saçma. kıyafetten bir kanıya varamazsın ;)
bakışlar oylamada önde gidiyor ama bence bakışlar tek başına anlam ifade etmez. konuşması da çok önemli bir faktör
kibirliyse o kız tehlikelidir...şımarır laf atar küser sonra da kapıma gelme ve çiçekte gönderme der halbuki bunlar senin aklının ucundan bile geçmez..aşırı kıskanç olur ama kendisinin rehberi tamamen erkeklerle doludur...karı şeytan gibi lan :((((
tanıştığının ertesi günü gidip kıçına adamın adını yazdırtıyorsa tehlikelidir .aşık olduğu adam uğruna her şeyi yapabilir.
six feet under izleyenlere selam <3
brenda karısını hiç sevmedim zaten .
bence en iyi cevap!
Kendinden emin .. Bakımlı .. Şık giyinen ( Etek ve topuklu ayakkabı )
Silah olarak hem Dişiliğini .. hemde Zekasını kullanan ?
Bide tam tersi var Saf ayağına yatan ?
bakış ve gülüş dilinde olan elinde pek olamıyo istisnalar hariç
tehlikeyi ağzıyla söyleyen değil gözleriyle ve gülüşüyle belli eder geneli diyorum..
Çok zeki, güzel ve güzelliğinin farkında olan kadın en tehlikeli kadındr şeytana bile papucunu ters giydrr.
konuştuklarıylaaa yaptıkları seçimlere bakarımmm...
giyimindende belli olur rahat olup olmadığı
poposu yere yakın olan kızdan korkcan bunu bilir bunu söylerim
Allah iyiliğinizi versin.
Yalnız ben de genellikle o tür kızlardan hoşlanırım. Başımıza iş açıyoruz desene...
Cevap zekası. Bazıları dış görünüşten hiç belli etmezler.
böyle bir soruya gerek yok ki. Bütün kızlar tehlikelidir :D
tehlikeli kız kendini belli etmez azına salıncak kurduğunda anlarsın tehlikeli olduğunu o zamanda iş işten geçmiş olur zaten
Bir kız geçmişinde daldan dala konmuşsa son derece tehlikelidir. Bunların bakışları da felfecir okur alimallah.
Tehlikeli değil de, dengesiz olup olmadığını, konuşmasından ve gözlerinden şak diye anlarım. :)
Ben de giyimi dedim. Herkesin ne b.ok olduğu ortaya çıkar giyimle. :D
bakışları belli eder..erkeklerin tehlikelisini bakışlrndan çözüyorum ne iğrenç ne sapık gibilri oluyo aman ddüşman başına..kızlarn tehlikeliside her an dövdü dövcek gbi olur çirkef çirkef ıyy..
zenci kilise korosu şarkıcıları gibi iki eli belinde kafalarını sağa sola oynatarak konuşan kızları da burada anmak lazım.
Bence hepsi de bir etken yollar farklıdır ama mutlaka anlarsın
zeka konuşma bakıs ortama ve olaylar karsısındaki tavrı
Giyinişinden hiçbir şey belli olmaz tatlım. Bakışları ve gülüşünden kısmen anlaşılabilir.
Tehlikeli dediğin kaşar mı oluyo kaşarsa giyimi yok zeki ise konuşması yok şeytanlığı ise bakışları ağlayan gülen kızlardan zaten zarar gelmez :)
İnsanlar gözlerimi siyaha boyadım diye dinsiz yaptılar beni. Oysaki onlar kalplerini siyaha boyamıştı.
-Hayko Cepkin
Tehlikeli bir kızı asla anlayamazsın.. Ne yapacaksa yapar ve kaybolur ortalıktan, izini bulamazsın ;) ama gerçekten profesyonel söz konusu ise :)
F) Hepsi Yada aslında belli de olmuyor G) de olabilir.
bakışlardan anlarım ben kimin sinsi olup olmadığını.
Yok ya giyimden bence zor anlaşılır, bakış ve gülüş bana göre
bakıslar ve konusma etkilidir bence .. iticilerdir genelde zzaten
aynen canım..
her kes bana "cok tehlukelisin"-diyor. ama hakketen dogru :)
evet tabiki :D bakislarim fena kotu
ooooooooooo)))
Yanılıyorlar bence..:D
İyi biri o yönden.:D
Bakislar derim.
Giyim gunluk ruh halini yansitabilir ama bakislari kendini ele verir
kımısı okadar guzel oluyorkı korkmaya baslıyorum bukadar guzel gulmek yasaklansın ıstıyorum :)
HIMYM da vardı bir şey kızlar deniyordu :D
Mad eyes galiba :D
Bakışlardan direkt belli ediyorlar zaten. Yalan yok, bazılarından tırsmıyor değilim.
en dikkat cekici bolge zaten gozdur birinin nasil biri oldugunu bakislari anlatir.
doğal olmayan samimi görünmeyen yapmacık olan herşey sahtedir ve tehlikelidir.bu kadın erkek farketmiyo
önüne gelene mavi boncuk dağıtan kız tehlikeli kızdır...
iki dakika konussun bakislarini suz,direk anlarsin ne mal oldugunu
çok sinsi olanlar var çözmek çok zor. ama konuşması ele verebilir.
Kadınların hepsi tehlikelidir önemli olan 3. gözlerini açtırmamak :D
bir kadının ruhuyla tanışmadan ne olduğunu bılemezsın bro.
Genellikle sinsi bakarlar bakışlar çoğu kez ele verir
Kadınların %99.9 unuda anlamamak aptallık olsa gerek :)
Saf gıbı davranan kızlar kesinlikle cok tehlıkelıdır. Hıc dusunemıcegınız seyler bıle yapabılırler. Kendimden biliyorum
Şunu söylemeliyim ki eğer susuyorsam tehlike başlıyor demektir...
a b c d e f g cadılar varya tatlı cadılar onlar çok tehlikeli
cebine bak paran azalmaya başlamışsa çok tehlikeli yiyordur seni :D
ağlaması hariç diğer bütün şıklar tehlikeli olduğunu gösterir
Hic biri sessizler cok tehlikelidir. anlayamazsinds
hedefine ulaşmak için hem güzelliğini hem zekasını kullananlar tehikelidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar