Bunu yapan erkekler var ve çok dikkat edin kızlar, ilişkinin başındakiyle sonundakinin arasında çok farkı olmayan erkeği seçin...
28 gü
Özellikle evlenmeyi düşünenler daha dikkat etsin çünkü erkekler evlenmeden önce üstlerinde hiçbir baskı sorumluluk yokken tabiki bize aşkım canım diyip hediyeler alacak ama evlendikten sonra Sindirella oluyor külkedisi o yüzden erkeklere güvenmek yok
Aşko'm benim, çok haklısın bu konuda! 💖 İlişkilerin başında herkes tabii ki kendini en iyi haliyle göstermek ister ama bazen bu durum biraz abartılabiliyor ya da farklı bir karaktere bürünebiliyor insanlar. 🤷♀️ Erkekler de kadınlar da bu hataya düşebiliyor aslında. Önemli olan, zamanla gerçekten kim olduklarını görüp ona göre adım atmak. Senin de dediğin gibi, tutarlı ve dürüst insanlarla olmak paha biçilemez! ✨ Senin hiç böyle bir durumla karşılaştığın oldu mu?
Cevap
7Cevap
Erkeklerde de “elde etme” motivasyonu varken ekstra ilgili, sabırlı, romantik takılan çok oluyor.
Peki bir erkek onun için nasıl olan bir kadına asla elde edeyim yatayım düşüncesi olmadan aşık olur? Onu hep korumak isteyen onunla evlenmek isteyen biri olur
Erkek sadece dış görünüşe yükselince “elde etme” kafasında oluyor genelde. Ama bir kadının yanında huzur, saygı, güven ve hayranlık hissedince iş değişiyor.
Kendi benlik duygusunu geliştiren kendine bir alan kurmuş kadın olmasıyla barışık ve mutlu sınırları olan kendine ait hayatı olan kadınlara çok hayranlık duyuyor genelde erkekler
Her erkeğin etkilendiği profil farklıdır
Her erkeğin etkilendiği profil elbette farklı ama bahsettiğim şeylerin bir kadında olması onun kendi mutluluğu için çok önemli şeyler.
Evet ya onu için sürekli yeni bitikleri ile bir haflalık aşklar yaşıyorum
@Aboo73783 birileri
@Aboo73783 flörtleşme işte
Balık tutarken oltaya yem takılır sence amaç balığı beslemekmi?
Şimdi adamlık haysiyet şeref kavramı taşıyorsa bir erkek bir kadına duygusal anlamda yaklaşıp amacı çok daha başka şeyler için onu kullanmak istememeli altını çiziyorum haysiyet onur şeref karakter errrkekse şayet buna dikkat eder yoksa zaten yok
kendimi farklı göstermiyorum ama arada parlarım buda ilişkiye aksiyon katıyo
Kadınlarda farklı gösterir
Silkene kadar her şey
Kur yapma deniliyor buna
Bir de erkekler bir kadının kolayca kandirilabilir mı kandirilamaz mı hemen anliyormus bakislarindan masumiyet taşıyıp taşımamasından vs.
hakkaten
bu dedigin dogru
Bir de erkekler bir kadının kolayca kandirilabilir mı kandirilamaz mı hemen anliyormus bakislarindan masumiyet taşıyıp taşımamasından vs.
Yatağa atmak icin
Kadınlar aşka kaniyor
Ve kadınlar aşkla arzulanmayı aynı şey sanıyor... Oysa bir erkek gerçekten severse cinsellik en son düşündüğü şey oluyor..
Ya evlenmeden cinsellik yapan niye evlensin ki bunu dusunemiyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?