Erkekler neden bukadar değişik? ben onun icin alternatif miyim ne istiyor neden böyle davranıyor net degil ne bu belirsizlik?

Erkekler neden bukadar değişik? ben onun icin alternatif miyim ne istiyor neden böyle davranıyor net degil ne bu belirsizlik?

Önceden benden beklentisi vardı cok peşimden geliyordu ama ben hiç yüz vermedim daha sonra ben işte ışık aldım ve kendisine ilgimi belirtim belirtim cocuga hem geliyor hem bana ilgili davranıyor ama uzakta duruyo nasıl desem hem geliyor hemde korkuyo ben kendisine mesaj attım konuşmak istedigimi söyledim ama telefonda önemli konu ile alakalı ama mesaja okeyim ama telefona zamanım şu an yok dedi bende müsait olunca yaz dedim ve tüm gün yazmadı anlamadım cocugu dünn bir davete katıldık kendisi geldi hemen o ilk yanıma oturdu daha sonra topuklu aykabımın ipini geciremedim elbisem kısaydı egilemedim rica ettim oda egilip ayakkabimin ipini bağladı yani anlamıyorum cocuk istemiyor ama istiyor gibide ama hareketleri tuhaf yani ben ne düşünecegimi anlamıyorum