Önceden benden beklentisi vardı cok peşimden geliyordu ama ben hiç yüz vermedim daha sonra ben işte ışık aldım ve kendisine ilgimi belirtim belirtim cocuga hem geliyor hem bana ilgili davranıyor ama uzakta duruyo nasıl desem hem geliyor hemde korkuyo ben kendisine mesaj attım konuşmak istedigimi söyledim ama telefonda önemli konu ile alakalı ama mesaja okeyim ama telefona zamanım şu an yok dedi bende müsait olunca yaz dedim ve tüm gün yazmadı anlamadım cocugu dünn bir davete katıldık kendisi geldi hemen o ilk yanıma oturdu daha sonra topuklu aykabımın ipini geciremedim elbisem kısaydı egilemedim rica ettim oda egilip ayakkabimin ipini bağladı yani anlamıyorum cocuk istemiyor ama istiyor gibide ama hareketleri tuhaf yani ben ne düşünecegimi anlamıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
değişik değil ki düzler. karaktersizler işte. sana değer vermeyene değer verme
Simdiki erkekler 5 para etmez. Hep aynilar aklinda ilgi gosyerip geri cekilip kafani karistircak, ki basarmis. Oyuna gelme. Kendi degerinizi bilmediginiz icin bu capsiz erkeklerin oyuncagi oluyosunuz
tamam da napayım sevgili falan degilizki ilgimi belli etmesemde bana ilgisi yok diyecek ama belli ettikte noldu galiba hevesi gitti
Beraberken ilgili olup uzakken ilgisiz olan erkek cok. Sen soguk yapacaksin sorarsa acik acik konusacaksin. Net olmaktan korkma