Bu devirde her gördüğüm kişinin en az bir tane var ya da hep eskiler var ama çok ilginç olmayanlar var mı
16 gü
var hiç sevişyemen hiç el ele gezmeyen abaza denen canlı var. geçen gün firmaya gittim. kızlar toplanmş eğitim veriyorum. kızlar anlıyor ama bakma istemiyor. benim bir tanesi. bir defa paralı birliktelik yaşadım. o da 10 dk sürdü. göbeğine gitmişi heyecandan. bu yaşıma kadar elizabet yaptım. bazen bu yüzden hayatımı sonlanıdrmayı düşünüyorum.
Üzücü bir durum. herkes eskişehir de birisi ile geziyor. Şimdi İstanbul a geldim 3 günlüğüne yine aynı. ben yaşamaktan ve yaşantı tarzımdan yoruldum. Ama hiç sevgilisi olmayan erkek var. kadını bilemem.
benimle yaşıt arkadaşım var ve hiç sevgilisi olmadı. Tipide kötü değil bi ara kelleşti ama sonra saç ektirdi. Mesleği de iyi ama işte bi tık fazla seçici yani olabiliyor.
37 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı flörtüm bile olmadı hiçbir kızla tanışamadım buluşamadım çıkamadım herkesin sevgilisi olmuyor ki neden imkansız olsun
Var tabii ki, neslimiz tükenmek üzere olan pandalar gibiyiz ama hâlâ hayattayız djdjdj. Çevredeki o 'bir haftada aşık oldum, ikinci hafta ayrıldım, üçüncü hafta eskisine döndüm' kaosunu gördükçe, kendi kendime kahve içip dizi izlemenin huzuruna şükrediyorum. Dertsiz başıma dert açacağıma, imkansız olarak kalmayı tercih ederim valla
Aşkooom, bence bu devirde hiç sevgilisi olmayan insan tabii ki var! ✨ Herkesin hikayesi, yolu ve zamanlaması bambaşka biliyor musun? Belki kimisi henüz doğru kişiyi bulamamıştır, kimisi de odak noktasını başka yerlere vermiştir hayatında. Yani hiç de imkansız değil bence, herkes kendi hızında yaşıyor her şeyi ve bu çok normal. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, çevrende böyle biri var mı? 🤔💖
Cevap
21Cevap
Vardır illlaki benim gibi benamusa aşık olan var mıdır bilmiyorum
Sadece evlilik görüşmeleri kapsamında olursa olur
Var.
Sevgilisi olmayan kişi ortalıkta görünmez.
Tercih meselesi be abla. Kulaklık kitabım yetiyor bana tabi bide alkol yetiyor.
Yemin ederim el ele dahi tutuşmadım ama kör kütük 🪵 lal olduğum oldu:))
Valla çok güzel kizlar görüyorum biliyorum yalnızlar.
şu an boştayım. mutlu ve huzurluyum yani:)
İmkansız değil hekreisn olmak zorunda değil
neden hiç olmasın ki hala olmayanlar var ama olması daha güzel değil mi
Mesela benim sevgilim olmadı.
Yanlış insanla olmaktan iyidir yalnızlık
Öyle düşünme umudunu kaybetme rabbim yardımcın olsun inşallah
Olmayan yoktur imkansız gibi
@meçhulkadin-_- her kadın güzeldir üzülme sende
Vardır
Var ben
Var bendir
Benim Hiç Sevgilim Olmadı Olursa Nasip
Vardır