Vardır tabiki belkide evleneceği kişiye denk gelmeden yaşamayacaklarda vardır sonuçta korkulu dünya kimin kime ne yapacağı korkusuda yaşıyor çoğu insan
Bence soruyu daha çok aşk yasamamis kalmış mi diye değil gerçekten aşkı yaşayan var mıdır diye sormaniz gerekiyordu. Çünkü ben çoğu insanın aşkı yaşamadığını ya da aşkı yanlış bildiğini düşünüyorum. Ask çok büyük ve çok zor bir duygudur ; insanın düzenini altüst eden duygularını , isteklerini ne olduğunu bilmesine izin vermeyen , yıpratıcı aynı anda tek bir kelimesi ile yeniden doğmuş gibi hissettiriren , insana hem mutluluk hem acı veren kuralları düzeni bozan bir duygudur aşk ... Aşkı bir kere tattin mi onsuz yasmayacagini bir duygu.. bu duygu olmadan yaşamanın çok zor olduğunu anlamani sağlar aşk bu yuzeden masallarda ki efsanlerde ki çoğu aşık kavusamaz kavusmayincada hayat onlar için artık tam bir istirap olur ve ölüm bike daha hafif.. Ben çoğu insanın sevgiyi aşkla karıştığını düşünüyorum sevgi de kutsal bir duygu ama aşk değil ve ben hayatım boyunca hiç aşık olmadigimi söyleyebilirim..