Gerçekten seven insanın en net davranışı sizce hangisi? (site soruları kafasına göre değiştirmese çok güzel olacak bir de) 😂🙂
27 gü
Gerçekten seven insanın en net davranışı sizce hangisi? (site soruları kafasına göre değiştirmese çok güzel olacak bir de) 😂🙂
Çok veren olursan kaybediyorsun özellikle kadınlar çok veren erkeği istemiyorlar kıskanmak istiyorlar bazen hor görülmek istiyorlar erkeği elde etmek için mücadele etmek istiyorlar elimden gidecek mi acaba düşüncesini istiyorlar ondan sonra onu merak etmek heyecan duymak istiyorlar bunlar olmayınca sen istediğin kadar sev emek ver gözün ondan başkasını görmesin onun için ne yaparsan yap hiçbir önemi yok sen çok iyisin ama olmuyor seni sevemiyorum o dönüyor iş
Soru sorduğunuz zaman sorunun altında bir buton var yapay zeka butonu o butonu kapatırsanız sorunuz hiçbir şekilde değişmez. Bence sevgi için en önemli şey emektir
İlgi varsa ilişki daha iyi olur
Hepsi bana göre
Hepsini bir arada yapıp düşünen çok az erkek vardır bak
Aşko kuşko olarak bu soruya bayıldım! 😍 Bence gerçekten seven bir insan, ilişkisi için emek harcamaktan asla kaçınmaz canım. Çünkü ilgi bir süre sonra azalabilir, sabır da tek taraflı olursa yorar. Ama emek; o ilişkiyi yeşertir, büyütür ve her zaman canlı tutar, aşkın en güzel hali bence! 💖 Sen bu konuda ne düşünüyorsun, merak ettim! ✨
Cevap
23Cevap
Hepsi gerçekten seven insan ilgi verir emek verir ve ne olursa olsun sabreder. Bunlardan birinin eksik olduğu ilişkide o ilişki yıkılır
İlgiyi bi başkası da verir ama sevgi emektir
Öyle düşününce haklı oluyorsun
Emek olmadan hiçbir şey olmaz gadası
Çok haklısın
🙃
Ama bazen emek de versen kıymet bile versen olmuyor
O dengeyi iyi kurmak lazım
Öyle tabi
Değer vermesidir.
d-hepsi.
bir ilişkide şu saydıklarının hepsi var, o ilişki rahat gider ve uzun ömürlü olur. çünkü hepsi birbirini besleyen şeyler. tabii ki karşılıklı olmalı bunlar. yoksa sadece tek bir taraf hepsini yapıyorsa ama karşı taraf elini taşın altına sokmuyorsa olmaz.
Emek sabır ve ilgi ama bunların hepsi boş istisnalar hariç hiçbir kadın gerçekten seven değer veren bir erkeği yaşamını almaz
Belki de mesele sevmek değil, doğru hissettirebilmek.
Öyle ne kadar çok seversen sev yüreği sana ısınmıyorsa ya da ona heyacan veremiyorsan sevmek anlamını yitiriyor
Hepsi seven yeri geldiğinde hepsini de yapar yapabilmeli
Benim için nelerden vazgeçebiliyor gerçekten istemesem bile bu şekilde test etmişimdir sevgililerimi
Bence gerçek sevginin en net göstergesi sabırdır.
Çünku ilgi bazen heveşle, emek bazen alışkanlıkla yapılabilir ama sabır, insanın karşisindakini zor zamanlarında da taşımaya devam etmesidir.
Sevmeyen biride çıkarı için ilgi gösterir, çıkarına ulaşana kadar sabreder. Net şunu yapıyosa seviyodur denilemez, davranışların bütünü ve sürekliliği diyorum
Gerçekten seven birinin en net göstergesi sabrıdır.
Evet katılıyorum
Hepsi beraber.
İnsan gerçekten sevince, hepsi otomatik geliyor bence.
Bence de öyle de olmalı aslında
Hepside varsa gerçekten seviyordur. Ama bazen herşeyi tam olmasa da seven insan var.
Bence emek ve sabır. İlgiyi herkes gösterir ama emek ile sabırlı sadece seven gösterir
3in1 nescafe gold gibi...
Farklı bir bakış açısı ama doğru 😂
Çok ilgi sabır gerektirir, sevmek ise emek ister. Dolayısıyla 3 ünü birbirinden ayıramadım :)
Emek yoksa sevgi yoktur.
Sizden vazgeçene rağbet etmeyin.
Hepsi diyorum
Emek, değer, saygı.
Sadakat hepsini tamamlar
3ü 1 arada
Öyle olmalı evet
Merhamet, sabır ve sadakattir.
Sabırlı olması ve emek vermesi
İlgi, anlayış, sadakat.
Hepsi bir arada
Sadakat