Evet, ısrar ettikçe “acaba nasıl olur?” diye düşündürüyor çünküsü. Yani belki baştan reddetmişsindir ama ısrar edildikçe, başka bakıyorsundur olaya. Aşırı ısrar ve bu süreci uzatmak can sıkıcı olabilir. Dengeyi sağlamak lazım. Israr edilmesi kadınların hoşuna gidebilir 🤷♀️
Demek istediginiz düzgun bir sekilde niyetini belli ettikten kur yaptıktan sonra sık boğaz etmeyerek cekilmesini ve düşünmene zaman vermesi bilen takıntı yapmamış ama sevmekten vazgecmemiş bir adam profili mi?
Sevgimi fazla göstermenin bir noktadan sonra karşı tarafta yanlızca aciz gibi görünmeme sebep olacağımı karsındaki kadınada saygı duyup sevgimi devamlı göstermemem gerektiği ve ona da düşünmek için alan bırakmam gerektiğini bunlarin tam tersini yapıp bir kadını bezdirerek öğrendim, sevmeye niyeti olan kadını bile kaçırır bu tavırlar.
Hiçbir şekilde ısrarı asla sevmem. O kişiden soğurum, kolay soğuyan birisiyim zaten. Aşkta ısrar diye bir şey olmaz. Çünkü, aşkta içinden geldiği gibi hareket edersin ama bu iş ısrar ile olmaz. Akisine o kişiden oldukça uzak kalmaya çalışırım. Soğudu isem arkama bile bakmam. Israrın fazlası zarardır. İnsan bulanır ve sıkılır kaçmaya çalışır bu yüzden ısrar olmamalı bence.
Filmlerdeki aşklar gibi olmuyor tabii. Bazıları ezikliğinden bazıları çıkarı olduğu için, bazıları hırs yapıp ısrar edebiliyor :D yani tek kıstas o olmaz yeterli olması için. Çok şey değerlendirilir ve bir kumara girilir en sonda da.
Bu durum birçok kişinin hoşuna gider elbette. Benim de dönem dönem bana böyle yaklaşanlardan hoşlandığım olmuştur. Ama herşeyin fazlasının insanın başına iş açtığı gibi ısrarın da fazlası, karşı tarafı sıkar ve bunaltır. Hayat zaten bir dengeler manzumesidir bence ve hayatta en fazla mutlu anı biriktirenler, bu manzumeyi en ölçülü şekilde yazanlardır..
Benim kalbimi kazanmak için biraz çaba şart.😃 arsızlaşmadan ısrarcı olunabilir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
duruma gore degisir bence... benim kizim 14 yasinda. Sinifindan bir cocuk 2 seneden beri cikma teklif ediyor.. Artik biz bil3 alismistik, cocuk 12 yasindayken ben kizimi okuldan almaya gittigimde gelip yakinimiza mahzun mahzun otururdu, bizi dinlemeye calisirdi.. Kizim 12 yasindayken bize sikayet etmisti bu cocugu, bizde gidip yonetimle konusmustuk, sinifini bari degistirelim diye, onlarda cocugu ve ailesini cagirmislardi. Neyse kizimla once yakin arkadas olmayi basardi, simdi ise florte döndü benim gordugum. Kazandi cocuk. Bunlar evlenir diye de dusunmeye basladim
çok ısrarcı olmuyorum ben ısrarı da pek sevdiğim söylenemez dıuygularımı söyledikten sonra karşı tarafın tepkisine göre devam eder ya da geri çekerim kendimi
Israr etmemi bekleyen fu ck body potansiyeli çok yüksek olan kızlar oldu. Zerre umursamadım. Konu cinsellik dahi olsa bir kızı kazanmak için ASLA kendimden ödün vermem. Tek talepte bir yere gelmiyorsa bir daha istese dahi beni göremez. Red ettiğim kızın mesajları da duruyor. Naz yapan, ahlaklı görünmeye çalışan kızları sevmem.
Evet ısrar etmek gerekiyor. Gerekirse paçasına yapışmak falan ama gururu ve haysiyeti bir kenara bırakırsan. Israr ettiğin müddetçe ilk baştan olumsuz geri dönüş alsanda ileriki dönemde akılda kalınırlığın artıyor ve sadakat belirtisi gözlendiği için karşı taraf seni sevmeye başlıyor o vakit. Seviyorsanız koşun peşinden..
#SelamGençlik 🦄🍀⭐🌺🍏💛🔥☀️🌻🐝🥥🍒💋❤️❤️👀 her şey ben aşık olana dek zaten. Israrcı olacağımı düşünüyorum. Zor olan aşık olma aşaması.. Sonrasında da yüzsüz olmam, hem gururlu, hem ısrarcı olurum bunu yaşayıp görmek gerekir, net... #BambaşkaBirAşk#TubaSueda 🦄🍀⭐🌺🍏💛🔥☀️🌻🐝🥥🍒💋❤️❤️👀
Aşkta ısrar olmayacağını anladım ben. Israr etsen de bir faydasını göremiyorsun. Birisine açılırsın hayır derse, biraz zorlarsın ama hala olmuyorsa vazgeçmek gerek. Çünkü birkaç kere red eden, defalarca kez red etmeye devam ediyor. Israrcı birinin benim kalbimi kazanabileceğini sanmıyorum. Aksine olan saygımı da yitirmeme neden olur...
Israr sevmem. Elimden geleni yaparım. Birçok erkekte göremeyeceği ilgiyi, şefkati, merhameti gösteririm ama bir adım, bir çaba görmüyorsam soğurum. Ne kadar sevsem de kimsenin kulu köpeği olamam.
ısrarcı insan benim için çok itici biridir. hayır, hayır demektir. kesin bir cevap vermediysem o zaman 2. kez ısrar edebilir ama net cevaptan sonra ısrar edenler aşırı geriyor beni
Israrı sevmem. Evet diyeceğim varsa derim zaten. Demediğime göre oluru yoktur. Oluru olmadığı halde ısrar ediyorsa bu beni rahatsız eder ve kalbimi kazanabilmesi imkânsız bir hâl alır.
Gerçek şu ki Türkiye de sonuçları ağır olan durumlar yaratabilir. Çok masumane bile olsa.. Sonunu kestirmek mümkün değil. Yani bir insanı ya beğenirsin ya beğenmezsin ısrarcı tutum pek sağlıklı gelmiyor.
tatlı bir ısrarsa yani eğer benim naz yaptığım belliyse tamam güzel olur ama dozunda olmalı, eğer istemediğim belliyse ve yine de ısrar ediliyorsa hiç hoş değil insanı boğan bir his