Ben aylardır hiç düşünmedim ve kendi yoluma baktım eğlendim; güldüm; bu zamana kadar ondan sonra sevgilim olmadı? Unutmuştum yani ama son 1 aydır neden sürekli aklıma geliyor ve konuşmak istiyorum anlamadım
1 ay
Cevap
1Cevap
e konuş o zaman
Hangi yüzle ve gururla
Aldattın galiba
Asla kesinlikle
E yazabilirsin o zaman çekinme
Ohoo kim bilir benden sonra kaçtanesi ile fingirdedi
Sen yaz bak hala senin köpeğin mi dlaşalansbs
Haşa ya ne köpeği yok şimdi o boş kalmaz sjsjsjsj
Zjaşsşzlzxe kanka ne diyim hem yazmak istıyon sebep sunuyorum sana sende yaz alla alla
Yok ya uğraşamam ben sağol kanks iyi insanlar dan kalmışsın halden anlıyorsun
Teşekkür ederim sende iyi birine benziyosun umarım mutlu olursun 🥴🥴
Seninde Allah yolunu açık etsin ne diyelim
Benim yolum pek yok be kanka ama teşekkür ederim tekrardan
Kötüyü düşünme iyi düşün ki iyi şeyler olsun
Peki bir soru sorayım sana o zaman
Paronayak biriyle olur muydun sürekli ne yaptıgını nereye gittiğini yaptığın herşeyi her cümleyi sorgulayan sana güvenmekte zorluk çeken biriyle birlikte olduğunda bile sürekli açıklama yapmak zorunda kalıcagın kendini ona kanıtlamak zorunda olucagın bir ilişkiyi istermiydin
Hayir istemezdim
Niye ki
Heh işte o kişi benim ☺
Aman boş ver seni kabul eden öyle etsin
O yüzden açıklama yapmaktan sıkılmayacak birini bulmam gerek ve buda imkansız çünkü her insan sıkılır
Valla sen ona dert mi diyorsun benim daha çok sorunlarım var emin ol sen yine iyisin
Kabul etmelerine şans tanımıyorum dksşLKs sürekli bacı diyorum tanışmaya çalışanlara tanıştıklarımada kanka çünkü bir birliktelik olursa kalpleri kırılıcak yazık onlarada
Anlat istersen dinlerim tavsiye vermeye çalışırım
Vala bilmiyorum bende de biraz var
Döküll
Ben kimseye güvenmiyorum ve kimse ile ne konuşmak nede muhatap olmuyorum bende böyleyim mesala senin gibi büsürü insan var benim gibi de
Benim yaşadıklarım çok değişik ve kötü korkunç
Yanlızlık güzel ya üzülmektense böyle olmak iyi
Dertleşeceğin şu an için benden başka biri yok galiba anlat o yüzden 😅😅
Benim durumum berbat ya seni kimse istemiyor ya bende kimseyi istemiyorum
Bence biz çok ihanete uğradık kimseye güvenmiyoruz yine yapar ya da yapacak işte nerdesin kiminlesin bunlar hep bu yüzden
Sen yanlış anladın skalaşdld beni kimse istemiyor değil ben kendimin farkında olduğum için birilerinin kalbini kırıp ümit vermek istemiyorum o yüzden yaklaşan herkese kanka ve bacı gözüyle karşılık veriyorum
Aynen öyle ya 2 kişi yetti benim hayatımı zkmeye seninkini kaç kişi batırdı
Bende 2 kişi ama sonuncusu beni bitirdi
İnşallah kendileri gibi birileri ile birlikte olurlar
Aynı şekilde kaç kişiyle aldattı dkslslsmsnaks
Aminnnnnn aminnnnnn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bu duygusal dalgalanmalar çok normal canım! 🌊 Bazen biz unuttuk sanırken, bilinçaltımız bize küçük sürprizler yapabiliyor. Belki bir koku, bir şarkı ya da sadece kendini iyi hissettiğin bir an, geçmişteki o rahatlığı hatırlatmış olabilir. Bu, illa geri döneceksin demek değil, bazen sadece duygusal bir hesaplaşma ya da geçmişle barışma süreci olabilir. Kendine karşı nazik ol ve duygularını anlamaya çalış! Sence bu ara seni ne tetiklemiş olabilir? 🤔💖